Výklad na únor 2018

04.02.2018 10:13

Na každý měsíc pro vás opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení. Po každé s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat krásnými obrázky.

Prisma Vision tarot jsem objevila díky Ivance a natěšeně jsem čekala, až dorazí z daleké Číny. Byl tu poměrně rychle, i proto, že rekord České pošty 16 dní z Křimic do Kyšic se jen tak nepřekoná, a moc se mi líbil. Je trochu impresionistický a možná příliš tmavý, ale jeho hlavní zvláštnost je v tom, že karty malé arkány na sebe navazují a tvoří tak čtyři překrásné obrazy. Přitom ale dodržují tradiční pojetí RW tarotu, i když místy hodně vzdáleně, ale to není na škodu. Je to krásná, trochu neobvyklá sada, která sice šetří barvami, ale o to víc nás vtahuje do svých hlubin a nutí přemýšlet.

KARTA NA MĚSÍC – Prázdná karta

Hned jako první kartu jsem vytáhla Prázdnou kartu a tak hlavní vliv nového měsíce nám zůstane utajen. Protože na Prázdnou kartu se dál už vykládat nemá, těžko říct, proč to tak vyšlo. Zda proto, že to bude měsíc velmi náročný, důležitý a překvapivý nebo proto, že naopak nebude ničím významný, to už budeme muset posoudit sami.

BERAN – Síla

Berani vtrhnou do druhého měsíce nového roku jako utržení ze řetězu. Všechno je možné, na všechno budeme mít energii, a když budeme po něčem toužit, můžeme si to urvat. Pokud máte tedy nějaké plány a cíle, v únoru zapojte všechnu sílu a povede se to.

BÝK – 6 pohárů

Zato býci se v únoru mohou stáhnout a všechno důležité k nim přijde samo. Pečujte o sebe, dělejte si radost, zaměřte se na sebe, nestarejte se o nic důležitého. Když vy budete spokojeni, ocení to i vaše okolí.

BLÍŽENCI – Páže holí

Blíženci by se měli v únoru odhodlat a pustit do něčeho, po čem už dlouho touží. Do čeho dáte energii, to se vám ihned vrátí a na tom vyděláte. Příležitosti s vámi budou cloumat a možná to bude síla, které se můžete zpočátku leknout, ale jakmile ji využijete, budou se dít věci.

RAK – 2 holí

Zato raci by se měli v únoru spíš držet zpátky a všechno si dobře rozmýšlet. Snažte se nic neriskovat a nikam nespěchat. Všechno zvažte a držte si odstup, zvlášť, když budete řešit něco důležitého.

LEV – 8 pentaklů

Na lvy čeká v únoru trocha práce. Nebojte se jí ale, nebude tak těžká a nakonec bude velmi přínosná. Není ji však možné obejít, ani odložit. Na všechny úkoly vám vystačí to, co máte a co umíte, nemusíte se honit ani vymýšlet nic nového. Prostě jen udělejte to, co je nutné.

PANNA – 3 pohárů

Panny, prosím, v únoru žádné starosti ani těžkosti. Rozhodnutí nechte na jindy a snažte se spíš odpočívat a relaxovat. Berte všechno s humorem a nebuďte na své starosti ani úkoly sami. Vždycky se najde někdo, kdo vám s nimi může pomoci.

VÁHY – Královna holí

Váhy by se měli snažit, aby si únor užili. Prožijte ho podle svých představ, dopřejte si a držte si odstup od všeho, co by vás mohlo rozrušit. Vložte svou energii do toho, co dává smysl vám a co nemusí být právě praktické. Není třeba se za to nikomu zpovídat.

ŠTÍR – 4 pentaklů

Zato štíři by se měli snažit držet v únoru trochu zpátky. Neplýtvejte silami ani nápady, držte se toho, co umíte a co už máte. Nerozjíždějte nic nového, spíš pracujte na tom, co máte rozdělané a snažte se to dokončit. Pak můžete začít budovat nové.

STŘELEC – Král mečů

Střelci budou v únoru ve svém živlu. Snažte se vládnout, velet a organizovat tak, jak to umíte jen vy. Buďte komunikativní, otevření a hlavu používejte na vytváření nového, konstruktivně a pozitivně.

KOZOROH – Velekněz

Zato s kozorohy si asi v únoru užijeme. Budou moudří, moralističtí a poučující víc než obvykle, budou se snažit být vpředu a nad všemi a ne vždy budou mít skutečně pravdu. Kozorozi snažte se tento měsíc ubrat ze svého obvyklého naladění a dát i na své pocity a empatii. Předejdete mnohým nesnázím.

VODNÁŘ – 6 pentaklů

Vodnáři by v únoru neměli myslet jen na sebe. Snažte se pomáhat druhým, ukazovat jim cestu a radit, jak nejlépe umíte. Dělte se o to, co máte a znáte, můžete tak opravdu pomoci.

RYBY – 8 holí    

Ryby by si v únoru neměli dělat žádné velké starosti. Všechno běží, jak má, všechno je v nejlepším pořádku. Pokud čekáte nějaké změny, určitě přijdou, všechno jde podle plánu.