Výklad na rok draka

24.01.2012 17:55

ROK DRAKA

23.1. 2012 nastane podle čínského horoskopu nový rok pod vládou vodního draka. Více o něm a jeho vlivu na nás, se můžete dočíst v následujících odkazech nebo výkladu, který jsem tohoto dne provedla.

http://www.cinske-zbozi.cz/horoskopy-astrologie/221-rok-draka-2012-co-nas-ceka-nemine

http://esoterika.cz/clanek/4383-cinsky_horoskop_na_rok_2012_rok_draka.htm

Dračí tarot

Jaký bude rok draka 2012?

Eso pohárů a 10 pentaklů

Následující rok bude plný možností a příležitostí. Na dosah bude všechno, po čem jsme kdy toužili, a především dostatek síly na to, abychom to zvládli využít. Bude to velmi silný rok, plný energie a nutnosti se poprat o to, co skutečně chceme. Což by měla být první věc, kterou uděláme, než se do něčeho pustíme. Uvědomit si, co doopravdy chceme a pak vydat veškerou energii na to, abychom to dostali.

Jak se v něm máme chovat?

8 mečů a páže mečů

City a ohledy musí jít stranou. Cílem je se osvobodit, uvolnit ze všech pout a přitom zůstat lidský a něžný. I velkou sílu, kterou musíme použít, je možné dávat tak, aby neublížila více než je nutné a pomohla nám samým. Buďte svobodní a kurážní, ale dávejme sílu tam, kde má být a kde je potřebná. Perte se s překážkami a buďte vždy vítězi.

Tarot keltských draků

Co přinese?

4 poháry a Eso holí

Přinese mnoho možností a příležitostí, které budou vyžadovat nejen velké úsilí, ale také nutnost se opravdu opřít do toho, co je skutečně důležité a potřebné. To, co se nám bude nabízet, od nás bude vyžadovat opravdovost a skutečnou angažovanost. Dejte tedy přednost tomu, co považujete za správné, byť je to malé a z pohledu ostatních nepotřebné, před tím, co vám ostatní nabízí, protože se to zdá hodnotné jim. Oddělujte své potřeby od jiných.

Co odnese?

Král pohárů a Páže pentaklů

Je možné, že tento rok uvědomění, který od nás bude vyžadovat mnoho nepopulárních opatření, která se nebudou líbit našim blízkým. Mohou tak vznikat konflikty a spory, které zapříčiní rozchody a změny ve stávajících vztazích a spojeních. Tyto vztahy, které nevydrží proces naší vnitřní transformace, však budou brzy nahrazeny novými, které už budou stát za to. Nedělejte tedy věci jen proto, že je tak dělá někdo jiný už léta a funguje mu to. Je to váš život a vaše osobnost a tento rok to bude hodně vidět.