Velký výklad 2017 pro všechna znamení

02.01.2017 21:36

BERANI

Král pentaklů, Viselec, Král mečů

Milí beránci, buďte beránci! Máte před sebou rok plný dobrých příležitostí, nových podnětů a dobrou možnost se usadit a stabilizovat. Tedy pokud to nebudete přehánět a nebudete chtít příliš. Pokud půjdete pěkně pomaličku, krok za krokem a nebudete očekávat, že vám hned spadnou k nohám celé Tatry. Dobře promýšlejte, nespěchejte a buďte pokorní a vděční. Můžete uspět! I když pomalu …      

BÝCI

6 pohárů, Eso pentaklů a Spravedlnost

Býkům bohužel skončí idyla. Pokud byste měli tendenci setrvávat v tom, co bylo, jednat podle starých a osvědčených metod a postupovat rozvážně a s citem, neuspějete. Dostanete mnoho příležitostí, ale bude třeba postupovat jasně a nově, nebát se a vzít si všechno, i to, co neznáte. Můžete hodně získat, ale vzdejte se všeho, co znáte a začněte nově. Bude to trochu šok, ale nebojte se a jděte tomu naproti.

BLÍŽENCI

3 pohárů, Páže pentaklů a 5 pohárů

Blíženci, proboha, snad jste letos nechtěli pracovat! Zapomeňte! Vytřiďte si povinnosti na ty opravdu povinné, rozdělte práci na nutnou a zbytek předejte ostatním. Nastal čas lehkosti, humoru a nadhledu. Dejte průchod emocím a citům, radujte se a neberte nic tak vážně. Vaše pohodlí a spokojenost je teď na prvním místě. Nebojte se, není to sobecké. I vaši blízcí vás chtějí vidět spokojené a odpočaté. Možná tak předejdete zbytečným konfliktům i zdravotním problémům.

RACI

Královna holí, Poustevník, 3 pentaklů

Raci by se měli zamyslet nad tím, kolik času tráví v sobě a kolik venku. Občas strávit čas se sebou je osvěžující, ale ne, když je to útěk před světem. Letošní rok můžete dokončit velké dílo a posunout se v životě dál, než kdy jindy. Ale budete muset vylézt z ulity a ukázat, co ve vás vězí. Nedivte se, když před vás ostatní postaví velké výzvy a úkoly, do kterých se vám nebude chtít. Když se překonáte, budete na sebe hrdí.

LVI

Eso mečů, 2 pentaklů, 9 holí

Lvi by naopak měli tento rok zbrzdit. Dostanete velkou příležitost, ale neměli byste se do ní nahrnout jako velká voda. Nepůjde zde o výkon, ale o opravdovost. Možná budete muset něco obětovat, možná se budete muset s něčím smířit a možná z toho vyváznete s lehkými odřeninami, i na duši. Ale nedejte se, je to velká zkušenost, a když jí zvládnete, bude to velký krok pro vás, i pro lidstvo.

PANNY

7 holí, 4 pohárů, Královna mečů

Panny, konec zahálky, vzhůru do boje. Nebudu vám lhát, nový rok nebude lehký. Budete muset hodně dřít a bojovat, připravte se na komplikace a velké výzvy. Vzdejte se svého pohodlí už teď a to, co pro to uděláte, se vám bohatě vrátí. Jakékoliv emoce a zábrany vás jen zbrzdí. Čím dříve se pustíte do boje, tím dříve budete výš.

VÁHY

Ďábel, Rytíř pentaklů, 9 pohárů

Váhy budou letos dennodenně jednou nohou v průseru. Budete chodit po strašně tenkém ledu a neustále si budete muset připomínat, že existují také úkoly, povinnosti a složenky, aby chodili do práce. Držte se proto raději zpátky, nepouštějte se samostatně do žádných velkých akcí a všechno si dobře rozmyslete. Rande i investice. Všechno může být past! Opatrnost vám je vlastní a váhání je vaše druhé jméno. Letos váhat můžete, dokonce musíte. Uchráníte se tím od různých druhů potíží.

ŠTÍŘI

Velekněz, Královna pentaklů, 6 pentaklů

Štíři, zkuste si vzpomenout. Co je to morálka? Co je to řád? Co je to práce? Rukama? To všechno budete letos potřebovat. Nic nedostanete zadarmo, všechno si budete muset odpracovat. Čím dřív to pochopíte, tím lépe pro vás. Váš pověstný šarm toho letos moc nezmůže, budou se po vás chtít poctivé výkony a opravdovost. Takže žerty stranou, do práce!

STŘELCI

8 pentaklů, Hvězda, 10 pohárů

Letos si můžete užívat více než kdy jindy. Všechnu důležitou práci už máte za sebou, a nebo ji lehce dokončíte a tak si můžete ulevit a oddechnout. Dejte také prostor vaší duši, rodině a zálibám. Nežeňte se do velkých cílů, není na to vhodná doba. Pracujte na tom, co máte denně rozdělané, snažte se to dokončit, ale nezapomínejte na to, co vás baví a těší a tomu se věnujte více. Vaše duše potřebuje péči a letos jí může dostat. Dívejte se kolem sebe, budete dostávat příležitosti, jak se povznést nad denní realitu a znamení, která vás dostanou do jiných sfér. Nebojte se jich, budete to krásné! 

KOZOROZI

Rytíř holí, 4 pentaklů a Páže mečů

Kozorozi, zahoďte všechno, co znáte a zapomeňte na všechno, co umíte. Nic z toho vám nebude letos platné. Nahrňte se do nových úkolů a těšte se na to, co nového tím objevíte. Nenechte se zastavit ani zastrašit. Vtrhněte tam, kde čucháte něco zajímavého, a i když to neznáte, jděte do toho. Riskujte a bojujte. Letošní rok pro vás může být zlomový. Využijte ho!

VODNÁŘI

Luna, 3 mečů, Král pohárů

Pro vodnáře nebude letošní rok úplně šťastný. Přečetli jste si doufám mezi řádky, že co se může pokazit, to se pokazí a že přijdete víceméně o všechno? Ne, tak je to tak. Počítejte s bludným rokem, plným ztrát a emocí, které nebudete umět nechat na uzdě. Je to ale dobře, protože je to jediný způsob, jak to ze sebe dostat ven. Brečte, řvěte, stěžujte si. Nenechte si své neštěstí pro sebe, dívejte se pravdě do tváře, neutíkejte z reality, jak to máte ve zvyku. Bojovat asi nebude možné, ale čím dřív se z toho vzpamatujete, tím lépe se vám pak bude žít. Nebojte se požádat o pomoc, kolem vás je mnoho lidí, kteří na to čekají. Možná pak vzniknou i nové vazby, krásnější a hlubší, než jste čekali. Všechno přebolí a ještě vás to nakonec posílí.

RYBY

8 mečů, Páže pohárů, 3 holí

Ryby se v novém roce mohou dostat z bludných kruhů. Vše, co máte rozřešené, vše, v čem se už dlouhou dobu motáte a z čeho nemůžete najít cestu ven, se vyřeší a rozplete. Samo se to samozřejmě nestane, ale dostane se vám té správné pomoci nebo se vám alespoň nabídne ta pravá cesta. Vy po ní pak vyjdete a vše se v dobré obrátí. Stačí se jen dívat a věřit, že už konečně nastal čas uvolnit pouta a dostat se na svobodu. Těšte se na ní, bude krásná! 

A NA CO SE MŮŽEME TĚŠIT U NÁS I V CIZINĚ? PŘEČTĚTE SI ZDE!

A CO VÁS ČEKÁ V LEDNU?