Výklad na duben

10.04.2013 10:45

VÝKLAD NA DUBEN ZE SVATÉHO JANA POD SKALOU  

Svatý Jan pod Skalou je místo, kde kdysi sídli poustevník svatý Ivan. Bojoval zde s čerty a už už ztrácel sílu k boji, když se mu zjevil svatý Jan Křtitel a dal mu požehnání. Nad čerty pak zvítězil a jeho jeskyně se stala poutním místem, na kterém byl pak vystavěn krásný kostel.

Beran – 9 pentaklů

V dubnu se dobře dívejte kolem sebe. Možná budete mít pocit, že je vše hotovo a že nemáte nic nového, co by šlo uskutečnit. Když si ale dáte hodně záležet, pochopíte, že kolem vás je příležitost, do které, když v pravý čas vložíte energii, bohatě se vám vyplatí. Oči na stopkách!

Býk –  4 pohárů

Duben pro vás nebude asi příliš příjemný měsíc. Možná budete více přemýšlet, možná si budete více připouštět možná rizika a negativní myšlenky. Jakmile to na vás přijde, snažte se uvědomit si realitu, podívat se na věc skutečnýma očima a nepodléhat panice dříve, než přijde katastrofa.  Nic se nejí tak horké, jak se uvaří.

Blíženci – 10 pohárů  

Tento měsíc vám přinese něco radostného, co vám připomene, že máte dost věcí, kterých je nutné si vážit a že je vlastně všechno v pořádku. Užívejte si to, co máte, buďte vděční a zkuste trávit čas s těmi, které máte skutečně rádi. Nic lepšího se vám nemůže stát.

Rak – 2 holí

Tento měsíc možná budete postaveni před důležitou volbu, do které se vám nebude úplně chtít. Ale co naplat, nedá se nic dělat, musíte se do toho pustit. Čím dříve, tím lépe. Neodkládejte tento měsíc nic, mohlo by se vám to v budoucnu vymstít.

Lev – 3. Císařovna

Tento měsíc budete zářit a okouzlovat všechny kolem. Vaše duše i zevnějšek bude nějak hezčí a vy si toho budete vědomi. Využijte to k praktickým věcem, podílejte se na chodu rodiny a domácnosti a snažte se najít v tom část svého života.

Panna – 10 holí

Možná toho na vás teď bude moc a možná tomu budete trochu podléhat. Snažte se zachovat klid, roztřídit své úkoly a povinnosti, vypracovat dobrý plán nebo si nechat pomoci od někoho, kdo tomu také rozumí. Všechno se dá vždy zvládnout, především s chladnou hlavou.

Váhy – Rytíř mečů

V dubnu se po vás bude chtít něco velkého. Zapomeňte na svou obvyklou váhavost a nerozhodnost a vyražte do boje. Za sebe, svobodu, velké i malé cíle, za cokoliv. Nenechte si nic líbit a dělejte vše rázně a po svém. Můžete jen zvítězit.

Štír – Král pohárů

Tento měsíc se nechte vést pouze svým srdcem. Nic vám lépe neporadí, nic vám tolik nepomůže jako to, co cítíte a to, co máte uvnitř sebe sama. Pamatujte na to, až si nebudete vědět rady, nebo až budete stát před zásadním rozhodnutím.

Střelec – Rytíř pentaklů

Duben bude především o získání stability. Snažte se vyhýbat všem extrémům, nevybočujte z řady a nezačínejte nic nového. Držte se ve středu, a zabývejte se především materiálními hodnotami a úkoly. To vám může připravit pevnou půdu pod nohama pro další velkolepé cíle.

Kozoroh – Eso holí  

Duben pro vás bude měsíc nových začátků a síly, kterou potřebujete. Buďte odvážní, rychlí a dělejte věci s nadšením. Bude-li to zapotřebí, něco riskněte a nezastavte se před ničím. Určitě se vám to vyplatí.

Vodnář – Eso pentaklů

Tento měsíc zkuste, i přes svou vrozenou lehkost, uvažovat trochu více prakticky. Kolem vás víří možnosti, které se do budoucna vyplatí. Ale nyní potřebují práci a úsilí, které je vaším úkolem.

Ryby – 6 mečů

Duben bude ve znamení změn. Možná nebudou ze začátku právě milé, možná se jich budete trochu bát, ale nakonec se ukážou jako dobré řešení zdánlivě neřešitelné situace. Směle do toho, může vám být jen lépe.