Výklad o 11.11.2011

16.11.2011 14:42

11.11. 2011 podle tarotu

Klimt tarot. 9.11.2011

Den smíření

Tento den může být skutečně krásný. Nejen magické datum, ale také naše otevřenost a laskavost jej mohou udělat opravdu bohatým na příjemné chvíle. Magie tohoto dne tkví hlavně v tom, že vše, co dnes uděláme, také dostaneme zpět, takže bychom se měli snažit dělat spíše dobré věci, aby i jejich dopad byl dobrý. Den je vhodný na vyjadřování lásky, na otevřené projevy, na sdílení pocitů a zážitků a na objevování nových a krásných věcí v životě. Je ale nutné mít na paměti, že tohle všechno by mělo být děláno ze srdce a opravdově, není čas na planá gesta. To, co dnes začneme, bude mít hluboké kořeny. Berme tento den také jako možnost vyrovnat se s tím, co bylo a už se k tomu nevracet. Co bylo, bylo a není radno to po sté vytahovat na světlo. Právě dnes se můžeme odrazit k nové budoucnosti, a začít si jí budovat tak, abychom byli spokojeni.

Číslo 11 v tarotu náleží kartě Síla. Je to zdroj velké energie, potenciálu a ambic, které nás dovedou k cíli. Pod vedením karty Síla můžeme dobít velké věci a nová území. Nic se ale nesmí přehánět a i tento boj je nutné vykonat spíše s láskou a vlídností než násilím. Měli bychom si proto dát pozor na přehánění a chvíle, kdy se tlačí do popředí ego a nutí nás bojovat i s tím, co není proti nám.

Tento den má velký náboj a jako s každou velkou věcí, je třeba zacházet opatrně i s touto silou. Čerpejme z ní to dobré, ale nenechme se tím převálcovat.