Velký výklad 2017

02.01.2017 21:34

Také letos se s kartami podíváme na nový rok. Co nám přinese a jaký bude? Jak ho využít a na co si dát pozor? S tím nám pomůže After tarot, z dílny Lo Scarebeo. Jde o sadu, která vychází z Rider Waite tarotu, ale posunula jeho tradiční symboliku o krok dál. I my se tak můžeme podívat na další kroky nového roku.

Přečtěte si i výklad pro jednotlivá znamení!

JAKÝ BUDE?

Eso pentaklů, Eso holí a 2 holí

Sečteme-li čísla v roce 2017, dostaneme číslo 1, tedy nový start. A přesně takový nový rok bude. Plný nových příležitostí a možností, všechno budeme mít k dispozici. Nesmíme ale otálet a váhat, jinak nám to unikne. Cokoliv se nám loni nepovedlo, můžeme letos napravit. Můžeme začít znovu a rozjet všechno, co si přejeme. Směle do toho!

NA CO SE MŮŽEME TĚŠIT?

Královna holí, 3 pentaklů, 5 mečů

Nevím, jestli se můžeme těšit, ale vypadá to, že v novém roce budou více vidět ženy. Silné a zajímavé ženy, které mají co říct, se začnou více ozývat a stavit se na roveň mužům i na místech, kde bychom to nečekali. Rozhodně to bude ku prospěchu, i když na to místy může vyvolat zbytečné konflikty. Buďme trpěliví a nelekejme se nového.

CO NÁM HROZÍ?

9 pohárů, Hvězda, Viselec

Zdá se, že se můžeme nejen těšit na občasný souboj mužů s ženami, ale i komerce a duchovna. Nový rok bude plný zajímavých příležitostí k duševnímu a duševnímu pokroku, nabídne nám nové myšlenky, a pokud budeme stále pokorní a vděční, pak i mnoho pokladů. Konzum bude ale útočit i v této oblasti a bude třeba pečlivě vybírat, komu je možné důvěřovat. Nedejme se proto zmást, to skutečně hodnotné poznáme podle toho, co cítíme uvnitř, ne podle okamžitých efektů a slibů.

CO PŘINESE ROK 2017 SVĚTU?

8 mečů, Král mečů a 2 mečů

Když vidím toho krále mečů a ptám se na dění ve světě, nemůže se ubránit propojení s novým americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Soudě dle ostatních karet se od něj ale asi nedočkáme právě rozvoje a snahy. Jeho vláda možná spíše mnoho věcí zkomplikuje a ztíží. Podle karet vylosovaných na následující otázku s tím my v Evropě asi nebudeme mít mnoho společného, budeme mít ale co dělat s vlastní královnou.

CO PŘINESE ROK 2017 EVROPĚ?

Rytíř holí, Královna mečů a 7 pentaklů

Jestliže je Král mečů Donald Trump, pak Královna mečů bude zřejmě Angela Merkel. Bude mít zřejmě co dělat s návalem uprchlíků z pouště, dobře se podívejte na Rytíře holí, co je na kartě v pozadí, odkud jede. Evropa díky tomu zřejmě přijde o hodně peněz a nebude právě oplývat štěstím.

CO PŘINESE ROK 2017 ČESKÉ REPUBLICE?

10 pohárů, Rytíř pohárů, 6 pentaklů

Také k nám přijede nový člověk, ale bude o poznání měkčí a vlídnější, než ve zbytku světa. Přinese nám klid a pochopení, získáme mnohé dary a sílu čelit velkým problémům. Zda to bude výherce voleb nebo se na scéně objeví nový Václav Havel a přinese tentokrát opravdu lásku a pravdu, se teprve uvidí.

POLITIKA 2017

9 holí, Rytíř pohárů, 2 mečů

Do vypjaté situace, plné neporozumění, konfliktů a nesnází vjíždí nová naděje. Na chvíli to bude vypadat, že je vše zachráněno, ale dlouhodobě se opět nezmění vůbec nic. Nechci vám brát naděje, ale nevěřte falešným prorokům.

EKONOMIKA 2017

Císařovna, Páže pohárů a Král pohárů

Díky bohu, konečně dobré zprávy. Ekonomika poroste, přímo pokvete. Něco získáme, něčeho se budeme muset vzdát, ale budeme se mít dobře. Hurá!

MEZILIDSKÉ VZTAHY 2017

Král mečů, 7 mečů a 3 mečů

Ve vztazích se v novém roce poněkud ochladí. Ve společnosti převládnou ambice a leckdo, do koho byste to nikdy neřekli, bude chodit přes mrtvoly tak ladně jako v Labutím jezeře. Jedině udržet si své hodnoty a neslevit z nich a zůstat čestní, to je jediná správná cesta, jak z toho můžeme vyjít nezkažení.

NOVINKY 2017

Královna mečů, 6 mečů a 5 mečů

A opět je na scéně Angela. Zřejmě vyhání uprchlíky a její hněv stíhá všechny hlava nehlava. Nakonec vítězí, i když je to ještě vítězství?

RADA – JAK TO ZVLÁDNOUT

Viselec

Pokoru! Pokoru! A ještě jednou pokoru! Pomáhat a myslet pozitivně, nebát se změn, zachraňovat a věřit, že v tom zmatku s ještě někde na světě najde trochu dobra.

A jak na tom budou jednotlivá znamení v novém roce? Najděte se zde!