Výklad na říjen

01.10.2017 11:18

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Do Alchemia tarotu jsem se zamilovala na první pohled a objednala ho dokonce až z dalekého Japonska. Je neuvěřitelně barevný, prosvětlený a tak trochu kýčovitý, ale já ho miluju!

KARTA NA MĚSÍC – Páže pentaklů

Říjen bude plný různých příležitostí, které bychom neměli minout. Budou velké i malé, snadné i složité, budou vidět jasně i nenápadně. Je to jen na nás, jak se budeme rozhlížet a co pro to, abychom něco krásného dostali, uděláme. Hele, tady to je, vidíš! Uslyšíme tichým hláskem odněkud blízko nás. A když se za tím otočíme, získáme víc, než jsme si původně mysleli.

BERAN – 4 holí

Radujte se, odpočívejte a užívejte si. V říjnu můžou berani odložit všechna břemena, která obvykle vláčí, a odpočinout si. Nastal čas klidu, zábavy a lehkosti. Všechny problémy se vyřeší samy, všechno si nějak samo sedne. Netlačte vodu, teče sama.

BÝK – 2 pohárů  

Býci se můžou v říjnu zamilovat. Ať už do někoho nového nebo znovu do toho, s kým žijí, mohou otevřít své srdce a nechat do něj proudit čerstvý vítr. Nechte chmury za sebou, povinnosti hoďte za hlavu a nechte k sobě přijít lásku a radost. Pokud řešíte něco složitého, nebojte se svěřit a nechat si pomoct. Uvidíte, jak se vám uleví.

BLÍŽENCI – Páže mečů

Blíženci by měli být v říjnu trochu ve střehu. Kolem vás se mohou dít věci, které lze nechat bez povšimnutí, ale čím dříve se na ně podíváte, tím snadněji je později vyřešíte. Neodkládejte nic důležitého, snažte se ke všemu postavit rázně a odhodlaně. Komunikujte, ptejte se a mluvte. To přece dobře umíte a teď to můžete využít a předejít tak velkým problémům.

RAK – Velekněžka

Raci by se měli snažit v říjnu dívat do hloubky, za své běžné vnímání. Pod tím, co obvykle řeší a co se vám běžně děje, leží mnoho informací, které čekají, až je objevíte. Dívejte se pod povrch, snažte se pochopit, proč se věci dějí a pátrat po smyslu. Než něco rozhodnete, rozumějte tomu, jak to máte vy i ostatní. Možná se vám nakonec i rozsvítí.

LEV – Královna holí

Se lvy, a především se lvicemi, to nebude v říjnu právě lehké. Vjede do nich jejich ohnivá síla a slabší jedinci se mohou nechat klidně spálit. Lvi by se tedy měli tento měsíc, i jindy, snažit kočírovat svou přirozenou energii a nenechat se svým ohněm unášet víc, než je nutné. Může vám pomoci při řešení problémů, ale jinak je to zlý pán.

PANNA – 4 pohárů

Panny by v říjnu měly vylézt ven. Neschovávejte se do své ulity, nepřebírejte to, co už je stokrát přebrané, ve starém už nic nového neobjevíte. Dívejte se dál, myslete dopředu a hledejte co nového, jste ještě nezažili a neochutnali. Žijte více radostí, než povinnostmi.

VÁHY – 9 pentaklů

Váhy budou mít v říjnu všechno, co chtěli. Tedy pokud na tom dřeli a hodně se tomu věnovali, sklidí tento měsíc úspěch a budou se z něj moci radovat. Užívejte si, co máte a co jste dokázali, buďte na sebe hrdí a dejte to také najevo. Cokoliv chcete, můžete mít, stačí se pro to jen odhodlat.

ŠTÍR – Rytíř pentaklů

Štíři by měli v říjnu hlavně pracovat. Zvlášť, objeví-li nějakou novou příležitost, měli by se snažit z ní co nejvíce získat. Další kroky si dobře promyslete, vypočtěte a snažte se udělat maximum, abyste něco dosáhli. K dispozici máte rádce nebo pomocníka, který je připraven vám ukázat cestu.

STŘELEC – Eso pohárů  

Střelci budou v říjnu přetékat citem. Jejich srdce bude otevřené a připravené zažít to, co ještě nikdy nezažilo a poznat, co nikdy nepoznalo. Nebojte se toho, jděte do toho naplno, můžete jen získat. Jednejte podle svých pocitů a dbejte na to, co vaše srdce chce a kam vás vede. To je ta správná cesta.

KOZOROH – Síla

V říjnu si kozorozi trochu máknou, ale jejich snaha se zcela jistě vyplatí. Budou muset překonat něco, co jim už nějakou dobu stojí v cestě, ale nakonec to nebude tak složité, jak to vypadá. Stačí se jen zapřít, překonat a najít v sobě sílu, o které jste dosud možná ani nevěděli. Násilím ale nic nedokážete. Vaše síla musí být čistá, laskavá a poctivá. Pak to půjde samo.

VODNÁŘ – Hvězda

Vodnáři budou mít v říjnu přímou linku nahoru, do nebe. Budou přímo napojení a jejich intuice a šestý smysl pojede na plné obrátky. Řiďte se tím, co cítíte a kam vás to táhne, dejte na svou intuici, ale nezapomeňte včas slétnout z oblak a stát na pevné zemi. Můžete si dopřát malé ulítnutí, provětrání ve vesmíru, ale nohy, na které se vrátíte, musí být zase pevné.

RYBY – 7 holí   

Ryby nebudou mít v říjnu asi právě prázdniny. Bude třeba bojovat a prát se za to, co je pro vás důležité nebo s tím, co stojí proti vám, případně obojí. Vzmužte se, najděte v sobě veškerou sílu, kterou máte někde schovanou a využijte ji. Nic nedostanete zadarmo, všechno si budete muset odpracovat. Vzhůru do toho!