Výklad na červenec

01.07.2012 20:38

VÝKLAD Z VRCHU ŠTĚDRÝ

Kopec Štědrý je místní dominantou nad údolím řeky Úslavy. Na jeho svazích Vojtěch údajně pobýval i lovil zvěř. Kopec je obestřen řadou pověstí připomínajících Blaník. Hora se prý na Velikonoce otevírá a v jejím nitru se ukrývá velký poklad v podobě stříbrného vozu se zlatou pavézou, také tam má být socha zlatého kance a stříbrného koně. To může být skrytá vzpomínka na bohatý keltský vozový pohřeb. Na vrcholu údajně stávala jakási věštírna či svatyně, čemuž odpovídá i současné esoterické poznání - vrchol je silné místo s pozitivní energií. Kopec si dokonce údajně tvoří vlastní počasí, navíc je tu po nocích čas od času slyšet dupot kopyt, křik a troubení na lesní roh i bubnování.www.putujici.cz

Beran – 10 holí

Tento měsíc se snažte příliš nepřetěžovat. Může se toho na vás hodně nakupit, a můžete mít pocit, že ani s vaší obvyklou silou to nemůžete zvládnout. Ale neztrácejte naději, tohle období nebude dlouho trvat. Vše nakonec zvládnete a poperete se s tím. Možná by nebylo od věci úkoly přerozdělit a snažit si ubrat práci, aby to vše bylo snadnější.

Býk – 3 pentaklů  

Přestože jsou prázdniny v plném proudu, na vás ještě oddech nečeká. Důležité bude dokončovat započaté úkoly, dodělávat a dotahovat věci a nesedět a nečekat, že se udělají samy. Naštěstí vaše přirozená houževnatost a vytrvalost vám s tím může hodně pomoci. Nelekejte se tedy, a pilně pracujte.

Blíženci – 9 holí

Tento měsíc se snažte trochu více mluvit a komunikovat. Vaše okolí vám s tím, co právě řešíte, rádo pomůže, ale musí o tom vědět. Nebojte se tedy svěřit se s tím, co vás trápí, neuzavírejte se do sebe a zkuste víc žít. Může se vám to jen vyplatit.

Rak – 6 pohárů

Tento měsíc se nutně nesnažte jít kupředu. Možná vám více pomůže otočit se zpátky a podívat se, co se vám v životě povedlo a co ne a poučit se z toho. Tam také můžete najít odpovědi na to, co řešíte právě teď. Nemusíte nijak spěchat a hnát se vpřed, cenné může ležet i jinde.

Lev – Páže pohárů

Nemusíte být vždycky vepředu. Můžete také sedět stranou a čekat, až to dopadne. Asi to není právě podle vašeho gusta, ale nikdy není pozdě se to začít učit. Buďte citliví a empatičtí, snažte se lidem kolem sebe pomáhat a dávat jim sílu a naději. Budou vás pak vidět v lepším světle a může se vám to jen vyplatit.

Panna – Král mečů

Tento měsíc se od vás bude vyžadovat trochu větší přísnost a nadhled. Máte před sebou důležité úkoly a ty je třeba promyslet a dobře zvážit. Neberte nic na lehkou váhu a zkuste zauvažovat, co vám tyto příležitosti mohou přinést a co pro ně můžete udělat.

Váhy – Milenci

Tento měsíc si můžete krásně užít. Všude kolem vás je něho hezkého, co se vám nabízí a co vám může udělat radost. Nebojte se to využít, otevřete se všemu, co máte okolo. Budete příjemně překvapeni, jak to vaše srdíčko zahřeje.

Štír – 8 mečů

Vaše myšlenky vás budou tento měsíc asi obtěžovat více, než obvykle. Vytvářet různé alternativy a tragické scénáře by vám mohlo hodně ubližovat a brát vám sílu. Zkuste tedy uvažovat hlavně reálně a před každou zlou myšlenkou si uvědomit, nebo ještě lépe spočítat, zda to tak doopravdy je. Na druhou stranu, pokud ale přijdete na to, že tragický scénář je skutečně realitou, nezavírejte před ním oči a řešte ho včas, než vás dožene.

Střelec – 7 holí  

Možná budete tento měsíc ve společnosti lidí, před kterými si budete muset bránit své stanovisko. Nebojte se toho, máte na to dostatek sil a výsledek vás může hodně překvapit a poučit. Buďte sví!

Kozoroh – 4 holí

Tento měsíc si skutečně dopřejte odpočinek v plných dávkách. Asi už jste to potřebovali, nebo vás to jen oživí a občerství. Nebraňte se tomu, odložte tužku a jděte se rekreovat. Pokud to nejde fakticky, zkuste to alespoň v hlavě. To je váš úkol na tento měsíc.

Vodnář – 5 pentaklů

Ne vždy je všechno krásné a růžové. V životě jsou i stinné stránky, které musíme respektovat a přijmout. Ty, co vás čekají tento měsíc, budou sice omezující, ale nebudou dlouho trvat. Těšte se, až přejdou a vydržte to. Bude líp.

Ryby – Velekněžka  

V životě není jen práce a zábava. Život může mít i vyšší rozměr a hlubší smysl. Uvědomit si tento smysl a najít ho i v běžném životě je úkolem tohoto měsíce. Zkuste hledat za tím, co žijete, to vyšší. Uvidíte, že se vám to vyplatí.