Velký výklad na rok 2016

03.01.2016 11:05

Tarot starých pověstí českých

BERANI

Královna pentaklů, 6 mečů a Páže pentaklů

Nový rok bude pro berany plný změn a velkých šancí. Sledujte, kdo vám co nabízí, co se děje kolem vás, a přemýšlejte, jak byste to mohli využít. Myslete prakticky a nespěchejte dopředu. Držte se nohama na zemi a své cíle následujte pomalu a jistě. Nebuďte ukvapení a všechno si dobře promýšlejte. Držte svou energii pod kontrolou a pracujte na tom, co chcete dokázat. Tak se vám to podaří.

Možné události: Pracovní změny

Hlavní rada: Uzemnit se!

BÝCI

2 pohárů, 9 pentaklů a Prázdná karta

Láska bude pro býky v novém roce to nejpodstatnější ze všeho. Pozitivní myšlení, upřímná snaha a velkorysost vás dovede bezpečně k cíli. Nesnažte se všechno vědět, není to nutné. Buďte ctižádostiví a rovní, jednejte upřímně a poctivě a řiďte se svým srdcem. Nemusíte vědět o všem, co je kolem vás a nemusíte mít všechno naplánované. Postupujte pomalu vpřed, reagujte na to, co se děje a užijte si svou cestu a všechno na ní.

Možné události: Úspěch v lásce i práci. Překvapující novinky.

Hlavní rada: Žijte tady a teď!

BLÍŽENCI

Eso pentaklů, 4 mečů a 3 pohárů

Nový rok nepřinese blížencům asi žádný velký pokrok, ale mohou si ho hodně užít. Není kam spěchat, vše přijde v tu pravou chvíli a na správné místo. Ani se o to nemusíte moc snažit. Věřte, že to s vámi tam nahoře myslí dobře a že vy můžete klidně odpočívat. Fyzicky i psychicky. Dělejte, co se po vás chce a co je důležité, ale nepřemáhejte se. Řiďte se svými pocity a nechtějte toho od sebe ani od života příliš. Všechno bude v pořádku.

Možné události: Zpomalující události.

Hlavní rada: Nesnažit se mít vše pod kontrolou.

RACI

Eso mečů, 2 pentaklů a Královna pohárů

Raci by se měli v novém roce dívat kolem sebe a být ve střehu. Mohla by jim přijít nová myšlenka, vize nebo cíl i snadné řešení nějakého velkého problému. Takový nápad potěší nejen jejich srdíčka, ale pomůže i s nerozhodností ve chvíli, kdy si s něčím nebudou vědět rady. O nápady a nové pohledy tedy tento rok nebude nouze, jakmile přijdou, nenechte je ale uniknout a začněte pro ně něco dělat.

Možné události: Jasné řešení vlekoucích se problémů.

Hlavní rada: Soustředit se na věc!

LVI

Poslední soud, 10 pentaklů a Rytíř pentaklů

Rok 2016 může být pro lvi opravdu velký. Možná ani nebudete vědět jak, ale dostanete ty pravé informace a podněty, abyste mohli něco dokončit, úspěšně uzavřít a začít pracovat na něčem novém. Berte tento rok vážně to, co se bude dít a zodpovědně pracujte na tom, co řešíte. Můžete z toho hodně vytěžit.

Možné události: Zásadní změna, poslední kousek do skládačky.

Hlavní rada: Dokončovat, neodkládat.

 

PANNY

7 holí, 2 mečů a Kolo osudu

Panny by měly v novém roce vzít všechno pevně do svých rukou. Věci se budou dít a není možné je nechat náhodě. Sledujte své cíle, nenechte se zastavit a zmást, ani svými vlastními strachy. Nový rok pro vás může být přelomový a život po něm už může vypadat jako dřív, ale celou proměnu můžete kočírovat lépe, než si myslíte. Buďte aktivní a činorodí, pracujte a plánujte. Všechno se podaří, když se budete snažit.

Možné události: Velké úkoly a potřeba práce.

Hlavní rada: Zodpovědně a vážně pracujte.

VÁHY

5 mečů, Královna mečů a 8 pentaklů

Nový rok bude pro Váhy trochu náročný. Mohou se sice hodně posunout, a dosáhnout velkého pokroku, ale určitě to nebude zadarmo. Bude to od nich vyžadovat silnou vůli, odvahu, nekompromisnost a hlavně upřímnost. Nenechte si nic líbit, říkejte, co cítíte a snažte se hájit své potřeby a zájmy. Můžete uspět, ale s ohledy na ostatní to nepůjde. Buďte přímí, přesní a sledujte svůj cíl.

Možné události: Konflikty, prosazení zásadních životních změn.

Hlavní rada: Odvahu!

 

ŠTÍŘI

Páže pohárů, Hvězda a 5 pohárů

Štíři by se měli v novém roce snažit otevřít své srdce a věřit své intuici. Nebude to rok nabitý na zážitky a úkoly, bude především o citech a o důvěře v sebe sama a své pocity. Může se stát, že právě ta bude letos hodně prověřována. Vaším úkolem bude vnímat své srdce a dělat to, co vám říká. Být vlídní a laskaví, nesnažit se prosazovat se za každou cenu, klidně ustoupit, když to bude ku prospěchu celku. Zaměřte se na vztahy kolem sebe, na lidi, které máte rádi a neváhejte jim to dávat hlasitě najevo.

Možné události: Nové vztahy, posílení intuice.

Hlavní rada: Dávejte.

STŘELCI

Velekněžka, 10 mečů a 2 holí

Rok 2016 přinese Střelcům mnohá poznání. Všechny události, které se budou dít, a že jich nebude málo, nastanou ne proto, aby vám zkazily den, ale abyste se něco naučili. Dívejte se proto na svět a na to, co se vám bude letos dít, nezaujatě a nestraně, snažte se chápat, proč se to děje a s pokorou se učit. Nehrňte se dopředu, dobře si rozmyslete další kroky a vnímejte i to, co je pod tím.

Možné události: Problémy a komplikace

Hlavní rada: Nebýt vztahovační a chápat.

 

KOZOROZI

6 pohárů, 3 pentaklů  a Viselec

Nový rok bude pro Kozorohy především o práci. Všechno, i radost, si budete muset odpracovat, nic nedostanete zadarmo. Budete se hodně učit a budete muset hodně chápat, ale vaše snaha se později vyplatí. Počítejte tedy s tím, že nový rok bude plný úkolů, a že snaha, kterou dáte, se nemusí vyplatit hned. Ale nebojte se, všechno má svůj smysl a nic se neděje jen tak.

Možné události: Dřina.

Hlavní rada: Pracovat a nestěžovat si.

VODNÁŘI

Císařovna, Král pohárů a 6 holí

V novém roce prostě jen buďte a prožívejte. Zaměřte se na své city, vnímejte své srdce a dělejte vše tak, jak vám dává smysl. Každé vítězství oslavte a pochopte, díky čemu jste ho dosáhli. Zaměřte se na své potřeby a následujte, co chcete. Dostanete to.

Možné události: Úspěch, radost.

Hlavní rada: Prožívat!

 

RYBY

Rytíř holí, 7 pentaklů a 7 mečů

Bojujte! V novém roce si nenechte nic líbit, snažte se prosadit své zájmy a držte se svých postojů. Vydobijte si vše, co chcete, a klidně i prostředky, které nejsou právě úplně košer. Nenechte se zastavit, leda malá pauza byla pro váš plán to nejlepší. Můžete toho hodně získat, ale také se musíte hodně snažit. Riskujte, žeňte se dopředu, miřte vysoko. Nenechte nikoho na pochybách o tom, co chcete a tak to také zůstanete.

Možné události: Útoky, hádky, sebeprosazení!

Hlavní rada: Bojujte za sebe!

PŘEČTĚTE SI TAKÉ SPECIÁLNÍ VÝKLAD PRO NEZADANÉ, NEMOCNÉ, NEZAMĚSTNANÉ A TAROTÁŘE!