Výklad na prosinec

05.12.2017 22:03

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Star tarot mám už několik měsíců a moc se mi líbí. Má velmi zajímavé, trochu jiné obrázky než je tradiční RW, ale to mu vůbec neubírá na kráse. Je plný čaker, krásných barev, Matky země, zvířátek a jiných bytostí. Před nějakou dobou jsem ho vyvezla na Javorník, silnou horu posetou menhiry a silovými místy, a tam se ukázal jako úžasný společník. A tak výklad na prosinec může obohatit také.

KARTA NA MĚSÍC – Královna mečů   

Zdá se, že prosinec nám otevře nejedny dveře a umožní nám projít tam, kam bychom jinam nesměli. Bude to ale stát odvahu, velkou sílu a budeme muset udělat rozhodnutí, která nebudou lehká. Možná budeme muset obstát v nějaké zkoušce a pojmenovat si něco, čemu jsme se dlouho vyhýbali. Ale čím dřív se do toho pustíme, tím dřív se dostaneme dál. A tam se nám bude určitě líbit.

BERAN – 10 pohárů   

Berani si prosinec asi velmi užijí. Budou v klidu a míru, obklopeni lidmi, které mají rádi a budou si užívat každou minutu. Vykašlete se na shánění dárků, velké úklidy a stresy, které vám naprosto zbytečně zkazí náladu. Nenechte si ujít to hluboké a důležité, kvůli maličkostem a nesmyslům. Můžete zažít nádherné chvíle, pokud se jim otevřete.

BÝK – Páže pentaklů

Také býci by se měli v prosinci snažit zachovat klid a nadhled. Kolem vás bude mnoho krásných věcí, které vám zpříjemní život, když si jich všimnete. Dívejte se okolo sebe, nezaměstnávejte se zbytečnostmi a vším, co vám kazí výhled. Objevujte krásné ve všem, co je ve vaší blízkosti a budete spokojeni. Méně je více.

BLÍŽENCI – Rytíř pentaklů  

Blíženci by mohli v prosinci objevit pravý poklad. Nabídne se vám z ničeho nic, když to nebudete čekat a nebudete po tom pátrat. Spatříte ho v něčem, co byste jinak považovali za normální, ale protože se budete dívat jinýma očima, uvidíte to, co jindy ne. Čtěte mezi řádky a můžete hodně získat.

RAK – Eso mečů

Pro raky by prosinec mohl být přelomový měsíc. Možná vám něco konečně dojde, něco pochopíte nebo se dozvíte něco nového, co vás příjemně překvapí a srovná myšlenky do správné řady. Buďte bdělí a ostražití, dávejte pozor na to, co říkáte a co vysíláte. Zvlášť pokud něco řešíte, může vám nová myšlenka velmi pomoci.

LEV – Viselec

Lvi by se měli snažit v prosinci především uklidnit. Neřešte nic, co není nutné, nebo velmi důležité. Snažte si od všeho odpočinout, dát si na čas a srovnat si myšlenky než uděláte nějaký krok nebo rozhodnutí. Straňte se dění kolem vás a nechte věci, ať se dějí samy. To je to nejlepší, co můžete udělat.

PANNA – 6 holí

Panny by se měly v prosinci snažit následovat své sny. Dostanete skvělou příležitost dosáhnout nějakého svého cíle nebo si splnit svůj sen. Jen je potřeba soustředit se na možnosti, které máte a udělat všechno pro to, abyste získali, po čem toužíte. Pak se vám to určitě povede.

VÁHY – Hvězda   

Váhy by mohly v prosinci vstoupit na nové území, někam, kde ještě nebyly. Věci se uklidní, prostor se vyčistí a vám se nabídnou nové možnosti, jak růst a dopřát své duši potravu, kterou potřebuje. Nemyslete na povinnosti, neřešte zbytečné otázky, samo se to posune přesně tam, kde to bude nejlepší. Vy odpočívejte, relaxujte a vnímejte své potřeby. Snažte se je naplnit, protože vaše spokojenost je tento měsíc to hlavní.

ŠTÍR – Ďábel  

Na štíry čeká asi poněkud náročný prosinec. Budou se muset hodně snažit a činit, aby se poprali s tím nejtěžším, co vás kdy potkalo. Alespoň si to budete myslet. Ve skutečnosti to tak nebude, ale vám se to tak bude zdát. Proto překonejte sama sebe a staňte se lepším, než jste tím, že dokončíte důležitý proces vašeho sebeuvědomění.

STŘELEC – 2 holí   

Střelci by se měli v listopadu zaměřit především na sebe. Na své nitro a svůj vnitřní klid. Najděte svůj střed nebo se o to alespoň snažte, protože jen tento střed vám může pomoci se vším, co teď potřebujete vyřešit. Zhluboka se nadechněte a spojte se se svým nitrem. Tam jsou všechny odpovědi a cesty.

KOZOROH – 10 mečů  

Kozorozi by se měli do tohoto měsíce hodně rázně opřít. Můžete v něm najít velký zdroj energie, nebo sílu pro velké rozhodnutí. Neodkládejte tyto věci na nový rok, udělejte vše, co můžete, abyste do nového roku už šli čistí a abyste měli vyřešeno vše, co vás nejvíc tíží. Zaměřte se na své úkoly, dokončete je a pak si můžete odpočinout.

VODNÁŘ – 4 mečů

Také vodnáři by měli zapomenout na vánoční běsnění a co nejvíce odpočívat. Opřete se o všechny pomocníky, o kterých víte i o kterých nevíte a soustřeďte se na načerpání sil. Odložte všechny starosti a myslete jen pozitivně. Pro sebe i pro ostatní.

RYBY – Rytíř mečů  

Ryby by se měli v prosinci pustit do všech úkolů s vervou a odhodláním. Nic se nestane samo, o všechno se budete muset postarat vy. Odvažte se, seberte všechnu energii a narvěte ji přesně tam, o co vám především jde. Pak budete úspěšní a vaše pokroky ocení i ostatní.