Výklad na listopad

03.11.2012 21:13

VÝKLAD NA LISTOPAD

Okolo Karlštejna se nachází pět kopců, které hrad chrání. Jedním z nich je Kněží hora, z níž je na Karlštejn úchvatný pohled. Z Kněží hory vede na Karlštejn silná energetická linie, a spojuje tak s Karlštejnem starobylý kultovní areál Kněží hory, zasvěcený Velké bohyni, kterou Hana Blochová nazvala Smaragdovou dámou. Více o Karlštejnu a jeho okolí se zde budete moci brzy dočíst.

Beran - Svět

Listopad může být pro berany skutečně podstatný měsíc. Zaměřte se v něm na dokončování věcí, dotahování úkolů do konce a uzavírání důležitých témat ve vašem životě. Potom vás to s radostí pustí dál. Tento měsíc můžete v podstatě cokoliv, jen se snažte vybrat si to správné.

Býk –  4 mečů

Listopad pro vás bude spíše měsícem útlumu. Nesnažte se jít proti proudu, přizpůsobte se určitému zpomalení a zkuste víc odpočívat. Na vše ještě dojde, není nutné mít všechno hned. Nechte si na důležitá rozhodnutí více času a čistou hlavu. Na aktivitu bude ještě času dost.

Blíženci - Král pentaklů

Tento měsíc se snažte hlavně o stabilitu a pevnost. Než začnete něco nového, ujistěte se, že stojíte pevně nohama na zemi v tom, co už máte. Nedělejte příliš prudké změny, zachovejte klid a nadhled a buďte nad věcí. Pěstujte rozhodnost a držte se toho, co děláte obvykle. Hodně vám to pomůže.

Rak – 5 holí

Tento měsíc se snažte být trochu průbojnější a víc hrňte se dopředu. Možná kolem vás projde něco důležitého, co vám může hodně obohatit život, ale budete si to muset trochu vybojovat a vydobýt. Snažte se tedy být vidět, neseďte v koutě a urvěte si to, co si myslíte, že vám patří.

Lev – 6 pentaklů

V listopadu půjde především o vyváženost a spravedlnost. Dáváte dostatečně ostatním? Ať už materiálně nebo citově? Berete si to, co potřebujete? Je potřeba tyto dvě věci vyrovnat a neustále usilovat o to, aby byly v rovnováze. Podle situace se tedy držte nebo buďte aktivní.

Panna – Císařovna

V listopadu se můžete trochu více rozvíjet. Vše, co začnete, může být plodné a může se podařit. Je jen potřeba se tomu hodně věnovat, věřit tomu a prožívat to skutečně naplno. Jděte si za svými cíli a nebojte se dojít až do cíle. Můžete v něm hodně povyrůst.

Váhy – 3 pentaklů

V listopadu vás čeká práce a práce. Bude třeba soustředit se na to, co děláte, snažit se to dělat, co nejlépe a čekat na to, jak vás okolí ohodnotí. Pokud bude vaše práce poctivá, úsilí se určitě vyplatí.

Štír – 6 pohárů

Listopad ve vás může možná vyvolat trochu nostalgie a smutku po tom, co bylo a co není. Není to příliš na škodu, pokud vám to pomůže vnést světlo na to, co prožíváte právě teď. Pokud byste se ale utápěli v něčem, co už nezměníte, raději se soustřeďte na budoucnost a na to, co změnit můžete.

Střelec – Páže holí

Tento měsíc vás může skutečně nabít a nasměrovat. Všímejte si toho, co se kolem vás děje, nechte se inspirovat, buďte otevření a využívejte všeho, co se vám nabídne. Nikdy nevíte, co se může z čeho vyklubat a co se může stát. Buďte veselí a akční, vyplatí se to.

Kozoroh – Blázen  

Zapomeňte na rozum, na konvence a nudu. Odvažte se, buďte spontánní a přímí. Riskujte, zkoušejte nové věci a dělejte věci úplně jinak, než jak jste zvyklí. Odměnou vám bude dobrá nálada, svěží energie a životní nadhled, který můžete využít na cokoliv.

Vodnář – Spravedlnost  

Do vašeho života by se měl tento měsíc dostat trochu řád a vyšší smysl. Nezávislost a snaha o naprostou svobodu se nemusí vyplatit. Buďte spravedliví k sobě i ostatním, konejte podle vyšších principů a snažte se mít ode všeho kousek. Budete to potřebovat.

Ryby – Eso holí

V listopadu vás asi něco vytrhne z letargie a přinutí vás jednat trochu rychleji, než jste zvyklí. Nebraňte se tomu a snažte se tomu podřídit. Nebude to dlouho trvat. Energie, kterou takto získáte, ve vás vydrží dlouho, nebojte se jí využít.