Výlklad na listopad

01.11.2016 11:17

VÝKLAD NA LISTOPAD 2016 

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Na listopad jsem vybrala svou poslední sadu od Scotta Murphyho a Melanie Marqouis, a to nový Modern Spellcaster´s tarot. Název se dá přeložit jako Tarot moderního zaklínače a představuje tradiční symboly s malinkými úpravami, které můžete zpočátku úplně přehlídnout. Různé malé detaily je zajímavé zkoumat, např. to, že muž na Dvojce holí je připoutaný za ruku a nohu nebo že Hvězda je muž. Jinak jsou v sadě moc krásné obrázky, které budete mít chuť brát do ruky a vykládat. Jsou živé a barevné a čarodějnictví, příroda, božstva i rituály z nich přímo čiší.

BERAN – Král holí  

Obrovský příliv energie čeká na každého berana, který se mu jen trochu otevře. Tato síla může přijít s ohnivým mužem, který vás nadchne a vtáhne do své hry.  Těžko říct, zda je to dobře nebo špatně, v každém případě to bude velké dobrodružství, o kterém bude možné ještě dlouho vyprávět.  Čeká-li vás těžký úkol nebo důležité rozhodnutí, na nic nečekejte a dejte se do něj. Máte na to teď sílu a odhodlání, tak je využijte. Beranky, nechte se vést statečným a charismatickým mužem, zažijete s ním nečekané chvíle. Berani, veďte všechny kolem sebe a ukažte jim, co všechno je možné, tedy, pokud o to stojí.  

BÝK – 8 holí

Býci, buďte v pozoru!  Něco se blíží a vy to nesmíte minout, protože vám to může změnit život. Dívejte se kolem sebe, sledujte veškeré dění a nezůstávejte nikde stranou. V listopadu můžete využít silnou energii, a posunout se díky ní hodně dopředu. Ale nesmí vám uniknout. Proto pozor na pozornost a soustředěnost, nezapomínejte na nic, nenechte si nic uniknout. Bojujte, snažte se a usilujte o co nejvíc, právě můžete. Vyplatí se vám to. Vzhůru do akce!

BLÍŽENCI – Poustevník

Listopad je pro vás časem zamyšlení a introspekce. Není kam spěchat, můžete si vše v klidu rozmyslet a počkat na tu správnou chvíli. Poznáte ji podle svých pocitů a podle svých myšlenek, podle toho pocitu u žaludku, který pocítíte, když se začnete poslouchat svoje tělo. Promyslete si vše, co vás trápí, ujasněte si své hodnoty a postoje a teprve po tom se vyjádřete k tomu, co zrovna řešíte.  Zkuste strávit chvíli o samotě a pozorovat, co to s vámi udělá, možná můžete na něco důležitého přijít.

RAK – Spravedlnost

Raci, pozor. Blíží se hodnocení. Vše, co jste mohli udělat, jste udělali, vše, co jste neudělali, už není čas dodělat. I když se vám to teď nemusí zdát, to, co se děje je jen výsledek toho, co bylo před tím a je to nanejvýš spravedlivé. Neztrácejte čas nadáváním a obviňováním, je to jen vaše práce. Čím dřív si to uvědomíte a začnete napravovat, tím lépe pro vás. Pokud se vám v listopadu dostane odměny za příkladné chování, pochvalte se, protože si to opravdu zasloužíte.

LEV – 5 mečů   

Dobře se zamyslete nad svými činy. Možná se chystáte na něco, co zrovna není košer a co vám tak teď tak nepřipadá. Časem by se to ale mohlo nebezpečně vyvinout a mohli byste i litovat. Zvažte proto své kroky, které právě děláte, domyslete veškeré důsledky a neradujte se předčasně. Čest máte jen jednu.

PANNA – Kolo života

Pro Panny bude listopad velmi důležitý měsíc. Události by mohly nabrat úplně jiný směr, než obvykle a změn by mohlo být nepočítaně. Nebraňte se jim, všechny jsou důležité pro váš další život. Nechte se vést životem a tím, co vám nabízí, a kam vás postrkuje. Je to dobře myšlené, jen to možná není teď vidět. Nebraňte se jasným pokynům z vesmíru, oni tam nahoře ví lépe, co a proč dělají.

VÁHY – Měsíc

Váh čeká poněkud zastřený měsíc. Nic nebude jasné, nic nebude na první pohled vidět. Všechno vás bude chtít klamat, a mlha, kterou všude uvidíte, nebude snadno proniknutelná. Ale to vás nesmí zastavit. Všechny důležité informace, rady a návody máte ve svém nitru a můžete si k nim najít cestu skrze upřímnost a intuici. Zapomeňte na své strachy a bloky, a vydejte se tou nejtěžší cestou, kterou teď máte před sebou. Na jejím konci objevíte poklad.

ŠTÍR – Král pentaklů

V listopadu můžete vládnout úplně všemu. Jste králi svého života a můžete rozhodovat o všem, co se v něm odehrává. Jako král máte své výsady a velké bohatství, ale také povinnosti a úkoly. Vše, co ve svém životě uděláte, má nějakou cenu a tu budete muset zaplatit. Nezapomínejte na čest, poctivost a moudrost, to je skutečná výsada krále.

STŘELEC – 10 pohárů

Nebuďte sami a slavte a slavte a slavte. Listopad je nutné strávit tím, co děláte rádi a s těmi, se kterými je vám prostě dobře. Všechno ostatní se nějak vyřeší a nějak dopadne. Užívejte si, radujte se, bavte se. Nezůstávejte sami, ve dvou, i ve třech se to lépe táhne a cokoliv řeší.

KOZOROH – 6 mečů

Je čas na změnu. Listopad bude přelomový měsíc. Je čas dělat věci nově a neobvykle, zapomeňte na všechno, co umíte a znáte. Pusťte  se do nových koutů a směrů, začněte pracovat jinak. Pokud je to možné, nechte se vést, určitě se najde někdo, kdo vám se změnami v životě pomůže a poradí vám v tom nejdůležitějším. Ať už teď ve svém životě překopete cokoliv, nezapomínejte na to nejcennější, co v sobě máte. Co to je, už nechám na vás.

VODNÁŘ – 9 holí

Pokud se vodnáři zamotali do něčeho, v čem vlastně nechtěli nikdy být, nebudou to mít v listopadu jednoduché. Dostat se ze situace, kterou si sami nadrobili, bude těžké, zvláště pak, dokud si to nepřiznají. Uvědomte si tedy, co děláte právě teď špatně a co všechno vám tím doopravdy hrozí. Nenadržujte si, jen proto, že se máte rádi. Čím dřív si přiznáte realitu, tím dřív se dostanete zase na svobodu.

RYBY – 6 pohárů  

Ryby mohou odpočívat a pečovat o své srdíčko. Obklopte se příjemnými věcmi a vzpomínkami, sdílejte svou radost a lásku s těmi, které máte nejradši. Nezatěžujte se ničím důležitým, nechte všechny starosti na jiné. Pokuste si udělat z práce radost a z úkolů legraci. Uvidíte, že se vůbec nic nestane. Inspirujte se dětmi a tím, jak prožívají svůj svět, může vám to otevřít oči.