Výklad z Hradiště na Slovanech

25.08.2013 16:32

04.11.2011 15:02

V Plzeňské čtvrti Slovany, na Homolce se nachází Hradiště. Není o něm známo moc informací, jen to, že bylo kdysi osídleno. Víc nám možná prozradí karty.

Wizard tarot, 31.10.2011

Minulost: Eso pohárů, 2 holí

Přítomnost:3 mečů

Budoucnost: 8 holí

Rada: Věž

Varování:Královna pentaklů

Energie místa: Blázen a Soud

V hluboké minulosti bylo toto místo velice vzácné a důležité pro místní obyvatele. Bylo zdrojem síly a energie, která byla čistá a sloužila především k očistě, obnově a regeneraci. Pak se na ní buď pozapomnělo nebo se k ní nedalo jednoduše dostat. Zkrátka nebyla už tolik k dispozici a nedávala to, co dávat mohla. Nyní tím místo trochu trpí. Možná tím, že už tolik dávat nemůže, možná také tím, že pozbylo na důležitosti, v každém případě je zde nabaleno mnoho negativního a smutného. Do budoucna by se místo mělo opět rozpohybovat, mělo by začít více žít. Samo k tomu také vyzývá, aby se o něj začali lidé zajímat, aby bylo více vidět, aby se do něj zkrátka dala větší síla a energie. Matka příroda zde čeká, aby se jí využívalo a aby mohla s radostí poskytnout své síly všem okolo. Neměla by volně růst, ale spíše se zpřístupnit a používat vědomě.

Energie místa je velmi silná. Možná mohla sloužit k iniciaci, možná se zde mohli lidé radit před dalekou cestou s vyššími silami. V každém případě byla důležitou součástí přechodu na nová místa a dávala mnoho cenných rad a informací. Nebyla divoká, ale ani spoutaná a toho se mohlo využít i pro život místních lidí.

Runa Teiwaz vylosovaná na tomto místě odkazuje na hledání správného směru našich životů, který zde můžeme najít a o velké síle, která je zde přítomna, aniž se o ní ví.