Výklad na rok 2012 od Lenky Vláškové

25.02.2012 20:06

Úžasný výklad na letošek od úžasné tarotové studentky: 

Výklad pro rok 2012 – Co nám planeta sděluje pro letošní rok?

 

Leden – Vy lidé, pořád a neskutečně bojujete za něco, co nepřináší blahobyt ostatním ani Vám. Jste zahledění do sebe, a tasíte své meče proti lidem, kteří nejsou Vašimi nepřáteli. Půda, na které stojíte se zatím zelená, protože stále je čas, zasadit novou budoucnost, nové ideály. Takže pozor, leden bude plný bojů ať sám se sebou nebo s lidmi, věcmi, zvířaty, které Vám radost z vítězství nepřinesou, ba naopak. Pozor na unáhlené konání své mysli, důležité je začít nový rok s pokorou a láskou.

Únor – Ti co se v lednu rozhodli dobře a volily místo jakéhokoliv boje, pokoru a lásku, mohou nyní odpočívat a užívat si plodů svého konání. Vaše stromy lásky a pokory jsou plné plodin, odpočívejte a užívejte si radost ve svém srdci. Ti co ale bojovaly, nyní nesklízejí nic, jsou unavení z věčného boje, který nemá konce, a již tady pociťují, že boj byla špatná volba. Únor bude Vaše vibrace, Vaše ozvěna jak jste konaly v lednu a ponesete za to veškerou zodpovědnost. Naděje tu však stále je, slunce vykukuje zpoza měsíce, který je magicky v úplňku. Okolí je krásné a velice barevné, stále je šance pro pěkný a klidný život v tomto roce, nevzdávejte svou cestu pochopením.

Březen – Bude plný zvratů, neočekávaného chování. V tento měsíc, Vám spadnou růžové brýle z očí a vy kolem sebe uvidíte veškerou lež, pomluvy, podvody. Březen je klíčovým ve vyšší vibraci, ukazuje nám věci takové jaké jsou a je na nás jak se k tomu postavíme, jak vyhodnotíme danou situaci pro nás, jako nejvhodnější. Tady každý má šanci vidět věci, které před tím neviděl. Mohlo by se říci, že za touhle kartou se skrývá skrytě Velekněžka, buď tomu budete věnovat Vaši pozornost, nebo dál budete slepě koukat na vše okolo. A proč tahle karta, neboť prostředí karty a výjev za kartou je vědomí a nevědomí.

Duben – V tento měsíc, přijde boj. Boj vašich vášní, idejí. Boj za to co jste viděli celý život a boj za to co vidíte teď. V tento měsíc je třeba smířit se s faktem, že ne vždy byli věci tak, jak jste si mysleli. Duben je zlom, tady se ukazuje, kdo pochopil a přijal věci jak jsou a ne jak jsou prezentovány. Tady se ukáže Vaše vnitřní síla, hlas. Skrytě by za tím mohla být karta Síly – která Vás nabádá, aby jste sebraly veškeré síly a dobře s nimi zacházely. A proč tahle karta, neboť hole jsou vášně, hole jsou žluté, tak jako karta Síly.

Květen – Tento měsíc ukazuje konec idejí, konec veškerého předešlého myšlení. Je to karta konce, jedné kapitolky a slunce a krásná obloha nad skomírajícím myšlením, je připravena pro vyšší vibrace a krásu nového bytí. Můžeme si představit jak skrytě je pod touto kartou Hierofant, jako učitel našeho duševního růstu, bez konce není začátek, takže je s ním společně i karta smrti, v tom nejlepším slova smyslu. A proč tyto karty? Z nebes která mají barvu života a síly, že něco je skryto za bolestí je právě růst duchovní a kdo by na nás mohl koukat a upozorňovat nás kajícně prstem? A smrt? Všude kde něco končí je v podstatě smrt, proto aby byla rovnováha je třeba skončit něco, aby byl prostor pro něco nového. Tady je zlom a i když je nepříjemný, bolestivý je to nezbytná součást bytí a duchovního života.

Červen - Tak tenhle měsíc bude pro každého ponaučením. Budeme na nové cestě, budeme sedět na svém pevném novém místečku a jak se o něho postaráte? Budete vládnout své nové cestě dobře? Bez zbytečných citových výlevů? Přesvědčování ostatním o své pravdě? Tady je třeba přijmout sílu své nové cesty a bát pokorný. Tento měsíc je měsíc zkoušky, kdo uspěje a kdo spadne na dno svého ega a namyšlenosti?

Červenec – Každý v tento měsíc bude muset své chování a problémy rozebrat v klidu sám se sebou, to je v tento měsíc důležité. Nedělat velké okázalé scény, jen v klidu našlapujte a pokuste se pochopit, co se nyní děje. Nebojte se obrátit na duchovní sféru svého bytí. Buďte k sobě upřímní a konstruktivní. Nebojte se přijít na věci které bolí, jsou nepříjemné, to je cesta kterou Vám planeta nabízí, pochopení. A vy jste bytosti krásné, plné velkých umění, jen je třeba jim naslouchat. To Vám pro tento měsíc planeta sděluje. Buďte upřímní sami k sobě.

Srpen – Tady je třeba dát si pozor na unáhlené názory, které jste si sami vytvořily, asi jste v červenci nepracovaly dobře a jste zaujatí. Pozor na rozhodnutí která volíte jen jedním živlem, je třeba scelit city a rozum a volit pomalu a opatrně, vše má své důsledky, tady Vás planeta nabádá k opatrnosti Vašich jednání.

Září – Je pro ty kteří došli s pokorou až sem velice vítězná. Vše co vybudovaly od ledna, má svůj smysl, pevný základ a mohou stavět na tom všem dál. Je třeba se veselit a být k životu radostný, spojit své vášně a vést je k dalšímu bodu sebepoznání a seberealizace. Ti co však sedí na chatrném trůnu, jsou deprimovaní svou situací a již teď si uvědomí, že v sebepoznání udělali chybu a že je třeba ji odstranit, pokud si to však někdo neuvědomuje, sedí si na svém a ne velice ohnivý až spalující, je to výbušný člověk. Který svírá svou hůl vášně velice křečovitě. Tento měsíc bude měsíc konečný, co se týká otázek, zda jste na dobré či špatné cestě.

Říjen – V tento měsíc pak dostane každý to co si zasluhuje, tady se vesmír ozývá a vrací naše myšlenky, zhmotňuje naše obavy, strachy. Také ale zhmotňuje dobré vibrace, lidí kteří v září poznaly, že jsou po dobré cestě, těm se v tento měsíc bude velice dařit a vesmír jim nadělí spravedlivě jejích vibrace. Proto v tento měsíc vibrujte pozitivně, je to pro další měsíc velice důležité. Ti kteří budou trpět, ale mají stále naději, se ze špatného poučit a nevzdávat poslání od naší planety.

Listopad – Je plný očekávání na naše duchovní konání, čekáme na zpětnou vazbu na odezvu vesmíru, co dál. Jaký smysl měla naše cesta, co z toho vznikne? Proč to bylo zapotřebí? Tento měsíc je plný otázek, buďte však trpělivý, jako je naše planeta s námi. Jen čekejte a dívejte se, aby jste malé ale přesto velké symboly nepřehlédly.

Prosinec – Konec Vaší cesty pro rok 2012 je u konce. Vaše práce na Vás samotných nekončí, je totiž dlouhá, ale vy co jste pracovaly dobře máte šanci vyvíjet se dál a jít s planetou společně ve vyšší vibraci, nevzdávejte to navzdory okolí a všemu co vám brání – strachu, negaci. Buďte s planetou za jedno. A Ti co nepracovaly dobře a vše se jim zhroutilo, vy neklesejte na mysli, je potřeba začít pracovat znovu, ať to bude v jakékoliv podobě.

 

A co Vám planeta sděluje na konec? To je karta Mírnosti, buďte celý rok mírní, ke svému okolí, k sobě a važte si každé minuty na mém povrchu, který Vám byl vyměřen a učte se a přelévejte své emoce, city, intuici mezi vše co děláte. Buďte laskavý a láskyplný k darům, které Vám dávám a které jste dostaly, protože tento rok je to hlavně o lásce k sobě a tím pádem i k planetě, která nás tu živí a nechává vás dělat chyby a znovu a znovu je opakovat dokud nedojdete k poslání které Vám tento rok nabízí.

 

Lenka Vlášková