Výklad na březen

02.03.2014 18:19

VÝKLAD NA BŘEZEN

Výklad na březen jsem provedla na zřícenině Žebrák, k níže se váže pověst o ukrytém pokladu. Název tak může být jen šikovné maskování. Více o tom, zda na Žebráku poklad je, se můžete dočíst ve Výkladech z cest. Zde najdete to, co vám zřícenina slíbila na měsíc březen.

Beran – Páže holí

Berani dostanou v březnu nový impuls a energii, kterou by se měli ze všech sil snažit využít na to, co stagnovalo nebo co se nedařilo. Na nic nečekejte, o ničem nepřemýšlejte a prostě konejte.

Býk –  Blázen

Býci by se měli v březnu trochu uvolnit a zablbnout si. Nastal čas na nové věci a na posun. Ohlížet se teď není na místě. Jděte dopředu, riskujte a nenechte se zastavit.

Blíženci – Císař

Blíženci by v březnu měli usilovat především o řád a stabilitu. Nenechte své blížence, aby se spolu hádali. Zkroťte je a použijte sílu obou, abyste se dostali dál.

Rak – 4 holí

Pro raky nastal čas odpočinku. Uvolněte se, udělejte si čas na sebe a na to, co vám dělá radost. Sílu, kterou takto získáte, budete moci použít dál.

Lev – Slunce  

Březen bude pro lvy krásný měsíc. Užívejte si, radujte se, nedělejte zásadní rozhodnutí. Není čas na vážnost. Nechte se zalít sluncem.

Panna – Vůz

Panny dostaly na březen velkou energii a odvahu. Využijte ji a pusťte se do úkolů, kterých jste se báli a nasměrujte je směrem, který se vám později vyplatí nejvíce.

Váhy – Královna mečů  

Váhy by v březnu měly být ostré a přímé. Nenechte si nic líbit, projevujte svou odvahu a sílu a razte si cestu dopředu ke svému cíli.

Štír – 9 pohárů  

Štíři by si v březnu měli hlavně užívat a všechny starosti nechat za hlavou. Uvědomte si, jak dobře se máte, co všechno vám nechybí a držte hlavu vzhůru co nejdéle.

Střelec – Královna holí

Do střelců vjede v březnu úplně nová energie, kterou by se měli snažit využít, ne se jí nechat ovládnout. Oheň ve vás je dobrý sluha, ale zlý pán.

Kozoroh – Královna pohárů

Kozorozi by se měli v březnu snažit o trochu větší citlivost a empatii. Ne vždy je pravda a objektivita to nejpodstatnější, někdy může i ublížit. Proto se snažte vždy zamyslet, než začnete svůj rozum prosazovat.

Vodnář – Páže pohárů    

Na vodnáře čeká v březnu nějaké krásné gesto. Dívejte se kolem sebe, mějte oči otevřené a sami se lásky nebojte. Čím více jí budete dávat, tím více ji dostanete zpátky.

Ryby – 4 mečů  

Na ryby v březnu čeká spíše odpočinek. Ne všechno půjde vpřed, možná se vám bude zdát, že se zastavilo to, co jste zrovna nechtěli. Nezlobte se na to a spíše se zamyslete, proč je to právě teď dobré.