Výklad na nový školní rok

01.09.2014 11:00

Pro děti i rodiče

1.9. 2014, Illuminates tarot

Berani

Děti: Rytíř pohárů

Malí beránci by měli vyrazit do školy především s chutí a radostí. Měli by si uvědomit, co hezkého vás tam čeká, na co byste se měli těšit a začít hned naplno. Radujte se, bavte se se spolužáky, buďte otevření a vyprávějte všechno, co jste zažili.

Rodiče: 9 holí

Malé beránky bylo třeba krotit o prázdninách a bude třeba je krotit dál. Buďte silní a tvrdí, hned ze začátku si vytvořte meze a za ty nevstupujte. Budete toho muset letos zvládnout hodně, tak si sami neházejte klacky pod nohy.

Býci

Děti: 3 pentaklů

Prázdniny skončily a je čas zase začít pracovat. Snažte se nic nepodcenit, začít hned od začátku, buďte pilní a svědomití. Všechno se vám podaří hlavně díky pečlivé práci.

Rodiče: Královna pohárů

Rodiče býků, zvláště maminky, by měli být milí a nápomocní. Neklaďte na své dítě velké nároky, to zvládne samo. Pomáhejte, vlídností a laskavostí, to je to, co od vás vaše dítě potřebuje.

BLÍŽENCI

Děti: Páže pentaklů

Už od prvního školního dne buďte pozorní a nenechte nic náhodě. Máte dost sil a schopností, začněte je používat a uvidíte, jak všechno půjde dobře.

Rodiče: Královna mečů

Malí blíženci budou potřebovat přísnou ruku a dobrá pravidla. Všechno dobře naplánujte, vytvořte si časový rozvrh a ten dodržujte. Na kompromisy není čas, je potřeba být ve střehu a nevybočovat.

RACI

Děti: 9 pentaklů

Máte velké nadání a schopnosti. Dávejte pozor na to, co se děje kolem a mějte na paměti, že znalosti a úkoly jsou důležitější než značkové oblečení a módní výstřelky.

Rodiče: Mág

Zvládnout děti raky nebude lehké, budete k tomu potřebovat hodně sil a plánů, všechno dobře promyslet a připravit. Buďte ve střehu a nedovolte dítěti víc, než je nutné.

LVI

Děti: 4 pohárů

Nevěšte hlavu, prázdniny sice skončily, ale čeká vás ještě mnoho jiného, stejně vzrušujícího. Nepodléhejte smutkům, nemějte špatnou náladu. Hlavu vzhůru a všechno bude dobré.

Rodiče: 7 mečů

Malé lvi bude potřeba trochu obelstít. Podporujte je, motivujte je a dávejte pozor, na to, co říkáte. Nenápadně je veďte a směrujte správným směrem. Bude to náročné, ale nutné.

PANNY

Děti: Hvězda

Všechno si dobře naplánujte, a svého plánu se držte. Pro letošní školní rok se snažte udělat si jasný cíl a následovat ho. Pak můžete opravdu zazářit.

Rodiče: Král holí

Malé panny bude potřeba držet hodně zkrátka. Ukažte jim hranice a pravidla, a především je dodržujte. Trochu řádu a burácivého hlasu neuškodí.

VÁHY

Děti: 10 pohárů

Pro vás bude nový školní rok přímo idyla. Těšte se na něj, užijte si každou minutu. Všechno bude zalité sluncem, když se nebudete držet stranou a zapojíte se do kolektivu.

Rodiče: 5 holí

Rodiče malých vah si vůbec nemusí dělat starosti. Zvládnou to sami, skvěle a bez pomoci. To, co budou potřebovat od rodičů, je především klid a opora. Tak jim ji dejte.

ŠTÍŘI

Děti: Slunce

Bude to překrásný školní rok. Budete oblíbení a úspěšní, těšte se na nové zážitky a na to, jak všechno půjde více méně samo. Pozor ale na pýchu, nepočítejte s tím, že je to navždy a také se trochu snažte.

Rodiče: Velekněz

Malým štírům, kterým to půjde jako po másle, bude potřeba trochu přistřihnout křídla. Nastavte jim pravidla a vyžadujte jejich dodržování. Musíte je učit a učit.

STŘELCI

Děti: Královna pentaklů

Tento rok nebude nic náhodné ani samo. Všechno si budete muset vydřít a odpracovat. Bude to ale férové, to, co do nového školního roku vložíte, dostanete zpátky.

Rodiče: Měsíc

Rodiče malých střelců by jim měli nechat především trochu volnosti. Nechte je, ať si na vše přijdou sami, neprošlapávejte jim cestičku. Můžete všechno jen z povzdálí sledovat a hlídat.

KOZOROZI

Děti: 6 pentaklů

Všeho s mírou, to bude heslo pro nový školní rok. Stejnou část pro zábavu i učení, na nic z toho nezapomínejte.

Rodiče: 4 mečů

Rodiče malých kozorohů by měli především zachovat klid. Když se bude něco dít, dejte tomu čas a uvidíte, že si to samo sedne. Nadhled je to, co z vás vaše dítě potřebuje cítit.

VODNÁŘI

Děti: 10 mečů

Letošní školní rok bude přesně takový, jaký si ho uděláte. Bude asi trochu náročný, ale bude záležet jen na vás, jak se k tomu postavíte. Buď tomu můžete podlehnout se tomu postavit a bojovat. Co si vyberete?

Rodiče: Eso mečů

Vaše dítě od vás tento školní rok bude potřebovat především podporu a motivaci. Neustále v něm probouzejte chuť bojovat a vítězit, podporujte ho k větším výkonům. Výsledky se pak dostaví.

RYBY

Děti: Císařovna

Zdá se, že budete mít celý školní rok na háku. Všechno půjde dobře, bude sice nutné se trochu snažit, ale především bude důležité vědět, proč se učíte a co tím chcete dokázat. Směle do toho!

Rodiče: Svět

Tento školní rok si můžete dovolit starat se o více věcí, i o sebe. Vaše rybička to zvládne a bude jen občas potřebovat dodat odvahu nebo pomoct s tím, aby dotáhla věci do konce. Nebojte se o ní.