Výklad na srpen

31.07.2012 17:36

VÝKLAD NA SRPEN Z KLOUBOVKY

Kloubovka je známý pramen v lese u obce Kotouň, u kterého je kaple Panny Marie a také energetický bod s energií v úrovni 200%. Jde tu rovněž zjistit silnou zemskou složku, která sebou přináší možnost komunikace s planetární inteligencí. Ke všeobecně známé indikaci na kosti a klouby, bych se odvážil přidat nervovou soustavu, ledviny, močové cesty a prostatu. Pramen stráží vodní víla a dobrý člověk je tu tedy také v bezpečí. Dále za pramenem ale v lese už číhá méně dobrá ženský bytost, jezinka. Pavel Kozák, Tajemná místa Plzeňska

Beran – Císařovna

Tento měsíc ocení zvláště ženy beranky. Budou mít mnoho příležitostí, aby se našly, aby pochopily, kým doopravdy jsou. Zaměřte se na sebe, užijte si své ženství, dělejte vše proto, abyste zářily a dostaly všechno, co chcete. Muži, zůstaňte stranou a dejte ženám prostor, aby se tak mohlo stát.

Býk – 5 mečů

Býci by měli být v srpnu v pozoru. Je možné, že se kolem vás něco chystá, že se děje něco, o čem byste měli vědět co nejdříve. Dívejte se proto kolem, čtěte mezi řádky, buďte opatrní a zbytečně někomu naivně nevěřte. Může se vám to hodně vyplatit.

Blíženci – Královna pohárů

Blíženci by tento měsíc měli dát průchod svým citům. Někdy jste možná trochu rozdvojení, a jednáte různě, ale v srpnu pusťte své emoce a poslouchejte, co vám říká vaše srdce. To je ten nejdůležitější argument, který byste měli respektovat.

Rak – Mág

Tento měsíc zapomeňte na ohledy a city, a jděte si přímo za svými cíly. Jste schopní, moudří a šikovní, máte velký potenciál, proč toho tedy nevyužít. Ať už by se jednalo o kurz šití nebo vysokou školu.

Lev – 5 pentaklů

Připravte se na to, že něco nemusí vyjít tak, jak si představujete, že se vždy všechno nepovede. Smiřte se s tím, a nebojujte s tím. Přijměte malé omezení, a zařiďte se podle něj, nebude dlouho trvat.

Panna – Císař

Všechny vaše praktické schopnosti a dovednosti byste tento měsíc měli využívat skutečně naplno. Možná dostanete nějakou příležitost, kde budete moci vaše schopnosti plně uplatnit. Berte situaci hodně vážně, když do toho dáte všechno, můžete na to hodně vydělat.

Váhy – 9 pohárů

V srpnu zapomeňte na přemýšlení a rozum a uvolněte se. Dopřejte si dovolenou a odpočinek a snažte se neřešit důležité věci, hodně si užívejte a smějte se. Nic jiného teď není důležité.

Štír – Velekněžka

Tento měsíc se budou dít věci, které budou potřebovat hlubší výklad. Všímejte si detailů a znamení, které se vám v srpnu budou asi více stávat a snažte se jim porozumět. Nic se neděje náhodou, všechno má své důvody. Přemýšlejte o tom.

Střelec – Král pentaklů

Tento měsíc se snažte zakořenit a stabilizovat se. Možná toho budete více dávat, ale to není na škodu. Ukažte svou štědrou a velkorysou stránku a jistě se vám to brzy vrátí. Jste silní a bohatí, možná především duchem, tak toho využijte.

Kozoroh – 6 mečů

Možná přišel čas na změnu, v srpnu bude něco třeba nechat za sebou. Nebojte se toho, není to špatně. Všechno zlé je k něčemu dobré, odvažte se změnit to, co už vám neslouží, jak by mělo.

Vodnář – 9 holí

Tento měsíc budete možná uzavřenější než obvykle, ale nebojte se toho. Někdy člověku pomůže, když stojí chvíli stranou a nevměšuje se do davu. Stůjte, poslouchejte a vnímejte, co se děje. Nenadálá pasivita vás může obohatit.

Ryby – 4 mečů

Tento měsíc si dopřejte odpočinek. Nic vám neuteče, když si chvíli oddechnete. Je třeba nabrat síly, něco si ještě uvědomit a poskládat v hlavě. Dopřejte si na to tedy čas a nespěchejte s tím, bude se to hodit.