Výklad na říjen

28.09.2014 16:05

28.9.2014, Daniloff tarot

BERAN – Královna holí

V říjnu bude vše záležet na vás. Držte se svých předsevzetí a hodnot, bojujte za svá práva a potřeby, nenechte si nic líbit. Jedině bojem a neústupností teď něco dokážete.

BÝK – Milenci

Tento měsíc bude ze všeho nejdůležitější láska. Dejte na své city, následujte své srdce a dělejte vše tak, abyste se cítili milováni. To je to pravé.

BLÍŽENCI – Ďábel

Pro blížence bude tento měsíc hodně náročný a je třeba, aby ho brali vážně. Snažte se řešit své problémy, dívat se pravdě do očí a zbavit se všeho, co je proti vaší vůli a vašim hodnotám.

RAK – Velekněžka

Tento měsíc bude o vnitřním prožívání, o naplnění vlastního já. Ptejte se sami sebe, co je pro vás důležité, věnujte se svému nitru a poslouchejte vlastní duši. Co uslyšíte, bude to pravé.

LEV – 9 pohárů

Říjen si zkuste co nejvíce užít. Radujte se, těžké věci zkuste odložit a těšte se z maličkostí. Nic není tak horké, aby to nakonec nevychladlo.

PANNA – Páže pentaklů

Na panny v říjnu čeká dobrá nabídka, fantastická příležitost. Možná nebude na první pohled vidět, ale časem se může proměnit na skvělou šanci. Dobře se dívejte kolem sebe, aby vám nic neušlo.

VÁHY – Páže mečů

Váhy by měli v říjnu dobře rozmýšlet. Tentokrát vaše váhání není na škodu, naopak. Nespěchejte, používejte rozum a nic nepřehánějte. Můžete si dovolit váhat.

ŠTÍR – 9 mečů

Štíři by naopak v říjnu myslet neměli téměř vůbec. Snažte se věci brát tak, jak jsou, přijímejte a neřešte. Ono to nějak dopadne.

STŘELEC – Král pentaklů

Tento měsíc se snažte udržet si svou vlastní sílu a vůli. Bude vhodná doba prosadit si vlastní požadavky a budovat základy pro další život. Buďte pevní a silní.

KOZOROH – 8 mečů

V říjnu se snažte nepropadat depresi, netrápit se zbytečnostmi a vrátit se do reality. Snažte se nezamotat se do svých myšlenek a plánů, mějte nohy pevně na zemi a věřte jen tomu, co vidíte.

VODNÁŘ – Královna pohárů

V říjnu se snažte následovat své srdce a vnímat své pocity. Dovedou vás k cíli lépe, než rozum a plány. Jen uvnitř sebe máte všechny důležité odpovědi.

RYBY – 2 pentaklů

Tento měsíc se snažte nic neřešit, některým věcem se můžete i vyhýbat. Zachovejte si neutralitu a odstup. Nerozhodujte žádné zásadní věci, dokud nebudete mít jistotu nebo dostatek informací.