Výklad na červenec

14.07.2013 13:42

VÝKLAD NA ČERVENEC

Výklad jsem uskutečnila na starém opuštěném mlýně u Voděrů blízko Nepomuku. Mlýn působil trochu nepřístupně a smutně, na  se můžete dočíst proč. www.tarot-plzen.cz/news/vyklad-z-mlyna-u-voderu/

Beran – 9 pohárů

Červenec bude pro berany odpočinkový a klidný měsíc. Měli by se snažit se bavit, dělat si radost, být veselí a hraví a problémy odsunovat na později. Jakékoliv prožitky budou silnější a mocnější a vydrží vám déle než jindy. Řiďte se hlavně srdcem a vlastními pocity.

Býk –  Spravedlnost

V červenci se snažte být přesní, pevní a objektivní. Bude třeba rozhodnost a poctivosti, bude nutné všechno dvakrát změřit a teprve pak začít řezat. Nespěchejte a dělejte to, co je dobré pro všechny nebo alespoň pro většinu. Více než kdy jindy se řiďte rozumem.

Blíženci – Smrt  

Červenec bude pro blížence asi hodně důležitý. Zdá se, že dojde k přelomové fázi ve vašem životě a bude nutné ji brát opravdu vážně. Staré už můžete definitivně nechat za sebou a do nového prostoru dát to, co doopravdy chcete. Vzhůru do toho, už to mělo dávno být.

Rak – Síla

Raci mohou najít v červenci obrovský zdroj síly a energie. Nebojte se ničeho, pusťte se do všeho odvážně a hrdě, nic se vám nemůže stát. Směle do věcí, které vás děsily. Půjdou vám pěkně od ruky. Už bylo na čase se trochu vzchopit.

Lev – 3 holí

V červeni bude důležité myslet na svou budoucnost. Připomeňte si své plány a uvědomte si, zda děláte vše v jejich zájmu. Pokud ne, je na čase to změnit a začít jednat tak, aby se vám to později vyplatilo.

Panna – Královna holí

Do Pan jako by v červenci vjela nová energie! Budou se muset prát se životem a čelit mnoha útokům. Ale ničeho se nebojte, všechno zvládnete. Jen si připomenout svou sílu a začít jí používat. To je celé.

Váhy – Páže pohárů  

V červenci se bude moci projevit vaše krásné srdce. Neptejte se zbytečně rozumu, jednejte podle svých pocitů a intuice a buďte naprosto přirození a sví. Tak, jak vy otevřete své srdce, tak ho druzí otevřou vám.

Štír – 2 holí

Tento měsíc zkuste trochu zpomalit. Nerozhodujte se hned, nechte si trochu času, abyste skutečně pochopili, co doopravdy chcete. Tím směrem pak vyražte rázně a přesvědčivě!

Střelec – 3 mečů   

Červenec asi nebude úplně podle vašich představ. Snažte se ale nepropadat smutku nebo panice a začněte jednat tak, abyste zabránili nejhoršímu dopadu. Všechno se nakonec spraví.

Kozoroh – 9 holí   

Kozorozi by měli v červenci vyrazit do víru velkoměsta. Neseďte doma, neplačte nad tím, co se nepovedlo, a raději začněte znovu. Všechno pak může být jinak.

Vodnář – 7 mečů

Vodnáři by si měli dát v červenci pozor na lidi a věci kolem sebe. Je možné, že ne všechno je čisté a ne všichni to myslí dobře. Buďte opatrní na sebe i své věci a můžete tak předejít neštěstí.

Ryby – Velekněžka

Ryby by měly v tento měsíc usednout do kouta a přemýšlet o věcech mezi nebem a zemí. Snažte se pochopit, proč se vám dějí některé věci a přijít na kloub tomu, co je ve vaší duši. Může se vám to později hodit.