Výklad na září

01.09.2014 10:58

1.9.2014, Daniloff tarot

Beran – 10 pentaklů

Září bude úspěšným startem pro další školní rok. Nespěchejte, buďte trpěliví, všechno je tak, jak má být.

Býk – 10 pohárů

Nejste na světě sami, a práce počká, to jsou dvě základní myšlenky pro býky na září. Mezilidské vztahy, rodina a milostný život také patří k životu a teď to bude to nejdůležitější ze všeho.

Blíženci – Poustevník    

Tento měsíc se držte zpátky, moc se neprojevujte a spíše sledujte, co se děje.  Buďte moudří a šlechetní, nakonec se to opravdu vyplatí.

Rak – Páže mečů

V září buďte přísní a ostražití. Nenechte si nic líbit za svá práva se případně i perte. Nedejte nikomu nic zadarmo a stejně tak přísní buďte i na sebe.

Lev – 7 pohárů

Tento měsíc se dobře dívejte kolem sebe a neustále si všímejte, co je skutečně důležité. Snažte se být nohama na zemi a nepodlehnout žádným iluzím. Stále sledujte svůj cíl.

Panna – 3 pentaklů  

Tvrdá práce, dobré plány a postupovat krok za krokem. Toho se držte a výsledek je zaručený.

Váhy – 9 holí  

Vylezte z ulity a začněte něco dělat. Na reptání není čas. Bude potřeba tvrdé práce a odříkání. Vstávat a cvičit!

Štír – Mírnost

V září bude třeba uvést vše do rovnováhy a snažit se nevybočovat. Urovnejte spory, moc se neprojevujte a spíše se snažte budovat to, co už je rozjeté, než začínat nové. Chce to hlavně klid.

Střelec – 4 pentaklů

Tento měsíc se držte zpátky a spíše pracujte s tím, co máte. Nežeňte se dopředu, budujte a tvořte. Nemusíte být pořád vidět.

Kozoroh – 3 pohárů

V září bude důležité si užívat a nechat věci tak, jak jsou. Nechte věci plynout, dělejte, co vás baví a radujte se z toho, co máte. Nic jiného není podstatné.

Vodnář – 6 mečů

Je čas vyrazit dopředu. Dělejte věci nově, udělejte změny, po kterých už dlouho toužíte, utečte jinam. Zůstat na místě už není výhodné.

Ryby – 9 pentaklů

Pro ryby bude září šťastný měsíc. Těšte se z toho, co máte, co je kolem vás. Užívejte si to a tvořte, abyste mohli jít dál.