Osobní výklad karty roku

30.06.2019 12:20

nejen k narozeninám

  • Rozbor vaší životní cesty podle karty roku

  • Odkud jdete, kde jste a kam míříte?

  • úkoly, témata, varování, jak využít sílu karty roku, co dodělat a co začít.

  • Individuálně, podle vašeho znamení a povahy.

  • Cca 2 – 3 stránky, 300Kč, písemně na email.

  • Objednávejte na tarotove.poradenstvi@email.cz nebo přes formulář níže.

S létem 2019 přicházím s novou službičkou. Je jí rozbor Vašeho přechodu, tedy ne toho, co myslíte, ale přechodu z jedné karty roku do druhé. Nejen v poslední době je to časté téma, které probíráme, a i když už o jednotlivých kartách vzniklo mnoho článků, nedá se jejich význam paušalizovat, protože je pro každého jiný.

I když máme stejnou kartu roku, máme jiné zážitky, vědomosti a úkoly, učíme se jiné věci a jiným způsobem. A tak třeba Mírnost beranovi může přinést samou pohromu učíc ho trpělivosti, kterou nechce a rybě krásný, klidný a vyrovnaný rok. A proto je dobré podívat se na střídání karet roku pěkně komplexně, s ohledem na stávající situaci, datum narození a očekávání a plány, které máte.

Kartu roku získáme výpočtem z data narození a aktuálního roku a přináší nám náhled na to, jaký rok bude, co nás má naučit a čeho hlavně by se mohl týkat. Platí od narozenin do narozenin a zejména, pokud už střídání vyhlížíte, může se hodit podívat se na to, jak přechod, který bývá tím nejtěžším, proběhne, na co ze staré karty ještě nemáte zapomenout a čeho hlavně se držet v tom novém roce. Popis karty roku se ale hodí i v situaci, kdy si nevíte rady, máte pocit, že nerozumíte tomu, co se děje, motáte se v bludném kruhu událostí, anebo plánujete důležité kroky a nevíte kdy a jak. Skrze karty roku se můžeme podívat i na to, jaké téma se Vám vrací, nebo kdy už konečně přijde nebo odejde ten milovaný.

V cca dvou až třístránkovém textu ode mě nečekejte žádnou přesnou předpověď. Spíše rady, jak k tomu, co vás čeká přistoupit, úkoly a návody, jak vše zvládnout. Mohu přispět i pochopením toho, co se děje a proč a náhledem, jak to můžete zvládnout. Ráda přihodím i obrázek karty, která vás čeká, abyste si ji mohli někde vystavit a lépe jí vnímat i konkrétní návod na rituální zakončení jedné karty a přivítání karty druhé. To ulehčí přechod a přijetí tématu, které přináší.

Já od vás budu potřebovat 300Kč na účet a zevrubný popis Vaší situace, datum narození a účel, proč a co potřebujete vlastně vědět.

Výklad je písemný, přijde Vám na email, a můžete si ho tak pročítat vždy, když budete tápat.

Objednávejte na tarotove.poradenstvi@email.cz nebo v následujícím formuláři, a to hlavně, ať víš, do čeho jdeš!

Objednávám výklad