Výklad na prosinec

17.12.2013 11:06

VÝKLAD NA PROSINEC

U Všerub na Severním Plzeňsku je zaniklý hrad Frumštejn. Dnes už jsou po něm vidět jen malé zbytky, přesto je v něm ukrytá velká síla. Hrad vznikl ve 14.století, ale už v 16.století, poté, co byl dobyt, zanikl.

Beran – 7 pohárů

Poslední měsíc v tomto roce bude pro berany trochu náročný, půjde především o to, zůstat nohama na zemi. Realita se vám bude připomínat na každém kroku a vaším úkolem ji bude vnímat jí a respektovat. Což může být trochu nepříjemné.

Býk –  Královna pentaklů

Prosinec bude pro býky především měsícem stability a klidu. Měli by se snažit nic nového nezačínat, držet se toho, co umí a znají a usilovat o nabití pevné síly. Buďte praktičtí a nic vás nemůže překvapit.

Blíženci – 10 holí  

Pro blížence bude závěr roku asi trochu náročný. Neměli by se stresovat, nakládat si toho příliš a dávat pozor na svou sílu. Mohlo by se snadno stát, že se pod přívalem úkolů vyčerpají. Proto úkoly předejte ostatním a odpočiňte si. Ono se to nezblázní.

Rak – Blázen

Už prosinec může být pro raky novým začátkem. Odvažte se nejen při nakupování dárků, snažte se být veselí a odvážní, klidně si zariskujte. Nic se vám nemůže stát, pokud se budete smát.

Lev – 10 pohárů

Pro lvy bude v prosinci nejdůležitější rodina a pospolitost. Dárky nemusí být drahé, hlavně, když budete cítit klid a lásku. Sdílejte vše s ostatními a uvidíte, jak krásně se budete cítit.

Panna – 5 holí

Panny mají rády vše dokonalé a připravené, a aby to dodržely, bude je to stát mnoho sila a námahy. Dejte si ale pozor, aby tato vaše snaha, nezpůsobila víc škody než užitku. Pozor na konflikty a zbytečné malichernosti. Nekažte si Vánoce.

Váhy – Za závěsem

Váhy prožijí prosinec asi jinak než ostatní. Karta, která pro ně vyšla, ukazuje, že se vše teprve uvidí, to, co se má stát se stane a my se na to můžeme jen těšit.

Štír – Císařovna

Štíři by se měli povznést nad denní starosti a usilovat o pohodu a blaho všech v rodině. Úklid a dárky nejsou důležité, jen když je vám všem dobře.

Střelec – 8 pohárů 

Prosinec střelcům asi kromě radostí přinese i věci, které je třeba zkousnout a přežít. Ne všechno bude podle vašich představ, a zlobit se vám nepomůže. Zaměřte se spíš na to, co funguje a co změnit můžete.

Kozoroh – 2 pohárů

V prosinci nebuďte sami. Myslete na druhé, přispějte na charitu, snažte se trávit čas s lidmi a přáteli. Sdílet a pomáhat bude pro vás to hlavní téma.

Vodnář – 3 pohárů  

Vodnáři by se měli snažit si prosinec skutečně užít. Nemyslet na starosti, chodit na vánoční večírky, bavit se a vše těžké nechat až na nový rok.

Ryby – 10 mečů

V prosinci budou mít ryby velkou šanci ukončit všechno, co jim celý rok dělalo starosti a pustit se do nových šancí a úkolů. Udělejte tlustou čáru a jděte dál.