Výklad na září

26.08.2013 10:16

VÝKLAD NA ZÁŘÍ Z HRADIŠŤSKÉHO VRCHU U KONSTANTINEK

U Konstantinových lázní se vypíná čedičová hora, jejíž ploché temeno neslo opevněnou lokalitu – halštatské hradiště, které se zde rozkládalo na ploše 50 ha. Plochu hradiště obepínal val o délce 3700 m přerušený čtyřmi až pěti branami. Svou velikostí je tak druhé největší v západních Čechách. Stáří hradiska je kladeno do pozdní doby bronzové, kterou lze na našem území datovat do 9. století před n.l.

http://www.konst-lazne.cz/pro-pocestne/hledani-ztraceneho-casu/stopy-minulosti-v-okoli/hradistsky-vrch/

Beran – 9 pohárů

Nastal čas si užívat. V září budou nejdůležitější prožitky a zážitky, půjde spíš o to, jak tento měsíc prožijete, než, co se v něm stane. Zapojujte do každodenního života city a emoce, snažte se, aby vám bylo po všech stránkách dobře. Důležitá rozhodnutí raději odložte, až budete objektivnější. 

Býk –  Svět

V září bude možné cokoliv. Dívejte se dobře kolem sebe, je možné, že se vám naskytne fantastická příležitost, jak si změnit k lepšímu celý svůj život. Snažte se být objektivní a poctiví, dotahujte věci do konce a odměna na sebe nenechá dlouho čekat.

Blíženci – Páže holí   

V září byste mohli dostat nový impuls do vašeho života. Něco vás nadchne nebo navnadí, do něčeho bude nutné se pustit. Ať už to bude cokoliv, dělejte to s fortelem a radostí a můžete na tom jen vydělat.

Rak – 4 holí

Tento měsíc se snažte nic moc neřešit a nerozhodovat. Dopřejte si odpočinek a nechte také ostatní, ať dokážou, že něco umí. Vy si dopřejte klid a relax  a starosti hoďte za hlavu. Nic se vám nemůže stát.

Lev – Velekněžka

Září by vás mělo trochu uklidnit a srovnat do latě. Nebude čas na řádění a vyskakování, nebude možné blbnout a užívat si. Bude to chtít trochu nadhledu a zodpovědnosti a učení se novým věcem. Přistupujte k životu s pokorou a v tichu si věci dodělejte.

Panna - Mág

Tento měsíc můžete dokázat prakticky cokoliv. Nastal čas probudit své schopnosti a ukázat je všem okolo vás. Nebojte se a předvádějte, co umíte, můžete tím jen získat.

Váhy –7 mečů

V září si dejte pozor na to, abyste byli čestní a poctiví. Je možné, že se vám naskytne nějaká ne úplně košer příležitost a na vás bude dobře si rozmyslet, jakou cenu vlastně má. Ale pozor, svoje svědomí jen tak něčím neuplatíte.

Štír – 2 holí

V září se snažte pracovat na 100%. Žádné výmluvy ani pauzy tady neplatí. Pokud chcete skutečně něco dokázat, za něčím dojít, není možné váhat. Zaberete a vše se podaří.

Střelec – 2 pohárů  

Střelcům půjde v září především o city. Ať už doma nebo v práci, snažte se uvažovat především srdcem, sledovat své touhy a přání a používat empatii jako hlavní nástroj. Odměna pak bude minimálně dobrý pocit a možná i nějaké to ocenění od milého blízkého.

Kozoroh – Blázen

V září se snažte uvolnit a hodit rozum za hlavu. Dopřejte si do života trochu radosti a neberte ho tak vážně. Snažte se dělat věci, které vás baví a být nad věcí. Smích je teď nejlepší lék na vše.

Vodnář – 8 holí

V září vám asi do života něco přiletí. Nebude to špatné, ale rychlé a na vás bude se v tom zorientovat a pochopit, proč se tak stalo. Nebraňte se tomu, spíš to vítejte, může vás to posunout dál.

Ryby – Viselec  

Tento měsíc bude asi těžší, než jste mysleli. Nic nepůjde snadno, všechno bude tak nějak váznout. Nesnažte se jít proti tomu a násilím to změnit. Spíš se zamyslete, proč to tak je a co vás to má naučit. Klíčové slovo bude hlavně trpělivost.