Výklad na květen

04.05.2014 11:00

VÝKLAD NA KVĚTEN

Květnové karty jsem vylosovala na Křížovém vrchu u Chotěšova. Podle Pavla Kozáka znamenal tento kopec pro Kelty totéž, co Říp pro Slovany. Jeho sílu dnes podtrhuje opravený kostelík a příjemná atmosféra, která zde panuje.

Beran – Viselec  

Květen bude pro beraní tempo možná trochu pomalejší, ale vůbec to není na škodu. Budou mít čas se zastavit a dobře si promyslet další kroky, což se jim může jen vyplatit.

Býk –  Rytíř pentaklů

Pro Býky bude květen čas práce a stability. Ve všem by se měli snažit hledat střed a dobře se usadit. Nic nového nezačínat, budujte to, co máte a pečlivě se tomu věnujte.

Blíženci – 6 holí

Pro blížence by mohl být květen velmi úspěšný měsíc. Snažte se být lepší, cílevědomí a pracovití, všechno se vám povede.  

Rak – Páže pohárů  

V květnu mějte oči i srdce otevřené. Můžete potkat někoho nebo něco, co vám udělá radost, co vás potěší a dá vám na chvíli pocit štěstí. Využijte toho.

Lev – Mírnost

V květnu bude nejdůležitější zachovat si nadhled a udržet rovnováhu. Snažte se nic nepřehánět, vyvarovat se všech extrémů a být v klidu. Zachovaná rovnováha vám nakonec přinese úspěch.

Panna – Síla  

Pro Panny bude květen velký měsíc. Najdou v sobě velkou sílu a odvahu a vrhnou se do nových úkolů s energií, kterou jim budou všichni závidět. Směle do toho!

Váhy – 9 holí

Váhy se v květnu asi nebudou cítit právě skvěle. Přesto, že se vám nebude chtít vylézt ven, zapřete se a zkuste to, mohlo by vám něco utéct.

Štír – 10 pentaklů

Štíři by se měli v květnu zaměřit především na hmotu a majetek. Peníze a výdělky budou téma číslo jedna a bude jen na vás, jak je rozmnožíte.

Střelec – 4 mečů

Pro střelce bude květen klidný měsíc, a pokud ne, měli by si ho udělat příkazem. Umírnit se a sbírat energii bude to nejdůležitější pro další kroky.

Kozoroh – Eso mečů

Pro kozorohy by mělo být v květnu to nejdůležitější udělat si jasno. Přímé a správné rozhodnutí vede k jasnému cíli a velkým úspěchům.

Vodnář – Spravedlnost

V květnu bude pro Vodnáře nejdůležitější zachovat rovnováhu. Tam, kde berete, začněte dávat, tam, kde dáváte, začněte brát. A všechno bude v pořádku.

Ryby – 7 holí   

Pro ryby bude květen možná trochu náročný měsíc, ale měly by všechno dobře zvládnout. Perte se, bijte se a snažte se. Všechno úsilí bude odměněno.