Výklad na leden

31.12.2013 12:32

VÝKLAD NA LEDEN  

Zámek Kynžvart vznikl v místě původní tvrze v době, kdy jej získal rod Metternichů. Za nejvýznamnějšího představitele tohoto rodu, říšského kancléře Klemense Lothara Metternicha, došlo v první polovině 19. století k přestavbě objektu, která mu dala dnešní klasicistní vzhled. Umístění zámku v rozlehlém přírodně krajinářském parku jen podtrhuje celkově skvělý dojem.

http://www.castles.cz/zamek-kynzvart/

Beran – 9 pohárů

Nový rok berani nastartují velmi dobře. Rozjezd by neměl být příliš rychlý, raději vzít všechno v klidu a s nadhledem a nepouštět se do ničeho nového a velkého. Užívejte si, co máte, na práci ještě bude dost času.

Býk –  Páže pentaklů  

Býci by měli začít nový rok fortelně. Vzít všechno pevně do rukou, postupovat dopředu, pomalu se dobrat svého cíle. Držte se toho, co umíte, zaběhaných postupů a nemůže se vám nic stát.

Blíženci – Eso holí

Blíženci by měli začít nový rok prudce a rychle. Na nic nečekejte, vrhněte se do všeho po hlavě a hodně riskujte. Není proč váhat. Směle do toho!

Rak – 4 mečů  

Raci by si měli dát hned ze začátku nového roku pauzu. Dopřejte si klid, nespěchejte, pečlivě si promyslete další kroky a načerpejte na ně sílu. Šetřete se!

Lev – 3 pentaklů

Také lvi by měli ze začátku roku zpomalit. Máte před sebou hodně práce a nepůjde obejít. Budete ji skutečně muset všechnu vykonat. Pusťte se tedy do ní, čím dřív začnete, tím dřív to budete mít hotové.

Panna – Rytíř holí

Pannám se s novým měsícem vlije do žil nová energie, kterou by měly naplno využít. Pusťte se do nových úkolů, vydejte se novým směrem. Risk je zisk, navíc můžete svým nadšením nakazit ostatní.

Váhy – Královna pohárů  

V lednu bude pro váhy nejdůležitější jejich srdce. Měli by volit podle toho, co jim říká a rozhodovat se podle svých citů. Ty vás nikam nezavedou. Otevřete své srdce a poslouchejte ho.

Štír – Spravedlnost

Pro štíry bude leden důležitý měsíc. Ještě se mohou vracet některé věci, které nebyly dořešené, a připomínat se staré záležitosti, které pozornost zasluhují. Nepřehlížejte je a vydejte ze sebe maximum, abyste vše urovnali.

Střelec – Závěs

Pro střelce mám zajímavou zprávu. Kartě, která jim na leden vyšla, říkám Závěs a říká, že nemáme vědět, co nás čeká a ne. Zároveň ale upozorňuje, že téma je velmi důležité. Takže střelci, až bez informací, vzhůru do toho.

Kozoroh – 2 holí   

Kozorozi by se měli raději rozjet hned prvního. Zvláště v lednu by si měli dávat pozor na nerozhodnost a váhání, nepustit do svého života pochybnosti. Raději rychle jednat než příliš přemýšlet.

Vodnář – Král pohárů  

Vodnáři by se měli tento měsíc snažit dělat vše tak, aby to bylo v souladu s jejich srdcem. Nenechte se svést k něčemu, co nechcete, dejte na svou vůli a báječnou osobnost.

Ryby – 5 holí

Ryby budou v lednu potřebovat hodně energie a síly. Tento měsíc může být náročný, plný konfliktů a nejasností. Držte se tedy svého a perte se za sebe jako lvi. Včasná obrana může hodně zachránit.