Výklad na říjen

30.09.2013 13:42

VÝKLAD NA ŘÍJEN OD POMNÍČKU

Na cestě mezi Nepomukem a Milčí najdete u tří nově zasazených lip starý pomníček. Váže se k němu dojemná pověst o dvou sestrách, které v době největšího hladu a drahoty prodaly své jediné políčko vydřiduchovi, který jim za ně dal jen dva bochníčky chleba. Když se pak situace zlepšila, chtěly se domoci svého práva, ale spravedlnost jim nebyla nakloněna. Na jejich památku zde byl postaven pomníček s dvěma bochníčky chleba.

Beran – Poslední soud

Říjen by měli všichni berani brát opravdu vážně. Je na čase uvědomit si, co je skutečně potřeba udělat, co je důležité a čemu není nutné přikládat žádnou váhu. Je možné, že se vám tento měsíc stanou zásadní události, ale i když to může být náročné, nakonec budou k vašemu prospěchu.  

Býk –  2 pohárů  

Ačkoliv už podzim klepe na dveře, býci si jej mohou užít opravdu krásně. Tento měsíc čekejte krásná setkání, milé lidi a vřelé vztahy. Sami se pak snažte být přesně takoví a otevřít své srdce všem, které máte kolem sebe.

Blíženci – 9 holí

Říjen bude pro blížence asi trochu depresivní měsíc. Vliv počasí nebo událostí, které se dějí, na vás může mít neblahý dopad. Ale nepoddávejte se tomu, neschovávejte se před lidmi a zkuste s tím bojovat. Můžete na tom jen vydělat.

Rak – Páže holí

Na raky čeká v říjnu nová energie. Ať už to bude nový projekt nebo člověk, v každém případě to bude velká příležitost vyrazit dopředu. Nebojte se jí, trochu riskujte a všechno bude v pořádku.

Lev – Císař

Lvi budou tento měsíc hodně vidět. Jejich přirozená zářivost bude mít daleko větší prostor a může se hodně vyplatit. Snažte se ale zachovat si pevnost a nenechte své ego, aby vás ovládalo.

Panna – Rytíř mečů  

Tento měsíc bude nejdůležitější zachovat si odstup a chladnou hlavu. Všechno se snažte posuzovat logicky a racionálně a i když vám mohou ostatní vyčítat, že jste příliš studení, nedejte na to. Nyní je to nutné.

Váhy – Královna pentaklů

Ze všeho nejdůležitější teď bude péče. Věnujte se sami sobě, dělejte věci, které vás těší a snažte se obklopovat příjemnými lidmi a tématy. Péče o sebe se vám odrazí i na vztazích s ostatními.

Štír – Eso holí  

Na štíry čeká v říjnu nový začátek. Seberete veškerou svou energii a zaměřte je na jeden cíl. Věnujte mu pozornost a sílu a když na to nebudete spěchat, bohatě se to vyplatí.

Střelec – Rytíř pohárů

Na střelce čeká v říjnu příjemné povyražení. Otevřete své srdce a dívejte se kolem sebe. Nechte se hýčkat a dělejte to, co vás baví a co máte rádi. Hrajte si a nechte si do svého srdce vnést trochu lásky.

Kozoroh – 4 pentaklů

Tento měsíc se pro kozorohy asi nic nezmění. Všechno zůstane při starém, ať už to nové nebo to staré, a není možné čekat žádný vývoj. Využijte tento vliv na stabilizaci a nechoďte proti němu. Bude zase lépe.

Vodnář – Viselec

Také pro vodnáře nebude říjen procházkou po růžové zahradě. Nic nepůjde, jak by mělo, všechno bude stát na místě. Využijte tuto dobu k zamyšlení nad tím, proč to tak je a co vám to může přinést. Plavte s proudem a on vás nakonec zanese na lepší místo.

Ryby – Velekněz  

Ryby by měly mít tento měsíc oči a uši opravdu otevřené. Někde na ně čeká velké poučení a lekce, kterou je třeba podstoupit a která nebude lehká. Ale až jí projdete, budete lepším člověkem a zase o kousek výš než dříve.