Výklad na září 2016

26.08.2016 11:38

VÝKLAD NA ZÁŘÍ 2016

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Tentokrát jsem použila Apokalypsis tarot, novinku z nakladatelství Lo Scarabeo, která je plná výrazných barev a vzorů a čerpá z různých kultur, které propojuje s klasickými tarotovými symboly. Je možná trochu drsnější, ale není čas se bát.

BERAN – 7 mečů

Berani, pozor! Na každém rohu na vás v září může čekat nepříjemné překvapení. Není čas ani prostor na vaši obvyklou důvěru, naivitu a srdce na dlani. První, kdo půjde okolo, ho shodí do bláta a bude mít pravdu, když vám vyčte, že jste ho neměli tak vystavovat. Opatrně našlapujte, dívejte se kolem sebe a čtěte mezi řádky. Tak předejdete velkým problémům.  

BÝK – 2 holí

Býci můžou i tento měsíc vypnout. Je čas na válení, odpočinek a nicnedělání. Nechte se obskakovat a hýčkat. Dopřejte ale vypnutí i své hlavě, ta to potřebuje ze všeho nejvíc. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří, a nebojte se, všechna práce na vás počká do října.

BLÍŽENCI – Král pentaklů

Blíženci budou mít v září velké možnosti a úkoly.  K dispozici budou mít plný sklad všeho, co budou potřebovat a bude jen na nich, jak to využijí. Takže směle do toho, můžete se pustit i do velkých úkolů, pokud na to máte odvahu. Stačí jen chtít.

RAK – 4 holí

Rakům se v září něco hodně povede a jejich úkolem bude nechat se za to odměnit. Užívejte si, co jste vybudovali. Uvědomte si, co už umíte, čeho jste dosáhli a jaké úspěchy můžete ještě dokázat. Oceňte sami sebe a nebraňte se, když to bude chtít udělat i někdo jiný. Nemusí to vydržet dlouho.

LEV – 10 mečů

Pro lvy bude září přelomový měsíc. Něco skončí, ale myslím, že doopravdy skončí. Tohle nejsou jen takové ty esoterické kecy o transformaci. Tohle bude opravdu masakr a vám nezbyde než sklapnout patky, sklonit hlavu a počkat, až budete moci zase začít znovu. Nebojte se, nebude to dlouho trvat.

PANNA – 9 pohárů  

Na Panny čeká v září opravdová pohoda. Tedy, pokud si jí zařídí. Bude jen na vás, zda se udřete nad domácími pracemi nebo si dáte nohy na stůl a zvolíte relaxaci a užívání si. Když to bude to druhé, uvidíte, že práce vám zatím neuteče a vy se na ni vrhnete později a plní sil. Nic neřešte, nechte život běžet a sajte jej plnými doušky.

VÁHY – Milenci

Na Váhy někde v září čeká záchrana. V pravém okamžiku, když už to budete chtít vzdát, se objeví spása a pomůže vám z nejhoršího nahoru. Nechte si pomoci, objevíte tak lásku a důvěru tam, kde byste ji nečekali. Nebojte se a svěřte se do péče sympaťákovi, který to s vámi myslí dobře. Můžete jen získat.

ŠTÍR – Rytíř holí

Štíři, směle do boje! Něco důležitého by vám mohlo utéct, kdybyste nezrychlili krok a nepustili se do boje. Ukažte vaše síly, bojujte a snažte se. Nemusíte být úplně zlí, stačí, když ukážete zuby. Získáte tím víc, než jste sami čekali.

STŘELEC – 10 pohárů

Rodina je základ státu, i v září. Nezapomínejte na to a dělejte pro ni vše, co můžete. Možná to tak nevypadá, ale jednou se vám to vrátí. Láska a radost vítězí nad úkoly a povinností. Jsou tam a čekají, až se jim budete věnovat. Otevřete srdíčko a dejte jim ho celé, nebojte se, můžete.

KOZOROH – Císař

S kozorohy to v září nebude vůbec jednoduché. Jejich obvyklá tvrdohlavost a neústupnost bude ještě znásobena a jen tak s nimi někdo nehne. Pokud budete mít opravdu dobrý důvod, pak se nenechte zastavit a prosaďte si to. Pokud ale uznáte, že je to malicherné, slevte a dejte prostor také jinému názoru. Král musí myslet i na zítřek!

VODNÁŘ – Síla

Vodnáři toho v září budou muset hodně stihnout. Ale budou na to mít sílu a energii, všechno dokážou a ještě jim zbyde. Směle do toho! Do čeho, že? Inu, raději do všeho! Nenechte se zastavit, bijte to hlava nehlava a snažte se ukázat všem, že největším silákem jste právě vy. Máte na to!

RYBY – 9 pentaklů

Pro ryby bude září měsícem klidu a sklizně. Už jste toho udělali dost, už není třeba. Posaďte se, podívejte se kolem sebe, a uvědomte si, co všechno máte. Začněte si to užívat, ne to jen shromažďovat na pak. Pak je právě teď. Radujte se, sdílejte a těšte se na krásné zážitky, které s tím získáte.