Výklad z kurzu po druhé

15.01.2012 11:10

Na dalším tarotovém kurzu jsme provedli výklad na rok, který nás čeká. Přečtěte si, co nadaným studentkám vyšlo:

DUCHOVNO 2012

Vykládá Andrea, Tarot Lo Scarabeo, rozklad Kompas, 12.1.2012

Svět, Císařovna, 9 pohárů, 8 pohárů

Dnes se lidé spíše dívají okolo sebe, než do sebe. Okukují po ostatních, srovnávají a neuvědomují si, co všechno mají oni sami a jen sledují, co mají ti vedle. Možná již brzy se doma nebo ve světě stane něco, co nám naznačí, že se máme dobře, že jsme v zemi, kde máme šanci a dobré zdroji. Možná tak objevíme v sobě nebo i okolo nás velké bohatství, ať už duchovní nebo hmatatelné. Mnoho lidí se pak začne dívat na svět i okolnosti trochu jinak, ti, co mají, začnou rozdávat a poskytovat pomoc těm, kteří naopak nemají. Začneme se dělit o to, co máme, a to nezištně a radostně. A díky tomu se dostaneme do úplně nové roviny žití. Úplně opustíme naše původní myšlení, které je zaměřené na touhu mít všechno a stále srovnávat. Uvědomíme si pravé hodnoty a změníme přístup k životu jako takovému.

POLITIKA U NÁS 2012

Vykládá Pavla V., Tarot Magical Forest, Rozklad Vývoj krátce, 12.1.2012

Císař, Páže holí, Mág

Na trůnu momentálně sedí mocná „prasátka“, která se starají hlavně o svá korýtka, a myslí si, že jsou nejlepší a nezranitelná. Všechno je tím pevně usazené, ale nepružné a zdá se, že je to bez šance něco změnit. Přitom ale stačí tak málo. Je možné, že přijde úplně nový člověk, skupina nebo jen jakýsi svěží vliv, který do stagnující situace konečně praští. Moudře vloží mnoho nové energie do toho, co jí skutečně potřebuje. Tím se spojí síly, které mají být spojeny, a vzniknou nové energie, které budou úžasné a všem, především těm prasátkům na trůnu, vytřou zrak a nastartují novou éru, kde bude převládat odbornost, zkušenost i smysluplnost.

Ptáte se, proč termín prasátko? Podívejte se na první kartu, která takto vyšla. J

Na stejné téma vyložila také Andrea Lo Scarabeo tarot

2 mečů, Rytíř mečů, 10 pohárů

Momentálně všechno stojí a všichni jsou k tomu slepí a nechtějí s tím nic dělat. Tento nepříjemný stav rozsekne příjezd, možná spíše přílet, někoho nebo něčeho nového, kdo jej rozjede a umožní příchod novým a pravým hodnotám. Tím se všechno zharmonizuje, vyrovná a uklidní.

Podobnost čistě náhodná?

FOTBAL V PLZNI 2012

Vykládá Hanka M., Legacy of divine tarot, Rozklad Vývoj krátce, 12.1.2012

8 holí, Ďábel, 8 pentaklů

Rychlost a intenzita z předešlého pozitivního vývoje bude ještě chvíli působit. V loňském roce toho plzeňští fotbalisté dokázali opravdu mnoho a ještě nějakou dobu z toho budou těžit. Možná tím rozradostněným postojem i ledacos přehlédnou, protože uprostřed nového roku vyplynou na povrch skrývané a utajené problémy, nějaké aféry, téměř z fotbalového podsvětí. Situaci pak uklidní uvážlivost a rozvážnost nebo člověk, který bude mít dobré a reálné plány. Možná se nám nevyhnou změny ve vedení, ale rozhodně praktičtější a k lepšímu.