Výklad na duben

25.03.2017 12:02

Tarot Alenky v říši divů (Alice tarot) vyšel v roce 2016 v Baba Studiu, které má na kontě takové skvosty jako třeba Bohemian Gothic tarot nebo Victorian Romantic tarot. Kniha Lewise Carolla Alenka v říši divů je další fantastický námět, který si o zpracování do tarotu přímo říká. Pravda, je to jeden z těch dražších, ale stojí za to, protože je opravdu vymazlený a nádherný už jen na prohlížení. Klasických významů v této sadě najdete o něco méně, o to jsou výklady zajímavější a nutí k přemýšlení.

KARTA NA DUBEN   

Poslední soud

Duben na nás nenechá nit suchou. Všechno, co bude potřeba vyřešit, se dostane na povrch a bude moci být vyřešeno. Jen se nám do toho asi nebude úplně chtít. Na to se nás ale nikdo nebude ptát, takže čím dříve se problémům postavíme čelem a kousneme do kyselého jablka, tím dříve to bude za námi. Takže kostlivci ven ze skříně, a vzhůru do práce!

BERANI – Věž

Duben je beraní měsíc a podle toho se také bude chovat. Čekejte takové události, které nenechají kámen na kameni a které budete muset prostě zkousnout. Jděte změnám vstříc a nebojte se jich. Nakonec je uvítáte.

BÝCI – 3 pentaklů

Na býky čeká v dubnu hlavně práce. Nic nepůjde obejít nebo ukecat, všechno budete muset oddřít. Nesnažte se o žádné kličky a rovnou se pusťte do všech úkolů, které máte před sebou. S chutí do toho, půl je hotovo.

BLÍŽENCI – Eso mečů  

Duben pro vás nebude právě klidný měsíc. Budete mít dostatek příležitostí, abyste se v životě posunuli dopředu nebo abyste si poradili s něčím, co už vás dlouho trápí. Bude to chtít jen správnou šanci a přístup. Ale to už asi víte lépe než já. 

RACI – Měsíc

Raci se budou snažit v dubnu unikat před realitou i spravedlností. Budete mít tendenci vyhýbat se povinnostem a snít si svou skutečnost, která s tím, co se děje doopravdy, nemá nic moc společného. Čím dříve se proberete, tím více starostí si ušetříte.

LVI – 4 pohárů   

Lvi se budou v dubnu asi trochu nudit. Pro vaši obvyklou aktivitu asi nebudete mít tolik prostoru, a budete se muset přizpůsobovat ostatním a to vás bude zdržovat. Buďte trpěliví a počkejte, jak se události v životě samy vyvinou. Ušetříte si spoustu starostí.

PANNY – Páže mečů

Panny, vzhůru do boje! V dubnu na vás čeká nějaký zuřivý protivník, se kterým se budete muset vážně poprat. Nebojte se, seberte všechnu sílu a všechny argumenty, které máte a pak protivníka udoláte raz dva.

VÁHY – Eso pentaklů

Váhy by se měly v dubnu dobře rozhlížet kolem. Čeká na vás příležitost, která už by se nemusela opakovat. Když ji využijete, váš život už nebude takový, jaký byl, ale může vás hodně posunout.

ŠTÍŘI – Král pentaklů

Štíři by měli v dubnu dobře zvažovat a hodně plánovat. Snažte se nic neuspěchat, všechno řádně zhodnotit a zanalyzovat, protože každý chybný krok vám může způsobit nepříjemné komplikace. Opatrně a všechno zvládnete.

STŘELCI – Viselec

V dubnu bude pro střelce něco sice jen napůl, ale i tak to bude stačit. Všechno, co začnete, bude vyžadovat vaše zvýšené úsilí, a i když neuvidíte výsledky hned, můžete být spokojeni. Všechno běží, jak má.

KOZOROZI – Mírnost  

Správná míra bude pro kozorohy to nejdůležitější. Pozor na extrémy jakéhokoliv druhu, snažte mít od každého kousek a všechno dobře vyvažovat. Tak se vám něco může pěkně povést.

VODNÁŘI – 3 mečů

Vodnáři, dávejte si v dubnu pozor na city. Možná vám někdo ublíží, možná se vás hluboce dotkne. Oplakejte to, smiřte se s tím, snažte se to pochopit, bez obviňování a křivdy. Nakonec všechno přejde a čas vaše rány zhojí. Neprohlubujte je ale zbytečným vztekem.

RYBY – Blázen

Na ryby čeká v dubnu něco úplně nového, stačí jen, když se nebudou bát. S trochou odvahy a radosti můžete zažít něco neobvyklého, co vám otočí život správným směrem. Nebojte se a radujte se. Nic hrozného se vám nemůže stát.