Výklad na červen

04.06.2017 22:14

VÝKLAD NA ČERVEN 2017  

Opět pro vás chystám výklady pro jednotlivá znamení na měsíc. Tentokrát vždy s jinou zajímavou sadou, abyste se zároveň mohli pokochat názornými obrázky.

Na semináři Příběhy karet: Východ jsme narazili na zajímavý Sacred India Tarot. Velmi mě zaujal a k velké radosti jsem ho objevila hned ten večer ke koupi na internetu. Myslím si, že tarot jako západní záležitost, se úplně nedá propojit s východním pojetím světa, dokladem budiž Osho Zen tarot, který je u nás docela rozšířený, a určitě výborný pro sebepoznání a meditace, ale s tarotem jako takovým moc společného nemá. Ale tato sada mě velmi mile překvapila. Přiřazuje každou barvu malé arkány k jednotlivým východním tématům, třeba na pentaklech najdete život Buddhy a na mečích příběh z Mahabharáty. Dvě karty jsou v této sadě navíc Požehnání Ganeshy a Babaji, indického duchovního mystika. Karty zachovávají indický styl i moudrost, ale vychází z Rider Waita, a tak jsou čitelné i pro Evropana, jakým jsem já.

KARTA NA MĚSÍC – 9 holí

Červen bude opatrný měsíc. I podle ostatních vylosovaných karet není, kam se hnát a bude celkově lepší, držet se při zemi. Nic nového nepodnikejte, s nikým se nehádejte, nic neřešte a hlavně nepřepínejte. Ať se bude dít cokoliv, držte se zpátky a počkejte, až jak se to vyvine. Pak teprve můžete jednat.

BERAN – 6 pentaklů

Berani by se v červnu měli snažit zachovávat naprostý vnitřní klid. Ať už se bude dít cokoliv, nenechte se rozházet a výrazem stoiků se usmívejte a drže zpátky. Tak jako Buddha meditoval pod stromem šest let, až došel k osvícení, tak i vy byste se měli ztišit a jen pozorovat. Pak teprve udělat to nejlepší, co můžete.

BÝK – Poslední soud

Býkům se v červnu do života vřítí něco nového, velkého a zásadního i pro budoucnost. Ať už bojujete s čímkoliv, boj určitě nabere ty správné obrátky a dopadne tak, jak má. Jak to bude pro vás se teď nedá říct, ale výsledek bude určitě spravedlivý. Vy bojujte do posledního okamžiku a dechu, ať je vaše svědomí čisté.

BLÍŽENCI – 9 pentaklů

Blíženci v červnu mohou čekat něco moc krásného. Dárek, pozornost, pochvalu nebo ocenění vašich činů a to od někoho, koho si vážíte a na jehož názoru vám hodně záleží. Přijměte toto požehnání, protože si ho zasloužíte, ale nezapomeňte za něj projevit vděčnost.

RAK – Páže holí

V červnu budete mít k dispozici hodně síly a energie, ale bude to jako s tou slánkou v pohádce Byl jednou jeden král. Pokud budete svou sílu šetřit pro sebe, brzy o ní přijdete. Když se o ní ale podělíte, zbyde hodně pro vás a ještě někomu pomůžete. A někdo takový kolem vás právě teď je. Rozhlédněte se a uvidíte ho. A dobrý pocit, který z toho budete mít, už vám nikdo nevezme.

LEV – Eso holí  

Lvy v červnu nic nezastaví. Za sebou mají celé nebe, které jim pomůže dosáhnout všeho, co chtějí a tak se stačí jen rozhýbat a začít něco dělat. Přestaňte si válet šunky a rozhýbejte své kosti. Může toho hodně dokázat, stačí se jen zvednout z kanape.

PANNA – Požehnání Babaji  

Tento měsíc můžete cokoliv, protože vám žehná velký indický duchovní mistr. Všechno, co chcete, je pro vás připraveno, vaše konání je požehnáno z nejvyšších sfér. Napojte se na ně, zklidněte svou mysl a dýchejte spolu s celou zemí. Všechno je možné.

VÁHY – 10 pentaklů

Pro váhy mám dobrou zprávu. V červnu nemusí vůbec nic. Stačí se jen srovnat se sebou, najít klid v duši a na to, co potřebujete, se v duchu zeptejte svých předků. Jsou s vámi a opatrují vás. Požádejte je o pomoc a buďte vděční za to, co dostanete.

ŠTÍR – Mág

Štíři jsou v červnu velcí páni. Mohou získat to, po čem dlouho toužili, ale samo to nepůjde. Zapojte všechny schopnosti, poproste všechny vaše ochránce a udělejte maximum, co dokážete. Pak se povede něco skutečně velkého a hodného vaší síle.

STŘELEC – 4 holí

Střelci by se měli v červnu především dělit. Ať už o dobrou náladu, energii, sílu nebo dobrou večeři, nebuďte na to, co máte sami. kolem vás jsou lidé, kteří budou rádi, když se s nimi rozdělíte, a až to budete nejvíce potřebovat, rádi vám to vrátí.

KOZOROH – 8 pentaklů

Na kozorohy čeká v červnu nějaké malé nebezpečí. Chraňte si to, co máte a na čem jste tak dlouho pracovali. Nelezte do pastí  a nedělejte to, o čem předem víte, že to špatně dopadne. Držte si to, co vás těší a nepouštějte to z ruky. Mohli byste o to přijít raz dva.

VODNÁŘ – Král pentaklů

Jste silní a velcí a moc dobře to víte. Nezapomeňte ale na skromnost a pokoru, na sílu, která se ukrývá v dobrých skutcích a poctivém jednání. Vy můžete točit kolem osudu, ale musíte dodržovat základní pravidla, abyste nakonec nesplakali nad vejdělkem.

RYBY – Spravedlnost

V červnu zřejmě dojde na lámání chleba. Někdo, kdo na to má právo, bude posuzovat, co jste udělali nebo neudělali. Zastavte se a přijměte výsledek tohoto rozhodnutí, nic jiného vám stejně nezbyde.