Výklad o Kate a Williamovi

29.04.2011 09:42

Fairytales tarot, 29.4. 2011

Svatba: 4 mečů

Jak vztah vidí ona: 19.Slunce

Jak vztah vidí on: 6 pohárů

Co je mezi nimi: 8 holí

Perspektiva vztahu: 9 mečů + Rytíř pentaklů

Dnešní svatba by měla proběhnout pravděpodobně bez problémů, tradičně a konvenčně, podle všech obvyklých postojů a hodnot. Vliv této svatby však pravděpodobně dopadne spíše na Kate, které dneškem začne úplně nový a jiný život, který jí asi více omezí, než si dokážeme představit. Role, kterou tím na sebe bere, může být někdy i nepříjemná.

Nicméně oba novomanželé ve svém vztahu září štěstím, jsou šťastní a mají velkou radost. Kate vztah chápe jako něco zásadního a velkého, co jí vstoupilo do života a přineslo novou sílu a energii. Wiliama obdivuje a touží po životě s ním. Také William je šťastný, užívá si tento vztah a přináší mu pocit lásky, něhy a klidu. Díky Kate se tak trochu vrací do dětství a připomíná mu harmonii a bezstarostnost, kterou zažíval. Mezi nimi je jasný směr, kterým se vydávají, mají svůj cíl, který je pro oba stejný a s vervou a chutí se za ním pouští.

Celý vztah má rozhodně velký potenciál a může dlouho vydržet, plnit všechny úkoly a fungovat bez větších problémů. I zmiňované dítě a to, že se oba mohou stát vládci Británie, by tedy mělo podle plánu přijít. Jediná vada na kráse je uzavřenost a ohraničenost tohoto vztahu, jakási nenormálnost a povinnosti, které mohou být svazující a omezující zvláště pro Kate. Její vnitřní svět a psychický stav může být postupně trochu ohrožený a ona sama by se nemusela cítit dobře. Jistá podobnost s princeznou Dianou je tak bohužel nasnadě. Nicméně je možné, že Kate to nebude dávat najevo a bude dál plnit svou roli, jakoby se nic nedělo.

Nezbývá než popřát hodně štěstí oběma!