Výklad na březen

25.02.2017 10:24

Hidden Folk tarot je starší sada z Lo Scarabeo, kterou jsem objevila v inzerátu a udělala mi velkou radost, jako další skvost, který mi chybí do sbírky. Hemží se zvířátky, skřítky, vílami a nymfami, elfíci a permoníci z různých říší tu předvádějí své síly a ne vždy nám chtějí pomoci. Jsou roztomilí, ale i přísní a děsiví. Vtahují nás do své říše a možná ukážou cestu nebo utancují k smrti.

KARTA NA BŘEZEN   

Eso pentaklů

Březen bude měsíc příležitostí a nových začátků. Kdo bude chtít, uvidí šance na každém rohu, a když po nich sáhne, může mu to zajistit dobrou budoucnost. Nedejte se odradit a hledejte je, třeba i v trní. Možná nakonec probudíte spící princeznu a dostanete půl království.

BERANI – 5 holí   

Tak tohle bude opravdu výzva. Před tím, co chcete, stojí na stráži něco opravdu slizkého a nepříjemného. Ale pokud to, co hlídá, opravdu chcete, budete si s ním muset poradit. Když se odhodláte, nakonec můžete jen získat.

BÝCI – 9 pohárů

Býci si březen mohou krásně užít. Když nebudou řešit blbosti a trochu se uvolní, čekají je mimořádné zážitky a velká spokojenost. Odevzdejte se tomu, co se děje, popusťte uzdu své fantazii a vychutnávejte si vše, co půjde, vším, co půjde. Tahle chvíle nemusí trvat věčně!

BLÍŽENCI – 6 pohárů

Nastal váš čas. Vy jste hlavní hvězda svého života, jen na vás teď záleží co a jak bude. Hýčkejte se, bavte se, užívejte se. Všímejte si toho, co vám říká tělo, co skutečně potřebujete. Nezanedbávejte se kvůli povinnostem, je třeba starat se o sebe.

RACI – Císařovna

Březen bude pro raky měsícem důležitých rozhodnutí. To, co jste dlouho odkládali, to, do čeho se vám nechce, budete muset právě teď udělat. A to se ctí, grácií a noblesou. I u činností, které nemáte rádi, si zachovejte tvář a hrdost. Jste vládci a tak se podle toho chovejte.

LVI – Král pentaklů  

Pompézní lvi se budou muset tento měsíc přehrát do role skřítků hospodáříčků. Než se rozhodnete, přemýšlejte. Než začnete něco dělat, dvakrát měřte. Snažte se nakládat s tím, co máte šetrně a prakticky. Dobré a promyšlené rozhodnutí se vám vrátí třikrát.

PANNY – Mírnost

Panny by se měly v březnu snažit neřešit, nemakat a jen proplouvat. Nic se nejí tak horké, jak se uvaří a když některé věci svěříte osudu, uděláte jen dobře. Nemusíte mít všechno pod kontrolou, něco můžete pustit a uvidíte, jak se vám uleví.

VÁHY – Rytíř mečů  

Váhy sice čeká v březnu boj, ale nemusíte se chovat jako zvířata. Jděte do toho s vervou, ale důstojně. Můžete trochu mlžit, taktizovat a pak teprve jednat. Do svého cíle dojdete také, ale nebude za vámi tolik mrtvých.

ŠTÍŘI – Hvězda  

Nebojte se, všechno dobře dopadne. Někdo nad vámi stojí a hlídá vaše kroky. Snažte se vnímat znamení a poslouchat svou intuici. Trochu se povzneste nad to, co se ve vašem životě děje a snažte se pochopit, jaký to má všechno smysl. Až to pochopíte, všechno se vyřeší samo.

STŘELCI – Eso pohárů  

Na střelce čeká v březnu krásný zážitek. Možná nová láska, nebo něco, potěší vaše srdéčko. Otevřete se tomu, co máte kolem sebe, čerpejte krásu a něhu a nechte se pohltit čistou radostí a energií. Odhoďte obavy a zábrany a berte si, po čem vaše srdce touží.

KOZOROZI – Páže holí

Něco nového začíná, připravte se na to. Bude se vám to líbit, ale je třeba se na to připravit. Načerpejte energii, zaměřte svou koncentraci a dělejte hlavně to, co je zapotřebí. Všechno se vám pak bude hodit.

VODNÁŘI – Ďábel  

Vodnáři, pozor. Nějaká velká obluda se chystá, že si na vás smlsne. Utečte jí dřív, než se k tomu dostane, snažte se dostat ze všech pastí, do kterých jste si sami naběhli. Spočítejte škody a snažte se je zodpovědně zvládnout. Nenechte se sežrat, není to nutné. Jakmile se začnete bránit, uvidíte svého nepřítele v pravém světle. Je to malý chudák, který se bojí toho, co bude. A teď se upřímně zamyslete, není také vaší součástí?

RYBY – Císař  

Není čas ztrácet čas. Pokud něco od života opravdu chcete, řekněte si o to nebo zkrátka udělejte vše proto, abyste to získali. Začněte hned, protože to stejně budete muset udělat. Buďte přísní a pracovití. Pečlivostí a snahou dojdete ke svému cíli