Výklad na září

27.08.2017 09:59

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Čerstvý přírůstek do mé sbírky, na který jsem s rozechvěním čekala, přišel sice napodruhé, ale je tu. Ostara tarot namalovali čtyři umělci najednou a jejich spoluprací vznikla ojedinělá sada kombinující různé styly a přístupy. Je trochu abstraktní a neobvyklá, ale vtáhne vás do děje raz dva.

KARTA NA MĚSÍC – Spravedlnost

Září bude pro mnohé přelomový měsíc, co jsme odkládali a dali stranou, se vynoří v plné síle a bude to vyžadovat naší plnou pozornost. Čím dříve to pochopíme a začneme s tím něco dělat, tím dříve to vyřešíme. Září bude plné důležitých příležitostí, které bychom neměli minout, takže nám nezbývá než mít otevřené oči a snažit se.

BERAN – Věž

Září bude pro berany asi dost náročné. Nic nezůstane stejné, jedna změna bude střídat druhou a než se stačíme oklepat, přijde další rána. Všechny budou ale ku prospěchu a nakonec z nich budeme nadšení. Raději si nic neplánujte a počítejte se vším, protože v září je u vás možné úplně všechno.

BÝK – 7 pentaklů

Býci by měli být v září opatrní a neměli by se samostatně pouštět do větších akcí. Raději zůstaňte tam, kde jste a nedělejte žádná velká rozhodnutí, pokud k tomu nebudete donuceni okolnostmi. Držte se toho, co znáte a umíte a zbytečně neriskujte, nemuselo by se vám to vyplatit.

BLÍŽENCI – 4 pohárů

Pro blížence bude září měsícem velkého učení. Vaše cíle a plány se asi nebudou právě hýbat, něco nepůjde podle vašich představ. Neměli byste se vztekat ani urážet a učit se trpělivosti a pokoře. Oboje vám může hodně pomoci při dalších krocích.

RAK – 5 holí

Raci by si v září měli dávat obzvláště pozor. Kolem vás se to hemží nepříjemnostmi a velkým rizikem. Někdo to s vámi nemyslí dobře, něco jste si naplánovali úplně špatně. Nenechte se zaskočit, pracujte poctivě a všechno si hlídejte. Předejdete tak velkým problémům.

LEV – 8 pohárů

Lvi se asi v září nebudou cítit ve své kůži. Od něčeho vás odstrčí, něco nepůjde hladce, nebudete zářit jako obvykle. Snažte se netrápit se tím víc než je nutné a nebrat si to osobně. Je to jen období, které zase přejde. Využijte tento čas na přemýšlení o sobě a sebereflexi. Uděláte tak pro sebe mnohem víc.

PANNA – 2 holí  

Ani Panny si září právě neužijí. Můžete cítit větší smutek nebo více prožívat své trápení. Není ale nutné uzavírat se do klece svých pocitů, cest ven je vždy mnoho a jen proto, že ji právě teď nevidíte, neznamená, že tam není. Zkuste se nadechnout a začít hledat tu svou.

VÁHY – Blázen

Váhy dostanou v září velkou příležitost vyrazit ven. Budete moci získat něco nového, zažít novou zkušenost a zamířit výš. Zahoďte všechny obavy, starosti a strachy a následujte svou intuici. Můžete se tak hodně a krásně posunout.

ŠTÍR – 4 holí

Pro štíry bude v září důležitá hlavně rodina. Nebuďte sobečtí a myslete na své blízké, protože to právě teď potřebují. Ptejte se, jak se mají a jak jim můžete pomoct a starejte se, jak nejlépe dovedete. Budete mít krásný pocit a později se vám to mnohonásobně vrátí.

STŘELEC – 10 pentaklů

Pořád je co objevovat a na čem pracovat. V září dostanete příležitost něco dokončit, napravit nebo získat a měli byste ji určitě využít. I když to bude vyžadovat těžkou práci a také spolupráci s ostatními lidmi. Tak to totiž zvládnete mnohem dřív.

KOZOROH – Páže pentaklů

Kozorozi v září objeví novou cestu, o které už dlouho snili. Otevře se před vámi z ničeho nic a nabídne vám nový svět. Pusťte se všeho, co znáte a na čem dosud pracujete a vydejte se tím novým nečekaným směrem. Můžete objevit mnohé.

VODNÁŘ – Svět

Všechno je možné a všechno je na dosah. Stačí už jen krůček k tomu, abyste dosáhli vysněného cíle. V září dostanete skvělou možnost, jak se s tím dokonale vypořádat. Když se o to pokusíte, dobře to dopadne.

RYBY – Královna holí  

Ryby budou v září na svém trůnu, a když se budou snažit a držet, jen tak je něco nesundá. Půjde hlavně o schopnosti a o sebeúctu, kterou když budete udržovat, všechno se vám povede. Držte se svých představ a dělejte to, co vy sami chcete. A nezapomeňte si to užít.