Výklad na srpen

08.08.2017 15:39

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Na konci července jsme na Tarotové konferenci pokřtili náš nový Tarot ze světa psů, jehož jsme spoluautorkou, a tak jsem výklad na srpen nemohla vytvořit s jinou sadou. Na každé kartě najdete jednu psí rasu přiřazenou podle vlastností psa nebo jeho historie a tradičního významu karty. S malou tarotovou psí encyklopedií proniknete do světa různých povah a vyložíte s ní vše, na co potřebujete znát odpověď.

KARTA NA MĚSÍC – Páže holí

Srpen nebude žádná noclehárna. Bude to hodně akční měsíc, který bude vyžadovat naše plné nasazení a spousty energie. Možná zažijeme nějaké nečekané dobrodružství, možná se dostaneme na horkou půdu a budeme muset hodně makat, abychom si nespálili prsty. Na odpočinek asi bude čas v zimě, teď je třeba sebou mrsknout.

BERAN – 8 pohárů

Srpen bude pro berany asi těžký měsíc. Věci nepůjdou podle plánu, bude třeba se přizpůsobit vývoji a zapomenout na to, co jsme si představovali. Nic ale netrvá věčně, všechno zlé a těžké jednou pomine a my si zase budeme moci oddechnout. Můžeme na to myslet ve chvílích nejtěžších, abychom to celé dobře přežili.

Poselství mopse: Nebojte se dávat najevo své city!

BÝK – Slunce

Za to býci si srpen naplno užijí. Všechno bude krásné a vlídné a zalité sluncem a vy budete moci využít nekonečné množství možností. Všechno je před vámi otevřené a vy si můžete vybrat. Nezapomínejte ale na to, že nic netrvá věčně, a že lesk klenotů vás může i oslepit.  

Poselství retrívra: Nechte se pochválit!

BLÍŽENCI – 6 pohárů

Blíženci by se měli snažit v srpnu hodně odpočívat a užívat si všechno, co se namane. Kolem vás je hodně příležitostí k radosti a lidí, kteří čekají na váš zájem a vaše pohlazení. Když uděláte radost jim, potěší se i vaše srdce.

Poselství dalmatina: Buďte laskaví!

RAK – Měsíc

Raci by se v srpnu měli ponořit do hloubky a nevylézt z ní, dokud nevypátrají všechno, co v ní je. Je zapotřebí srovnat si pocity, které tak pečlivě skrýváte a porovnat si myšlenky a emoce, které vás trápí. Uděláte to nejlépe tak, že se stáhnete do sebe a zakousnete se právě do toho kyselého jablka, do kterého se vám vůbec nechce. Postavte se svým strachům a poražte je čelem!

Poselství vlkodava: Nenechte se strašit strachem!

LEV – Síla

Lvi budou v srpnu ve svém živlu. Všechno jim projde, všechno bude fungovat a na všechno budou mít sílu. S tou dokážou obrovské věci, které by se jiným zdály nemožné. Využijte tuto sílu k dobrým skutkům a věcem, které se netýkají jen vás, ale můžou pomoci i ostatním.

Poselství krysaříka: Odvahu máte uvnitř ne venku!  

PANNA – Hvězda

Také Panny se budou v srpnu dobře cítit. Úkoly, které máte před sebou, hravě zvládnete a ještě u toho zazáříte. Buďte zodpovědní a poctiví, a snažte se ukázat, co ve vás vězí a co umíte opravdu dobře. Nechte se vést šťastnou hvězdou a nemůže se vám nic stát.

Poselství čuvače: Věřte si!

VÁHY – 6 mečů

Váhy dostanou v srpnu příležitost něco změnit. Neměli byste se té změny bát, protože bude k dobrému, i když její průběh možná nebude příjemný. Jste ale chráněni a podporováni a tak byste měli sebrat veškerou odvahu a dokončit, co jste začali.

Poselství špice: Neplačte, že něco musíte, těšte se na to!

ŠTÍR – Eso holí

Na štíry čeká v srpnu velká příležitost, které když se chopí, zaměstná je ještě na dlouhou dobu. Chce to ale energii, elán a chuť, protože tato příležitost nebude trvat dlouho a bude snadno přehlédnutelná. Snažte se a cpěte se dopředu, v koutě tento měsíc nic nezískáte.

Poselství bobtaila: Žeňte se dopředu!

STŘELEC – 9 pentaklů

Spokojenost a radost z toho, co máte, vás bude v srpnu provázet na každému rohu. Využijte ji, pracujte s ní a především za ní buďte vděční. Něco se vám povede, nebo něco pro vás cenného získáte. Ale není to samozřejmost, a tak byste k tomu měli přistupovat.

Poselství King Charles Španěla: Užijte si!

KOZOROH – 5 pentaklů

Kozorozi budou v srpnu trochu strádat. Ať už finančně, citově nebo prakticky, něčeho se vám nebude dostávat. Není to ale konec světa, protože pomoc je vždycky na dosah, stačí jen trochu jinak přemýšlet.

Poselství azavaka: Nebojte si říct o pomoc!

VODNÁŘ – Rytíř holí

Za to vodnáři by se měli pustit do boje s vervou. Všechno, co chcete si musíte vybojovat a urvat, protože jinak se to k vám nedostane. Takže spadněte z oblak na pevnou zem a bijte se za svá práva.

Poselství boxera: Víte, co chcete?

RYBY – Král pohárů

Na ryby čeká v srpnu plný pytel emocí, které by vás mohly zavalit, když si nedáte pozor. Otevřete své srdce, protože můžete zažít něco moc milého a potěšujícího, ale dávejte pozor na to, abyste se v tom neutopili.

Poselství baseta: Najděte pravou míru v citech!