Výklad na srpen

10.08.2013 19:12

VÝKLAD NA SRPEN Z TEPLÉ

Teplá je nádherný klášter blízko Konstantinových lázní, založený ve 12.století blahoslaveným Hroznatou. Skrývá v sobě barokní kostel s hrobkou svého zakladatele i jednu z největších knihoven v Čechách.

Beran – Viselec  

Zdá se, že srpen bude pro berany odpočinkový měsíc. Možná nebudete mít tolik sil, možná se vám nebude do ničeho chtít, možná z toho budete víc otrávení než druzí. V každém případě je to období, které je k něčemu nutné a ukáže vám nové obzory. Nebraňte se mu, bude se to hodit.

Býk –  2 pohárů  

Pro býky bude srpen opravdu krásný měsíc. Budete si moc vychutnat jeho atmosféru, a potěšit své srdce. Pokuste se otevřít své srdce a nebýt sami. Pokud se budete rozhodovat, zapojte nejen svůj rozum, ale také své city, které často opomíjíte.

Blíženci – Eso pentaklů

Tento měsíc může být hodně plodný. Dívejte se kolem sebe, všude může číhat něco, co bude třeba využít a později se to hodně vyplatí. Pokuste se stát nohama na zemi, a upevnit své pozice. Na snění bude ještě čas.

Rak – Slunce

Raci by se měli snažit srpen prožít radostně a vesele. Slunce pálí a hřeje a může vás nabít energií, která se bude později hodit. Snažte se nic neřešit, ničím se netrápit a jen si užívat.

Lev – 8 pentaklů

Tento měsíc bude asi hodně o práci. Nic nepůjde obejít, všechno budete muset odmakat. Snažte se dělat věci pečlivě a přesně, dotahujte je do konce a soustřeďte se především na poctivost a pevnost.

Panna – Královna holí

V srpnu vás asi nebude nikdo poznávat. Do vaší obvyklé zemitosti vjede nová energie a ráznost, s ničím se nebudete párat, všechno půjde jako po másle. Nenechte se zastavit, jeďte rázně dopředu.

Váhy – Milenci  

Pro váhy bude srpen asi důležitý měsíc. Ať už vám nabídne novou lásku nebo novou energii do stávajícího vztahu, nebo vás postaví před nějaké rozhodování, nejpodstatnější bude řídit se svým srdcem. Jděte přímo za jeho hlasem a nemůže se vám nic stát.

Štír – Kolo štěstí

Tento měsíc vás možná překvapí něčím zásadním. Nebraňte se tomu, ať už to bude dobré nebo zlé, je to k vašemu prospěchu. Nechte věcem volný průběh a snažte se spíše pochopit, proč se to stalo.

Střelec – 7 pentaklů

Srpen bude asi pomalý a bude od vás chtít trpělivost. Možná věci nepůjdou tak rychle, jak by měly, možná se něco zastaví úplně. Má to ale svůj řád a smysl a je zbytečné se tomu bránit.

Kozoroh – 4 pentaklů

Tento měsíc vás asi nikam neposune. Více než kdy jindy se budete držet při zemi a toho, co znáte a je možné, že už vás to i pomalu přestane  bavit. Ale nelekejte se, srpen vás má zkrátka zpomalit a vrátit ke kořenům.

Vodnář – Spravedlnost

V srpnu vás možná zaskočí něco z dřívějška, o čem jste si už tak trochu mysleli, že je to pryč. Nenadávejte na to, je to jen důsledek toho, co bylo a je na vás, poprat se s tím už jednou pro vždy. Vzhůru do toho!

Ryby – Eso mečů  

V srpnu půjde rybám především o to, mít jasno. Snažte se do ničeho se nezamotávat, vždy mít přehled a nic zbytečně nekomplikovat. Vsaďte na jednoduchost a nemůže se vám nic stát.