Výklad na leden

09.01.2018 16:29

VÝKLAD NA LEDEN 2018  

Na každý měsíc pro vás opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení. Po každé s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat krásnými obrázky.

Happy Star tarot jsem objevila před Vánocemi, když jsem objednávala sadu, po které jsem velmi toužila. Zaujal mě také, i když ve stínu Tarot of Inspiration, byl více méně do sbírky. Když pak přišel, velmi mě nadchnul, a když jsem ho začala zkoumat víc, vzbudil velké pozdvižení. Několik karet je v něm prohozených, těžko říci proč, ale určitě záměrně. Jsem v procesu zkoumání, proč jeho autor udělal právě takovou změnu v pořadí karet, a už jen tím, že mě a lidi kolem, nutí zkoumat a pátrat má velkou cenu.

KARTA NA MĚSÍC – Páže pentaklů 

Vypadá to, že začátek roku bude spíše pozvolný, a že rozjezd našich aktivit, včetně naší energie, bude mít pomalejší spád. Není kam spěchat, všechno má své tempo a správný průběh a to pravé pro nás stejně zůstane připravené. Leden bude měsíc plný dobrých příležitostí a nabídek, které bude nutné nejprve dobře zvážit a pak využít. A právě proto není, kam spěchat a za čím se honit. Snažte se zůstat v klidu a nabrat všechny síly pro správný směr. Začněte pomalu, a krok za krokem se posunujte blíž ke svému cíli.

BERAN – Královna holí   

Pro berany bude leden naprosto skvělý měsíc, hlavně pro beranky. Budou ve svém živlu, plny síly a odhodlání a k dispozici budou mít všechno, co můžou potřebovat. Stanovte si velké cíle, snažte se vydat ze sebe to nejlepší a dosáhnout tam, kam jste si už dlouho přáli. Právě tento měsíc vám může změnit život.

BÝK – Páže holí

Také býci dostanou v lednu velkou příležitost něco změnit nebo získat. Tato šance ale nebude trvat dlouho, a tak se musíte hodně snažit, abyste jí nepropásli. Je třeba rychle reagovat, neváhat a přemýšlet jinak, než obvykle. Chytněte se první možnosti, která se vám bude zdát zajímavá, a využijte jí na max.

BLÍŽENCI – 10 holí

Pro blížence bude vstup do nového roku trochu náročný. Budete muset sebrat veškerou sílu, která vám ze starého roku zbyla a použít ji na to, abyste přežili start toho nového. Snažte se neprožívat nic příliš do hloubky a držet si odstup od všeho, co by vás mohlo zbytečně vyčerpat. Držte se toho, co znáte a dělejte jen to, co je nutné. Všechno ostatní počká.

RAK – Král mečů

Pro raky bude leden výborným startem do nového roku, pokud se hned začlení do chodu a předvedou dobrý výkon. Měli byste být aktivní, pevní ve svých názorech a bystře přemýšlet. Nebát se vyjádřit a prosadit svůj nápad a trvat na jeho provedení v naprosté dokonalosti. Jděte na všechno, co budete řešit s chladnou hlavou a jasným rozumem, můžete tak hodně získat.

LEV – Vůz

Lvi by se měli snažit v lednu rozhýbat co nejdřív. Bude to měsíc plný důležitých úkolů, jejichž splnění vám může změnit život. Ale je nutné vytasit své největší zbraně a největší schopnosti a použít je všechny najednou. Vydejte se na novou cestu, ničeho se nebojte a všechno zkuste. Bude se vám to do budoucna hodit.

PANNA – 8 holí

Také panny by v lednu neměli s ničím váhat a hned se pustit do boje. Všechno vás bude popohánět a nutit k velkým výkonům, a vy se nemáte bránit, ale naopak všechnu tu rychlost využít ve svůj prospěch. Leden sice nebude vhodný na odpočinek, ale slibuje vám, že do čehokoliv se s vervou pustíte, mělo by se povést.

VÁHY – Blázen

Také pro Váhy by mohl být leden přelomový měsíc plný nových možností. Na nic se neohlížejte, ničeho se nebojte, odhodlejte se ke všemu, na co byste dříve neměli odvahu. Odhodlejte se pustit do něčeho nového, vzdejte se toho, co znáte a umíte a začněte to dělat jinak. Budete příjemně překvapeni, že to jde i jinak.

ŠTÍR – Císař

Za to štíři by se měli v lednu trochu opanovat. Jasný rozum, dobré rady a praktické myšlení vám udá ten správný směr a ukáže tu správnou volbu. Nedělejte nic nového, snažte se nebýt ukvapení a držte se osvědčených taktik. Uvědomte si, za co všechno máte zodpovědnost a že poctivost je na prvním místě nejen v lednu.

STŘELEC – 7 holí    

Střelci by se měli v lednu trochu držet zpátky a dívat se, co se kolem děje. Je možné, že se tento měsíc nebudete cítit dobře, můžete mít pocit, že je toho na vás moc a že nevíte, co dřív řešit. Snažte se uklidnit své rozbouřené nitro, zachovat si nadhled a držet se toho, co vás uzemňuje. Počítejte raději se vším a snažte se zůstat nohama na zemi. Díky tomu zvládnete i nejobtížnější úkoly.

KOZOROH – 4 pohárů

Kozorozi by se v lednu měli držet svého zdravého rozumu a nepouštět se samostatně do žádných velkých akcí. Může se stát, že vás něco zmate nebo rozhodí, nebo že něco rozjitří vaše emoce. Snažte se ovládnout a zachovat klid. Všechno je nejisté a vy byste se v tom měli snažit co nejdříve a nejlépe zorientovat. Pak se vám uleví.

VODNÁŘ – 3 holí  

Vodnáři budou moct v lednu úplně všechno. Vaše obzory budou široké a všechno bude možné. Stačí se jen rozhlédnout a jedno si vybrat. A pak se do toho se vší vervou pustit. Události vám půjdou na ruku a dobré zprávy na sebe nenechají dlouho čekat. Vzhůru do toho!

RYBY – 2 pentaklů   

Ryby v lednu nečeká nic zásadního a důležitého. Snažte se užívat si, nedělat velká rozhodnutí a proplouvat životem. Nic se nejí tak horké, jak se to uvaří a vy si na všechno můžete dopřát čas. Hrajte si a nepanikařte, když se věci ve vašem životě nebudou hýbat tak, jak byste chtěli. Na to bude ještě čas.