Výklad na prosinec

01.12.2012 22:01

VÝKLAD NA PROSINEC  

Blízko zámku Kozel u Šťahlav najdete zříceninu hradu Lopata. Skála, na které stojí, byla osídlena již před 5000 lety, hrad byl ve středověku zničen husity, dnes se toho z Lopaty moc nedochovalo, své kouzlo, ale stále má.

Beran – Rytíř mečů  

Tento měsíc buďte ostražití. Nikdy nevíte, odkud co může přiletět. Dávejte pozor, co se kolem děje, vyjadřujte své názory a nic si neberte osobně. Lidé kolem vás budou možná podráždění, ale vaším úkolem je vydržet ledově klidní a nechat věci plynout postupně.

Býk – 10 holí   

Prosinec pro vás bude trochu zátěžový měsíc. Věci asi nepůjdou snadno, bude toho na vás zkrátka trochu moc. Nedejte se zlomit, všechno přejde a když to vydržíte, zase bude líp.

Blíženci  –  Velekněz 

Tento měsíc pro vás bude asi hodně důležitý. Sledujte, co se děje, vnímejte i maličkosti, které mohou rozhodnout o dalším ději ve vašem životě. Buďte nad věcí, snažte se zachovat klid. Jste moudří a vnímaví, nastal čas to uplatnit.

Rak – 5 pentaklů   

Možná budete tento měsíc tak trochu sevřeni, něčeho se vám bude nedostávat. Mějte ale na paměti, že je to jen období, snažte se to tolik neprožívat. Zima přejde, a zase bude dobře.

Lev – Ďábel

V prosinci si dávejte pozor, na to, co se kolem vás děje a co vy sami děláte. Nenechte se zlákat a svést, uvědomte si, co je v životě skutečně důležité a co můžete změnit a co ne.

Panna – 5 holí  

Vezměte tento měsíc sílu do svých rukou, můžete všechno, co si zamanete, jen je třeba si to vybojovat. Přestaňte s přípravou a začněte něco dělat. Bojujte za sebe a své plány, snaha se vyplatí.

Váhy – Síla

Tento měsíc můžete být opravdu na koni. Ukazujte své schopnosti, prosazujte se, dávejte najevo, co chcete. Vaše síla to nakonec dokáže, a vy na sebe budete hrdí.

Štír – Eso pohárů

Tento měsíc myslete na své blízké a snažte se být co nejvíce s nimi. Láska je to, co potřebuje vaše i jejich duše a to, co je v životě opravdu důležité. Nezapomínejte na to.

Střelec – Císař

Cílem tohoto měsíce je dosažení stability. Snažte se nevybuchovat, ubírat svou ohnivou energii. Budujte to, co máte rozděláno, nezačínejte úplně nové projekty, dokud si nebudete jistí, těmi původními. Udržujte klid a nadhled, všechno má řešení a vy na to dnes nebo zítra přijdete.

Kozoroh – 10 pohárů  

Rodina je to nejdůležitější pro vás tento měsíc. Nezapomínejte na ní a na to, co pro vás znamená. Snažte se o pospolitost a soudržnost. Může se vám jedině vyplatit.

Vodnář – Mág

Prosinec pro vás bude velmi důležitým měsícem. Můžete se skutečně najít, můžete zjistit, kdo opravdu jste a co je smyslem vašeho života. Nebojte se projevit a prosadit, ukažte všem, co ve vás vězí.

Ryby – Páže pentaklů

Tento měsíc se snažte hlavně držte v klidu a na zemi. Vodní živel může mít tendenci vás potápět a nutit vás trápit se i tím, co není nutné. Držte se faktů a reality, nedávejte si velké cíle a postupujte po malých krůčcích. Pomalu ale jistě.