Výklad na duben

01.04.2014 21:55

VÝKLAD NA DUBEN

Na duben jsem vykládala u kláštera Chotěšov, bývalého kláštera premonstrátek založeného ve 13.století. Co nám tato stará a úžasná budova věští na duben?

Beran – Rytíř holí

Berani by si v dubnu měli dávat velký pozor. Budou plni silné energie a jejich sklon jít hlavou proti zdi bude silnější než dřív. Proto se snažte trochu krotit a nechte si i poradit. Všechno nemusí být hned.

Býk –  6 mečů

Býci by se měli v dubu snažit o nové myšlení, o lehkost a nadhled. Uvažujte o změně, nezůstávejte na místě a všechno berte s přehledem. Odpoutejte se od těžkostí a hleďte do budoucna zpříma.

Blíženci – Kolo života

Pro Blížence by měl být duben zásadním měsícem. Možná se vám budou dít změny uvnitř, možná venku. V každém případě je ale berte vážně a přizpůsobte se jim. Myslí to s vámi dobře.

Rak – 3 pohárů  

Duben je pro vás časem radosti a odpočinku. Uvolněte se, neberte nic vážně, hrajte si a dělejte si radost. Na důležitá rozhodnutí bude ještě čas.

Lev – Mírnost

Lvi by se v dubnu měli snažit o zklidnění a rovnováhu. Nevybočujte z řady, snažte se být ve středu a nic nepřehánět. Důstojnost a klid je teď pro vás hlavní téma.

Panna – Páže pohárů

Panny by se v dubnu měly dobře rozhlížet. Někde kolem vás čeká něco hezkého, co vás potěší. Mějte oči otevřené a sami  buďte také milí a nápomocní.

Váhy – Smrt

Pro Váhy bude duben také velmi důležitý. Něco se ve vašem životě změní, něco už nebude takové, jako to bylo. Nezoufejte, nakonec zjistíte, že je to pro vaše dobro.

Štír – 5 holí   

Štíři by měli v dubnu hlavně bojovat. Neseďte na místě, vzchopte se a bojujte za své zájmy. Ukažte všem, že nejste bačkory. Můžete jedině uspět.

Střelec – Svět

Střelcům by se mohl v dubnu podařit nějaký hezký kousek. Dbejte na to, abyste dokončili to, co máte, abyste uzavřeli všechno otevřené. Jedině tak můžete jít dál.

Kozoroh – Eso pentaklů

Na kozorohy v dubnu někde čeká pěkná příležitost. Bude sice vyžadovat práci a úsilí, ale vše, co do ní vložíte, se několikrát vrátí. Směle do toho.

Vodnář – Páže mečů

Vodnáři by si v dubnu neměli nechat nic líbit. Nabruste si jazýčky a braňte své zájmy. Nenechte se urážet ani manipulovat. Sami víte nejlíp, co je pro vás dobré.

Ryby – 9 mečů  

Ryby by si měli snažit v dubnu udržet především zdravý rozum. Nepodléhejte svým představám ani strachům, nic není tak hrozné, jak to vypadá. Všechno se dá zvládnout.