Vodnářský výklad

05.02.2011 13:22

Pro vodnáře o vodnářích

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = KRÁL HOLÍ

2 - Talent tohoto znamení = 18.MĚSÍC

3 - Zápor tohoto znamení = 3 HOLÍ

Vodnář je sice vzdušné znamení, ale je nabito velkým množstvím síly a energie, odvahy a rozhodnosti. Má přehled o svých věcech a dalo by se říci, že si dělá většinou, co chce. Ale je to tak proto, že to dělat může a proto také většinou nenarazí na překážky. Jde si za svými cíli, ne bezohledně, ale v klidu a svou vlastní cestou.

Jeho talentem je schopnost proniknout za běžné věci, možnost dostat se do hloubky a neztratit se v ní. Proto jsou vodnáři dobří na esoterické disciplíny a mají většinou nadání na věci pod povrchem.

Záporem vodnářů pak může být přílišná touha nahlédnout do budoucnosti, moc velké zaměření se na to, co bude a co je v dálkách přede mnou. Jsou velmi svobodomyslní a proto potřebují mít neustále před sebou otevřený prostor, aby neměli pocit svázání a měli se kam rozletět.

Slavným vodnářem je např. Miroslav Donutil, který na jevišti energií doslova překypuje, např. v představení Sluha dvou pánů.

O VODNÁŘÍCH

http://enoyka.blog.cz/0611/vodnar-linda-goodman

Vodnáři při výkladu karet jsou veselí a nadnesení. Smysl ale vždy pochopí a většinou si z něj odnesou ještě něco navíc, než ostatní znamení. Nebojí se vyjádřit svůj názor a dokonce, pokud nemohou výklad komentovat, jsou neklidní a nejistí.  

Osobní zkušenost s vodnářem je v mé šéfové v práci, která je velká osobnost, používá selský rozum i na management a nebojí se dát na své vlastní pocity např. při výběru kolegů. Pokud jí dáte na starosti celou pobočku, a neomezujete jí, do několika let je z ní stabilní část firmy.

Obdobu vodnáře bychom v tarotu nalezli na kartě 17.Hvězda, která mluví o inspiraci, volnosti a harmonii. Klidu, který je vhodný dávat i ostatním, což vodnáři právě velmi dobře umí. 

Jakou zkušenost máte s vodnáři? Podělte se o ní.