Výklad na srpen 2016

02.08.2016 22:26

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Dnes se těšte na Linestrider tarot, novinku z nakladatelství Llewellyn, která nehýří barvami ani symboly, ale naprosto jednoduše a přitom zase jinak znázorňuje tradiční symboly.

BERAN – 6 holí

Berani, těšte se! Čeká vás fantastický měsíc, plný úspěchů, výher, radosti, satisfakce a dobře vykonané práce. Každý vás bude chválit, něco velkého se vám povede, posun je zaručený. Tedy, pokud jste se až do teď snažili, makali a věnovali jste každému úkolu mimořádnou energii. Pokud ne, tak makat dál.

BÝK – 2 holí

Býci, nenechte se rušit. V klidu pracujte na svém díle, nic vás nesmí vytrhnout, je třeba všechno pečlivě a v klidu dodělat. Soustřeďte se na to, co máte před sebou, promýšlejte nejlepší postup a směřujte krok za krokem ke svému cíli. Pak se vám to povede.

BLÍŽENCI – 2 pentaklů

Blíženci budou v srpnu ještě více blížencovatí než obvykle. Jejich nerozhodnost a protichůdnost nabyde tento měsíc obrovských rozměrů a to tak, že i oni sami se budou divit, co všechno je možné vymyslet a zase zahodit. Snažte se být nohama na zemi, počítat do deseti a neutíkat dál, než je nutné.

RAK – Hvězda

Raci budou v srpnu neustále mimo. Budou si připadat, že jsou deset centimetrů nad zemí a realita jim bude tak trochu unikat. Vaše srdíčko pojede na plné obrátky a je možné, že je rozpláče reklama na granule. Snažte se proto o chladnou hlavu a logické myšlení. To jediné vás může uchránit před potokem slz a srážkou se sloupem.

LEV – Císařovna

Lvi budou v srpnu zářit. Budou oslniví, elegantní, nápadní a šarmantní mnohem více než obvykle. Využijte tuto záři a udělejte něco dobrého, nejen pro sebe, ale i pro lidi kolem. Projde vám to, co jindy stěží, ale nezneužívejte toho, mohlo by se vám to příští měsíc vymstít.

PANNA – Císař

Také Panny budou v srpnu ve svém živlu. Budou velet, organizovat, pracovat, uklízet, a dělat na velkých a praktických úkolech. Nezapomínejte si ale také užívat, protože nejen prací živ jest člověk.

VÁHY – 7 holí

Váhy budou mít v srpnu trochu krušné časy. Budou mít pocit, že jsou v ohrožení, že jim něco hoří pod zadkem. Možná nebudou stíhat svou práci, možná jim někdo bude házet klacky pod nohy, ale s trochou šikovnosti, a když nebudou dlouho panikařit, se jim to podaří zvládnout.

ŠTÍR – 9 holí

Štíři budou v srpnu trochu zbití. Možná se jim něco nepovedlo, jak chtěli, a nebo to stálo příliš velké úsilí. V každém případě je čas na odpočinku, lízání ran a relax. Nespěchejte do další práce, vyžádejte si time out a nebojte, o vašich schopnostech nikdo pochybovat nebude.

STŘELEC – 10 holí

Také střelcům by hodně pomohlo, kdyby mohli mít v srpnu prázdniny. Bude toho na ně asi hodně, nebudou to zvládat a budou padat pod tíhou povinností. Dodělejte ale, co máte, neutíkejte od rozdělaného. Stejně vás to dožene. Čím dřív to, co vás nebaví, dokončíte, tím dřív, se toho zbavíte.

KOZOROH – Viselec

Všechno je jinak. V srpnu objevíte mnoho nových informací a zjistíte, že to, co jste si mysleli, už neplatí. Nenadávejte na osud, a co nejdřív se novým podmínkám přizpůsobte. Nebude na škodu zamyslet se nad tím, proč to bylo nutné zjištění a co vám to skutečně přineslo do života.

VODNÁŘ – Rytíř holí  

Směle kupředu! Nenechte se nikým zastavit, zařaďte nejvyšší rychlost a dělejte to, co pokládáte za správné. Nerozhodujte se dlouho, můžete si urvat, cokoliv chcete. Hrdě a vznešeně kráčejte ke svému cíli, povede se to.

RYBY – Rytíř mečů

To, že všude kolem bude vřava, se rybám asi líbit nebude. Ale co naplat, když do boje, tak do boje. Zařaďte se do šiku, a táhněte kupředu. Budete potřebovat chladnou logiku a bystrou mysl, ale když do toho nebudete tahat city, můžete uspět.

Všechny obrázky karet najdete zde: Výklad na srpen 2016 X.ppsx (7032038)