Výklad na červen

12.06.2013 22:10

VÝKLAD NA ČERVEN ZE ZAHRADY KLÁŠTERA DOMINIKÁNŮ V PLZNI

Klášter Dominikánů se v Plzni nachází na Jiráskově náměstí a jeho součástí je kostel Panny Marie Růžencové z roku 1912. V rámci báječné akce, kdy se otevíraly zahrady u mnoha plzeňských kostelů, jsem v tomto půvabném, i když novodobém místě, vyložila.

Více na:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Kostel_Panny_Marie_R%C5%AF%C5%BEencov%C3%A9_%28Plze%C5%88%29

 Beran – Eso pentaklů

Červen by mohl být pro berany velmi dobrý měsíc. Mohl by pro vás znamenat nový začátek, mnoho možností, které jsou dobře uchopitelné a nový start do nové části vašeho života. Dívejte se kolem sebe, uvažujte prakticky a nenechte si ujít jakoukoliv šanci, která vás může posunout dál.

Býk –  Eso mečů

Tento měsíc může pro býky znamenat velkou příležitost. Není to však hmatatelný poklad, ale spíše nová inspirace, nápad nebo směr, který můžete využít. Buďte ve střehu, ať vám něco neuteče.

Blíženci – 2 holí   

Červen může být pro blížence náročnější než pro jiné. Nebudou mít žádné stání, budou nejistí a nerozhodní a nebude s nimi kloudné řeči. Zvláště jejich okolí to bude muset buď skousnout nebo jim rozproudit krev v žilách.

Rak – 6 pentaklů  

Cílem června pro raky by měla být rovnováha. Snažte se zachovat si zdravý rozum, nevybočovat, nezacházet do žádného extrému a usilovat hlavně o klid a vyrovnanost. Všechno by mělo zůstat ve středu, snažte se nedělat nic, co by vás z něj mohlo rozhodit.

Lev –7 mečů

Lvi by si měli dát tento měsíc velký pozor. Jejich vrozená bujarost a lehkomyslnost by mohla způsobit, že přijdou o důležité věci nebo jim někdo vezme něco cenného, co vlastní. Dávejte si pozor na cennosti ale i na pusu. Může to hodně pomoci.

Panna – 6 holí 

Tento měsíc by pro vás mohl být skutečně výjimečný. Když se budete skutečně snažit a půjdete svému štěstí naproti, můžete velmi snadno a rychle uspět. Dělejte to nejlepší, co umíte a úspěch se brzy dostaví.

Váhy – Ďábel

Tento měsíc buďte ve střehu. Je možné, že se na vás chystá nějaká velká zkouška, ve které můžete uspět pouze tím, že budete naplno pracovat a nenecháte nic náhodě. Snažte se, buďte pečliví a dělejte vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Pak se vám nemůže nic stát.

Štír – Kolo osudu 

Tento měsíc dělejte vše naplno a naprosto vědomě. Může to být velmi důležitá doba a i zdánlivá maličkost vám může změnit život. Dávejte proto pozor, co se vám i kolem vás děje a snažte se to následovat. Je to dobrá cesta.

Střelec – Královna mečů

Tento měsíc vás asi okolí nebude mít moc rádo. Budete mít více než kdy dřív ostrý jazyk a nabroušenou náladu. Snažte se ovládat a zbytečně neubližovat. Vaše názory si však nenechávejte pro sebe, nadhled vám však může být dobrým průvodcem.

Kozoroh – Smrt

I pro vás bude mít červen velký význam. Jeho sílu můžete využít na dokončení toho, co máte rozděláno, nebo ukončení toho, co je přežité. Nebojte se toho, bude stačit jen trochu času a vše dobře dopadne.

Vodnář – Velekněz 

Tento měsíc bude o moudrosti. Ať už budete vy ti, kdo mají ostatním radit, nebo by měli ostatní radit vám, bude to to nejdůležitější, co vás tento měsíc potká. Teprve až později poznáte, k čemu to vedlo a proč to bylo tak důležité.

Ryby – 8 mečů

Ryby mají často sklon tápat ve velké hloubce své duše a trápit se tím, co v ní nacházejí. Tento měsíc může být tento sklon intenzivnější a vy mu můžete snadněji podléhat. Dávejte proto na to pozor a zbytečně nezabředávejte do složitých situací. V jednoduchosti je krása.