Výklad na listopad

31.10.2013 14:00

VÝKLAD NA LISTOPAD

Kostel sv. Mikuláše, resp. jeho nově objevené ruiny, najdete pod tajemnou horou Krudum na Sokolovsku. Je to velmi působivé místo, z něhož se dochovaly obvodové zdi, které byly dlouho schované pod hlínou a teprve v roce 2007 přivedeny na světlo. Výklad na měsíc listopad pro jednotlivá znamení vznikal právě zde.

Beran – Velekněz

Listopad pro vás bude asi významnější, než si právě teď myslíte. Možná potkáte někoho, kdo vás hodně posune, nebo pochopíte něco velmi cenného pro váš další vývoj. V každém případě tento měsíc hodně přemýšlejte, poslouchejte ostatní a nechte si raději poradit.

Býk –  4 mečů

Listopad pro vás bude asi odpočinkový měsíc. Důležitou práci i rozhodování nechte stranou, snažte se nabírat síly a nepouštět se do žádných velkých akcí. Držte se v pozadí, nevyčerpávejte se zbytečnostmi a sledujte, co to s vámi i vaším okolím, udělá.

Blíženci – 5 mečů   

Tento měsíc si dejte pozor na sebe i své věci. Když budete něco podepisovat, čtěte mezi řádky, hlídejte si peněženku a nevěřte každému, kdo vás osloví. Můžete se snadno stát obětí nějakého vykuka, který vám ublíží víc, než si myslíte. Sami buďte ostražití, přísní a nenechte si nic líbit.  

Rak – Síla

V listopadu budete mít velkou šanci rozkvést. Buďte sami sebou, nenechte se do ničeho vtáhnout, ukazujte všem, co ve vás vězí. Důležité zkoušky byste měli zvládnout na jedničku.

Lev – Páže mečů

Snažte se tento měsíc více myslet než mluvit. Držte se stranou a říkejte a dělejte jen věci, které jsou podstatné a důležité a které máte skutečně ověřené. Není zde prostor pro pochyby nebo unáhlená rozhodnutí. Všechno, co podniknete, byste měli mít podložené fakty a rozhodovat se především rozumem.

Panna – Páže holí

Jestliže lvi mají být zkrocení a rozumní, od panen se vyžaduje přesný opak. Žeňte se dopředu, nechte se unášet, buďte přímí a rychlí, nedejte se zastrašit a zastavit. Možná vám přijde důležitý impuls, který způsobí velký obrat ve vašem dosavadním životě.

Váhy – 6  mečů

Na váhy čeká v listopadu něco nového. Možná to pro ně nebude úplně radostná zpráva, ale změna jen pročistí vzduch a pomůže vám prokouknout a posunout se dál. Nechte se vést a nebraňte se, stejně vám to nebude nic platné.

Štír – Vůz

Do štírů může vjet v listopadu nová energie. Buďte za ni vděčni a nechte ji, ať vás nakopne a pošle tam, kam byste sami stěží došli. Všechno bude rychlé a prudké, ale zase nezbude prostor na pochybnosti a váhání.

Střelec – Eso holí  

Se střelci to nebude v listopadu asi k vydržení. Budou neposední, akční a rychlí tak, že bude unavující je jen pozorovat. Nemluvte jim ale do toho, to, co rozjedou, může být skvělé pro všechny.

Kozoroh – 5 holí  

Kozorozi to v listopadu nebudou mít asi snadné. Překážky na každém rohu, konfliktní atmosféra, jako by vás pořád někdo zkoušel. I když to bude trochu obtížné, nebojte se. Když se skutečně zapřete, a budete se prát, všechno dobře dopadne.

Vodnář - Viselec

Vodnáři se v listopadu asi moc dopředu nepohnou, ale i tak to pro ně bude důležitý měsíc. Věnujte ho sobě, své duši a poznání, které už dlouho potřebuje. Využijte zastávku na cestě k zamyšlení nad tím, kam vlastně jdete a zda je to v pořádku.

Ryby – 2 holí  

Tento měsíc zkuste neváhat a nepotápět se příliš do hloubky. Mohlo by vás to na vaší cestě jen zastavit. Příliš nepřemýšlejte, dlouho nečekejte a spíš tvořte svou budoucnost zodpovědně a aktivně.