Výklad na duben 2018

13.04.2018 11:46

Na každý měsíc pro vás opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení. Po každé s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat krásnými obrázky.

Na Game of Thrones Tarot jsem se těšila jako malé dítě. Vy, fanoušci seriálu Hra o trůny jistě pochopíte proč. Další důkaz toho, jak je tarot univerzální a jak jsou jeho principy lehce spatřitelné ve všem, včetně tohoto novodobého fantasy fenoménu. Malinko mě však zklamal. Vypadá to, že si tvůrci nedali moc práce s detaily, ani s přiřazením karet, a že se sklouzli po vlně popularity. V balíčku je trochu více tarotu než seriálu a co se mi opravdu nezamlouvá je použít stejnou postavu na dvou kartách, zvlášť když se v celé sáze rodí nové postavy jako houby po dešti, vzhledem k tomu, že staré padají hlava nehlava. Karty jsou ale krásně nakreslené, starým stylem a je radost vzít je do ruky. Proto jsem se vzala na milost a zkouším s ním vykládat, abych si na něj zvykla.

KARTA NA MĚSÍC – Měsíc 

Duben nám pomalu a opatrně, kousek po kousku, ukáže, co jsme dosud neviděli a nenápadně naznačí to, co je právě teď špatně. Nezavírejme před tím oči a naučme se tomu čelit. Je to přece jen naše.

BERAN – Smrt

Zvláště berani by se měli snažit využít všechny informace, které se jim vyjeví a co nejvíce se posunout na cestě dál. Využijte všechen svůj potenciál, a že není malý, a změňte všechno, co je zapotřebí. Směle do akce, s odvahou!

BÝK – 4 holí

Býci by se měli v dubnu snažit být především s rodinou. Sdílejte, radujte se a snažte se spolu trávit dostatek času. Budete mít dobrý pocit a užijete si zážitky, kterých byste si jinak nevšimli.

BLÍŽENCI – Hvězda

Blížencům nastane jejich čas. Budou moct zazářit, ukázat se a uspět. Zaměřte se na to, co chcete, splňte si to, po čem toužíte. Celý vesmír se spojí, aby vám pomohl.

RAK – 6 mečů

Raci by se měli v dubnu odvážit nějakého nového kousku. Nebojte se změny, posunu a cesty vpřed. Čeká na vás něco pěkného, jen si pro to musíte dojít.

LEV – Eso mečů  

Lvi, směle do akce. Podmínky jsou ideální, měli byste se snažit je využít na maximum a vypořádat se s tím, co už pěkně dlouho čeká na vyřešení. Není proč váhat.

PANNA – Blázen  

Panny, odvažte se a jednejte. Nebezpečí je všude kolem, a když budete čekat, až přejde, tak se nedočkáte. Takže vzchopte se a urvěte si pro sebe ten největší kus.

VÁHY – Milenci  

Váhy, zamilujte se. Duben bude ideální na navázání nových vztahů i posílení těch stávajících. Poddejte se lásce a budete skutečně šťastní!

ŠTÍR – Slunce

Štíři, vylezte z ulity a snažte se zasvítit. V dubnu by se vám mohlo podařit všechno, na co sáhnete, tak se pěkně rozmáchněte a ukažte všem, co ve vás vězí.

STŘELEC – 5 holí  

Střelci se v dubnu zřejmě dostanou do prekérní situace, ale neměli by se jí bát. Perte se, bijte se a ukažte, co umíte. Postavte se za své hodnoty a stanoviska, vyplatí se to.

KOZOROH – Věž

Pro kozorohy by mohl být duben přelomový měsíc. Nebojte se změn, a nelekejte se, když se zboří něco, co jste si mysleli, že spadnout nemůže. Je to jedině dobře.

VODNÁŘ – Eso holí  

Vodnáři v dubnu dostanou velký příděl energie, který by měli naplno využít. Budete si moci dovolit všechno na světě, tak šup šup, ať vám ta energie neuteče.

RYBY – Spravedlnost   

Ryby, buďte v dubnu silné a pevné. Nenechte se zlomit a hlásejte to, čemu věříte. Když ustojíte tento boj, zvítězíte sami nad sebou a získáte velkou odměnu.