Výklad na květen

11.05.2013 20:31

VÝKLAD NA KVĚTEN ZE MILEČSKÉHO HŘBITOVA  

Blízko Nepomuku je malá vesnička Mileč a v ní malebný, zdánlivě ničím nevýznamný hřbitov. Už se sice téměř sto let nepoužívá, ale stále mu vévodí barokní kostel sv. Petra a Pavla. Více se o něm můžete dozvědět na www.tarot-plzen.cz/news/vyklad-z-milecskeho-hrbitova/

Tam jsem uskutečnila výklad na květen.

Beran – Milenci

Pro berany zdá se květnem začíná krásné období. Máj – lásky čas, bude tento měsíc platit doslova. Nejen, že budete schopní se více radovat a těšit z maličkostí, ale i více prožívat to, co se kolem vás děje a užívat si vše, co můžete. Květen by mohl být skvělým měsícem pro vztahy.  Zabývejte se tedy jimi, svými city a sdílejte své pocity a radosti s ostatními. Může to pro vás i pro ně být velmi krásné.

Býk –  Eso pohárů

Býci by měli v květnu otevřít oči a srdce. Čeká na ně krásná a milá možnost, jak prožít nebo začít něco vlídného a radostného. Stačí se jen dívat a být otevřeni všemu, co spatříte. Příznivá chvilka nemusí trvat dlouhou dobu, snažte se ji proto na maximum využít.

Blíženci – Páže pentaklů   

Tento měsíc vám může přinést velmi dobrou šanci, která vám může do budoucna hodně pomoci. Zpočátku se může zdát nepatrná a nečekejte, že ji na první pohled rozpoznáte. Může vás však zajistit a když ji dáte hodně práce, vyplatí se to.

Rak – 10 pentaklů

V květnu bude důležité dokončit a uzavřít to, co máte rozdělané a nedodělané. Pokud to zvládnete, můžete se těšit nejen na dobrý pocit, ale i na praktické výhody a další nové příležitosti, do kterých bude možné se opět pustit. Tento měsíc pak můžete po náročné práci objevit pravý poklad.

Lev – Slunce

Květen si zkuste co nejvíce užít. Všechno bude v pořádku, nic zlého vám nehrozí, nic zásadního se neděje a není třeba nic strašného řešit. Dívejte se na svět pozitivníma očima a čerpejte energii, která se později bude moc hodit.

Panna – 2 pohárů  

Na světě nejsou jen povinnosti a vy nemáte jen rozum a úkoly. Máte také srdce, které je dobré občas, a hlavně tento měsíc, poslechnout a nedělat jen to, co je rozumné. Odvažte se následovat své city a nebýt k květnu sami.

Váhy – Kolo osudu

Tento měsíc pro vás bude asi hodně důležitý. Všímejte si toho, co se děje, nic neberte na lehkou váhu. Zdá se, že právě teď se začíná váš život otáčet a za nějakou dobu ho nemusíte vůbec poznat. Jestliže se vám nelíbí, jaké události začínají nabírat směr, zkuste zatnout zuby a přestát to. Nikdy nevíte, proč se to děje a k čemu se to může hodit.

Štír – Eso holí

V květnu byste měli načerpat novou energii a sílu a pustit s elánem, vervou a chutí do nových úkolů. Na nic nečekejte a jednejte, dokud je čas a chuť. Všechno, do čeho se teď pustíte, se vám v budoucnu vyplatí.

Střelec – Císařovna

Květen byste mohli strávit poměrně hezky. Důležité bude prosadit si své názory, plány a představy, a stát si pevně za svými názory. Vyslechněte druhé, inspirujte se, ale jděte si za svým. Pak se povede všechno, na co máte zálusk.

Kozoroh – Královna pentaklů  

Zvláště pro ženy – kozorožky – bude květen velmi plodný a příjemný. Je možné, že se budete moci zbavit všeho zbytečného, a že se vám bude dobře dařit. Pokud všichni kozorozi trochu utlumí svůj někdy příliš rozumný rozum, a uvědomí si skutečné hodnoty, mají velkou šanci tento měsíc klidně prožít.

Vodnář – 4 holí  

Květen by mohl být odpočinkový i pro vodnáře. Snažte se hodně odpočívat a čerpat sílu, neřešit nic důležitého a získat tak nadhled pro řešení pozdějších situací a úkolů.

Ryby – Síla

Pokud vás ostatní tento měsíc nebudou poznávat, nebude se co divit. Vaše tichost a plachost se ztratí a vaším cílem bude rvát se, prát se za sebe a své hodnoty a nemilosrdně ztrestat každého, kdo se postaví proti vám.