Výklad na únor

01.02.2014 21:46

Andělská hora je nádherná zřícenina na Karlovarsku nad stejnojmennou vesnicí. Pochází z počátku 15.století, během třicetileté války byl však v roce 1635 zdejší hrad dobyt Švédy, vyloupen a poničen. Zdevastovaný hrad byl poté již udržován pouze nouzově. Při požáru městečka v roce 1718 hrad vyhořel a následně byl definitivně opuštěn. K hradu se váže pověst o lásce, která nesměla být a je možné, že dodnes se zde tajní milenci hledají.

Beran – Císař

Berani dostanou v únoru obrovskou sílu, kterou by měli použít na důležité věci a velká rozhodnutí. Neplýtvejte svou energii, buďte tvrdí a nekompromisní, a řešte jen to, co je řešit potřeba.

Býk –  Páže mečů  

Býci by si měli v únoru nabrousit jazýček a nenechat si nic líbit. Buďte ostří a přísní a říkejte vše, co si myslíte. Možná se tím zhorší atmosféra, ale alespoň bude jasno.

Blíženci – 5 pohárů

Blíženci by se měli připravit na těžkosti a nepříjemnosti, které na něj možná v únoru čekají. Zoufáním a pláčem toho však moc nespravíte, spíše se snažte zaměřit na to, jak by to mohlo jít vyřešit a co pro to můžete udělat.

Rak – 6 pentaklů   

Raci by se tento měsíc měli snažit především o rovnováhu. Dávat tam, kde jen dostáváte a brát si tam, kde jen berete. Nic jiného nebude důležité.

Lev – 8 pohárů  

Lvi by se měli v únoru držet zpátky. Je možné, že věci nepůjdou tak, jak byste si představovali a bude se třeba trochu stáhnout. Nežeňte se dopředu, držte své emoce na uzdě a  netrapte se víc, než je nutné.  

Panna – 4 mečů  

Panny dostaly únor na to, aby si odpočinuly. Zkuste nechat důležitá rozhodnutí na jindy, čerpat energii a sílu a hodně relaxovat. Bude se to hodit.

Váhy – 6 pohárů  

Váhy by se měly v únoru soustředit na své city, poslouchat své srdce a dělat si co nejvíce radosti. Vychutnávejte si hezké věci, užívejte si a šiřte své krásné srdce dál.

Štír – Rytíř pentaklů

Štíři by se měli držet nohama na zemi, snažit se stabilizovat a nerozdělávat nové věci, dokud nemáte jasno a hotovo v těch původních. Nedávejte si velké cíle a úkoly, držte se v realitě.

Střelec – Rytíř mečů

Se střelci asi v únoru nebude k vydržení, budou ještě ostřejší a přímější než jindy. Buďte sice upřímní a jděte si za svým, ale přesto dávejte pozor na to, abyste někomu zbytečně neublížili.

Kozoroh – 9 mečů    

Kozorozi mají v únoru zakázáno přemýšlet. Zůstaňte nohama na zemi, nepodléhejte svým představám a pro vše požadujte jasné důkazy. Když budete důvěřovat své intuici, nemůžete se splést.

Vodnář – 6 mečů   

Na vodnáře čeká v únoru nějaká změna. Neměli by se jí bát, i když asi přesně neví, k čemu povede. Risk je zisk.

Ryby – Královna mečů  

Ryby by měly v únoru především jasně myslet. Nezaplétejte se do svých pocitů, nenechte se zmítat emocemi. Dejte na fakta, a chtějte důkazy. Pak si můžete dovolit i sekat hlavy.