Výklad na rok 2014

30.12.2013 17:26

CO NA NÁS CHYSTÁ ROK 2014?

Daniloff tarot, 30.12.2013

Jaký bude nový rok?

7 holí, 3 pentakly, Rytíř pentaklů

Nový rok bude plný nových příležitostí a bude od nás vyžadovat hodně síly a odvahy, abychom je všechny využili. Zdá se ale, že bude vládnout solidní atmosféra, dá se očekávat malý posun nahoru a mohl by začít i proces stabilizace. Pokud tedy budeme pracovat na svých úkolech a plnit je precizně a s odvahou, nemůže se nám stát nic špatného.

Výklad pro ČR:

Rytíř pohárů, Spravedlnost, Hvězda

Zdá se, že u nás začne svítat na lepší časy. Rok 2014 by pro naši vlast mohl být přelomový k růstu, sice pomalému, ale alespoň o trochu výš. Je možné, že Spravedlnost se u nás přece jen probudí a začne úřadovat ku prospěchu všech lidí dobré vůle. To vše v klidu a míru a bez boje. Že by další Sametová revoluce?

Evropské dění

8 pohárů, 2 mečů, Eso holí

Evropu čeká takové malé ochlazení. Zdá se, že její vliv se trochu oslabí, mohou zavládnout i mírné střety a nejistota. Vše ale bude jen na krátkou dobu, Evropa se zase vzchopí, dostane novou sílu a pochybnosti a nejistotu nechá za sebou. Mírný propad se tak zase brzy napraví.

Světové dění

7 mečů, Eso pohárů, Rytíř pentaklů

Ve světě to vypadá na nějakou nečekanou a nepříjemnou událost. Nebude sice dlouhodobá, může to být nějaké napadení nebo podvod, ale i tak nám to na nějakou dobu trochu zavaří. Vše se nakonec usmíří a srovná, nakonec to možná posílá a stabilizuje světovou politiku. Jen tím budeme muset projít.

Politika:

8 holí, Král holí, 5 pentaklů

Na politické scéně to bude pěkně bouřit. Nové věci, lidé, zákony apod. to bude jen hýřit, změna bude stíhat změnu a ne všechny budou ku prospěchu. Zdá se, že se nám ega zase dostanou na povrch a budou jednat za své majitele. Pozor tedy na velké sliby a výkřiky do tmy, zůstaňme nohama na zemi a snažme se to moc neposlouchat.

Ekonomika:

4 holí, 6 pentaklů, 7 pentaklů

Ekonomika se v novém roce především zklidní a stabilizuje. Hodně tomu mohou pomoci sami lidé, když budou hodně utrácet a nemyslet na krizi. Vypadá to na příliv nových příležitostí, které budou ale vyžadovat hodně práce a námahy. Po letech klesání se tak zase můžeme dostat výš.

Společnost:

10 holí, Vůz, 4 pentaklů

Lidé budou asi v novém roce trochu uzavřenější a budou si držet to své za každou cenu. Štědrost a důvěra se letos nebude příliš nosit. Každý si bude razit svou cestu bez ohledu na druhé a nebude radno nikomu příliš věřit. Nezbývá než se držet také svého a nebojovat s blbci.

Čeho se držet?

Král mečů

Především svého zdravého rozumu. Stát pevně nohama na zemi se může nejen vyplatit, ale i předejít tak něčemu nepříjemnému. Spoléhejte tedy jen na sebe a vlastní rozum a nemůžete se splést.

Na co si dát pozor?

4 pohárů

Jen na vlastní lenost a pohodlí. Nový rok už sice nebude tak drsný a tvrdý, jako byl ten předešlý, ale i tak od nás bude chtít hodně práce. Nic nám nespadne zadarmo do klína a my bychom na to neměli čekat.