Výklad na listopad

29.10.2017 21:04

Opět jsem pro vás přichystala výklad pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Forest Creatures Tarot od Tarocco Studio mi dorazil před několika dny z Ruska. Nadchnul mě nejen výpravnými obrázky, ale také zpracováním. Matné karty jsou skvělé do ruky a byť je to variace lesních skřítků na klasický RW Tarot, vtáhne vás do světa víl, elfů, skřítků a jiných lesních potvor.

KARTA NA MĚSÍC – Král holí 

Na listopad bychom se měli asi raději ozbrojit. Čekají nás velké výzvy a okamžiky, kdy budeme muset bojovat a ukázat svou sílu. Dobrá zpráva je, že se můžeme za něco schovat, něčím zaštítit. Zamyslete se nad svou motivací, smyslem života a důvodem našeho chování. Půjde vám pak lépe bránit svá stanoviska.

BERAN – 8 mečů  

Pro berany bude listopad náročný měsíc. Budou se muset z něčeho vymanit, od něčeho osvobodit. A nebude to lehké, protože téma, na kterém bude třeba pracovat, bude závažné a hluboké. Nepůjde to nijak obejít, ani se z toho vykecat. Takže vzhůru do toho, ať to lítá. Sami dobře víte, čeho se to týká nejvíc.

BÝK – Velekněžka   

Býci by se měli v listopadu trochu stáhnout a moc se nevyjadřovat. Bude lepší počkat na vhodnou situaci, nemusíte být tentokrát první. Pozorujte, dívejte se zpovzdálí a teprve, až budete mít všechno promyšlené, pak jednejte. Ušetříte si mnoho problémů.

BLÍŽENCI – 4 pentaklů

Blíženci by si v listopadu měli posvítit na své schopnosti, úmysly a plány. To, co máte schované v sobě, to, co dobře umíte, budete v listopadu potřebovat. Dobře tedy naložte s tím, co umíte, nebojte se to ukázat a promyslet. Můžete tím jen získat. Nezapomeňte využít všechny síly, i ty rezervní. Máte jich ještě dost.

RAK – 6 mečů

Raci by měli v listopadu trochu zariskovat. Čekají vás nové možnosti a příležitosti, změny, které by mohly být perspektivní, ale bude nutné něco obětovat nebo se trochu namočit něčím, do čeho se vám moc nechce. Otevřete se tomu, co se vám nabízí a neváhejte nad tím dlouho, ať to neuteče.

LEV – 10 pohárů  

Lvi by se měli v listopadu hlavně držet doma. Čekají tam na vás sice úkoly a povinnosti, ale také milující lidé, kterým dost možná chybíte. Nehledejte seberealizaci ani byznys, pravé poklady najdete v rodině a v srdcích těch, kteří vás mají rádi.

PANNA – Královna holí

Panny by se měli v listopadu připravit na pěkný mazec. Budete muset použít všechny zbraně, které máte, i ty, o kterých ještě nevíte. Trochu se odhalit a nenechat si nic líbit. Vše bude záležet jen na vás, a jak to vezmete do ruky.

VÁHY – 10 mečů  

Pro váhy nebude listopad právě procházka růžovou zahradou. Budete muset něco ukončit, vyřešit nebo zlikvidovat. Něco, na čem vám záleželo, ale už to dosloužilo a je třeba už to vyhodit do odpadků. Ať už je to práce, projekt nebo manžel, není dobré to odkládat. Čím dřív, tím líp.

ŠTÍR – 6 pentaklů

Štíři se v listopadu mohou těšit, že něco dostanou. Možná to nebude nic velkého, a možná to na první pohled ani nepostřehnete, ale nakonec to velmi oceníte. Dívejte se kolem sebe a snažte se pomáhat ostatním, možná tím ten dar zvětšíte.

STŘELEC – 2 holí   

Střelci by měli v listopadu trochu zpomalit. Máte k dispozici něco cenného, ale je třeba si dobře rozmyslet, jak to využijete. Neuspěchejte tohle rozhodnutí, je lepší zbrzdit a promyslet další kroky. Nakonec se to vyplatí.

KOZOROH – Rytíř holí

Kozorozi by měli v listopadu velmi zpozornět. Buďte ve střehu a dávejte pozor na to, co se kolem vás děje. Někdo blízko číhá nějaký pěkný úlovek, na který se vyplatí vystřelit. Využijte šance, které dostanete, a jednejte rychle, protože se nemusí opakovat.

VODNÁŘ – Vůz

Vodnáři by v listopadu neměli šetřit energií. Bude potřeba jednat rychle a odvážně, abyste dosáhli toho, co chcete. Seberte v sobě všechnu svou sílu, zaměřte a odhodlejte se k tomu, o čem už dlouho uvažujete. Není na co čekat.

RYBY – 4 pohárů

Ryby by se měli v listopadu stáhnout do sebe a zabývat se svými city a emocemi. Proberte se sebou, co cítíte a co vnímáte a proč to tak je. Přemítejte o tom, jak vypadá váš život, a jestli to je to, co jste vždycky chtěli. Pokud ne, zkuste najít cestu, jak to změnit.