Výklad na leden

03.01.2017 10:54

Fountain tarot se mi nedávno podařilo koupit od jedné báječné dámy přes Facebook. Čekal tam na mě, protože jinak je těžko sehnatelný, neboť je překrásný. Pracovalo na něm několik umělců (Jonathan Saiz, Jason Gruhl, Andi Todaro), kteří použili geometrii a tradiční symboly, aby tak vznikla fantastická sada, která se tolik liší od jiných. Má úžasné barvy a jeho minimalistický styl vás určitě okouzlí také. Vyšla v roce 2015 vlastním nákladem a je to zase jedna perlička do mé sbírky.

KARTA NA LEDEN - Rytíř mečů

Vzhůru do boje! Leden je nový začátek a s ním dostáváme nové šance, které musíme využít. Všímejte si, musíme, ne můžeme. Rytíř mečů nám nedá jinou možnost, než se poprat o to, na čem nám záleží a udělat pro to maximum. Takže vzhůru do boje, můžeme jen získat.

BERANI – Velekněz

Berani by mohli v lednu objevit něco úplně nového. Možná tam, kde by to nejméně čekali. Bude to ale chtít trochu trpělivosti a soustředění, než se poklad objeví a na tom by to celé mohlo ztroskotat. Takže berani, stáhněte se, utište se a chvíli jen pozorujte. Není to tak složité.

BÝCI – Páže pohárů

Býci by si měli v lednu hýčkat svou dušičku a to, co považují za důležité. Může to být maličkost, ale je vaší součástí a nyní je nutné o ní pečovat. Nespěchejte dopředu, nezačínejte nic velkého, na to bude ještě čas. Starejte se o sebe a mějte se rádi.

BLÍŽENCI – Svět

Blíženci v lednu můžou cokoliv. Celý svět vám leží u nohou, všechno je dovoleno. Pusťte se do těch nejbláznivějších projektů a ony se povedou. Nebojte se, nic vás neomezuje, všechno máte otevřené. Využijte to, nemusí to dlouho trvat.  

RACI – 7 pohárů

Nástup do nového roku bude asi náročnější, než jste čekali. Z možností a úkolů vám půjde sice hlava kolem, ale když využijete selský rozum, a vyberete si jednu věc a na tu se zaměříte, dokážete velké věci. Nenechte se zmást výběrem, přesně víte, co je potřeba.

LVI – 4 pentaklů

Pro lvi nebude leden právě šťastný měsíc. Zima vám leze na nervy a nemůžete dělat přesně to, co byste chtěli. Nezbývá než se stáhnout a schovat se, dokud to nepřejde. Nic nezačínejte, dělejte jen to, co musíte a počkejte na příznivější situaci.

PANNY – Eso mečů

V lednu se pannám něco povede rozseknout, vyřešit nebo objasnit. Mějte hlavu otevřenou, ten správný nápad nebo rada může přijít kdykoliv a odkudkoliv. Jakmile se přiřítí, ihned ji využijte a pracujte na tom, aby vám skutečně pomohla. Bude to dobrý start.

VÁHY – 6 pentaklů

Ani váhy by se neměly samostatně pouštět do velkých akcí. Tedy právě teď v lednu. Držte se toho, co máte a co umíte, střádejte korunku ke korunce, energii k energii a až budete mít dost, použijte to tam, kam to bude potřeba. Držte se zpátky a nespěchejte dopředu. Na to ještě bude čas.

ŠTÍŘI – Rytíř pentaklů

Na štíry čeká v lednu nějaký dárek. Dostane se vám do ruky něco zajímavého a potřebného, ale bude jen na vás, co s tím uděláte. Dobře zvažujte, co je nutné a co ne a co se s tím dá udělat nejlepšího. Ať to nepoužijete špatně, mohli byste pak litovat.

STŘELCI – 2 pentaklů

I střelci by si měli dát pozor na své jednání. Není třeba spěchat, začátek roku od vás chce spíše uvážlivost a obezřetnost. Stáhněte se zpátky a promýšlejte další kroky. Jste teď tak trochu na tenkém ledě, a chybný krok by vás mohl ohrozit. Zvažujte a nic neriskujte, dokonce ani slovy.

KOZOROZI – Eso pentaklů

Na kozorohy čeká v lednu nová šance. Otevírá se před vámi nová cesta, po které můžete bez obav jít. Bude třeba trochu práce a snahy, ale určitě se  vyplatí. Pusťte se do toho, ať už je to cokoliv a věřte, že brzy uvidíte, k čemu to bylo dobré.

VODNÁŘI – Eso pohárů

Také na vodnáře čeká v lednu něco nového. A něco krásného! A ani se nebudou muset snažit a pracovat. Vaše srdéčko potěší nějaké hezké zprávy, vaší dušičku zaplaví blažený pocit. Otevřete se mu, můžete.

RYBY – Hvězda

Vzhůru do nebe! Otevřete své srdce, zapojte třetí oko a povzneste se nad všechno, co vás tíží. V lednu se můžete zbavit všech starostí a utéct před všedními dny. Uvolněte se a nechte se unášet tam, kde se cítíte bezpečně. Tentokrát si to můžete dovolit!