Velký výklad na rok 2015

29.12.2014 11:35

Pictorial key tarot, 29.12.2014 

Co nový rok přinese?

10 mečů, Rytíř pentaklů, 8 mečů

Nový rok bude plný převratných a nečekaných změn. Budeme mít velkou šanci vymanit se z krize a z toho, do čeho jsme se sami zamotali. Budeme mít k dispozici velké množství příležitostí, které, když využijeme, můžeme na tom jen vydělat. Štěstí a obrat nám ale samo do klína nespadne, budeme se muset hodně snažit a změnit nejen přístup, ale i myšlení, protože ty pravé změny leží především v našich hlavách.

Co bude potřeba?

Král pentaklů, 9 mečů, 6 holí

Především se budeme muset přestat bát. Strach je to, co nás brzdí a my dostaneme mnoho šancí, se ho zbavit nadobro. K tomu ovšem budeme potřebovat hodně odvahy a síly a především vrácení se do našich původních rolí. Muži by se měli stát opět muži a ženy opět ženami se vším, co k tomu patří.

Co se naučíme?

Páže pentaklů, 10 pohárů, 5 pohárů

Naučíme se poznat a pochopit ty skutečné životní hodnoty. Pochopíme, co je opravdu důležité a tak se k tomu také budeme podle toho stavět. Naučíme se neplakat zbytečně a vážit si toho, co máme. Jedině tak se dostaneme dál.

Situace ve světě

Kolo osudu, 4 pentaklů, 5 mečů

Změny, které letos přijdou, se budou projevovat především ve světě. Možná nás čekají nějaké revoluce, možná i války nebo bitvy. Jejich smyslem ale budou nové myšlenky, nové postoje a přerušení stereotypu. Mnoho zemí už nebude vypadat tak, jako dosud, všechno ale bude ku prospěchu. Pokrok nezastavíme.

Situace u nás

Ďábel, 10 pentaklů, 9 pentaklů

U nás bude asi celý rok čertík vystrkovat růžky a bude nás nutit pracovat na tom, co je důležité, protože nechat se svést by bylo příliš jednoduché. Měli bychom se připravit na nesplnitelné sliby, kterým bude třeba odolat, na změny, které by nás mohli spoutat, a kterým bude nutné se bránit. Věřte tomu, co znáte, na co jste zvyklí a především své rodině. To je to, co se nám tento rok bude připomínat na každém kroku.

 

ROK 2015 PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ

BERAN

6 pohárů, 10 pohárů, 2 holí

Na berany čeká krásný rok plný lásky, porozumění a radosti. Zdá se, že dojdete k naplnění svých tužeb a konečně se dočkáte toho, po čem vaše srdíčko prahne. Protože jste však povahy neklidné, i když budete mít to, co jste chtěli, zase budu nakukovat dál a přemýšlet, co ještě byste mohli dostat. Snažte se proto tedy o více pokory a vděčnosti, užívejte přítomný okamžik, neplánujte a přijímejte. Tak dostanete úplně všechno a také něco navíc.

BÝK

Mírnost, Královna pohárů, Eso pohárů

Také na býky čeká krásné období. Bude rok plný klidu, ticha a lásky. Dosáhnete harmonie, vyváženosti a nadhledu. Otevřete se všemu, co kolem vás projde, nepřemýšlejte, neplánujte a jen přijímejte plnými hrstmi. Možná najdete i tu pravou lásku pro váš život, možná, že ta, kterou máte, bude ještě krásnější. A přitom se po vás nechce nic, než jen žít a užívat. Přestaňte myslet, začněte poslouchat své srdce.

BLÍŽENCI

10 mečů, Vůz, Páže holí

Na blížence čeká v novém roce velká změna. Bude to sice nepříjemné, ale nakonec zjistíte, že to bylo nutné a že to, o co jste přišli, vůbec nepotřebujete. Naopak, že to vytvořilo prostor pro nové věci a především pro novou sílu. To, o co přijdete, už totiž vůbec nebylo funkční a bralo vám to mnoho energie, kterou teď můžete použít jinak a mnohem lépe. Nakonec na té ztrátě ohromně vyděláte, tak se jí nebraňte a zbytečně nad ní netruchlete.

RAK

Velekněz, Milenci, Královna mečů

Pro raky bude rok 2015 nesmírně poučný. Především skrze vztahy a lidi, které budete mít kolem sebe, budete mít možnost něco důležitého pochopit, nebo se dozvědět. Mějte celý rok oči otevřené, zbytečně nenechte, aby vás ovládaly city a přemýšlejte o situacích, které se vám budou stávat. Budou se dít proto, aby vám přinesly nějakou zprávu o vás samých a pomohly vám tak s vaším osobním růstem.

LEV

Císař, Páže pentaklů, Mág

Pro lvi bude příští rok velmi důležitý. Můžete se setkat s důležitými lidmi, které vám přinesou velké příležitosti, abyste hodně vyrostli. Budete sice muset trochu ubrat ze své autority a ega, ale bude to pro vás velmi výhodné. Nenechte tedy nic náhodě a snažte se pracovat i na těch nejmenších úkolech. Nikdy nevíte, co se z čeho může vyklubat.

PANNA

8 holí, 5 pohárů, Ďábel

Panny se v novém roce asi nezastaví. Bude to rok plný překvapivých zpráv a zvratů, nebudete vědět ani dne ani hodiny. Věci se budou měnit rychleji, než byste chtěli a nebudete tak moct být chvíli v klidu. Ale nebojte se, nebude to jen tak. Všechny změny se budou dít proto, abyste se něčeho definitivně zbavili, abyste nad sebou zvítězili a mohli tak jít dál. Bude to rok plný zkoušek a záleží jen na vás, jak v nich uspějete. Neberte nic na lehkou váhu a snažte se pochopit, proč se to děje a zachovat se v souladu s tímto důvodem. Pak zkoušku dobře složíte.

VÁHY

7 pohárů, 10 holí, Eso holí

Pro váhy bude nový rok trochu náročný, než by čekali. Budou se muset vyrovnat s řadou představ, které nebyly právě reálné a toto zjištění nebude zrovna příjemné. Jakmile ale pochopíte, co bylo špatně, a proč to tak bylo, dá vám to novou sílu a energii na další plány, které už ale reálné jsou. Dobře tedy vybírejte, dopřejte si i svou pověstnou váhavost a snažte se být nohama  na zemi. Tak nespadnete z velké výšky.

ŠTÍR

Královna pentaklů, 3 pohárů, Rytíř holí

Na štíry čeká úrodný a plodný rok plný radosti a potěšení. Neměly by se dít žádné velké změny, ani smutné události. Měli byste mít plno síly a energie, kterou bude možné využít. I přesto, že věci půjdou dobře, neměli byste usnout na vavřínech a lenošit. Naopak bude to ideální doba pro nové úkoly, plány a činnosti. Směle do nich.

STŘELEC

Blázen, 4 holí, Luna

Střelci budou mít nový rok skutečně nový. Dostanou mnoho nových impulsů a podnětů, příležitostí a šancí. K tomu, aby se vám vyplatily, se budete muset hodně odhodlat a možná i něco risknout. Nebojte se toho, tento risk nebude tak velký, a to, co jím můžete získat, vám to mnohonásobně vrátí. Možná, že tím riskem i zboříte stíny ve vaší duši, které už by potřebovaly nějakým rychlým skokem provětrat.

KOZOROH

Rytíř pohárů, 9 holí, Rytíř pentaklů

Na kozorohy čeká v novém roce krásná příležitost, která potěší nejen vaší duši, ale i vaše srdce vaším úkolem je nebránit se tomu, otevřít své srdce a snažit se tolik nemyslet. Vylezte zpoza barikády vlastní mysli a začněte dělat něco pro sebe. Otevřete se životu a berte, co vám dává. Můžete tím jen získat.

VODNÁŘ

Eso mečů, 10 pentaklů, Věž

Pro vodnáře mám na příští rok poslední varování. Rozhodnutí, které už dávno odkládáte, udělejte sami. Také by se vám mohlo stát, že se změny stanou za vás a vůbec se vám to nebude líbit. Máte dost síly a motivace, máte energii a možnosti. Tak je využijte, než se stane velké neštěstí. Změny, které mají přijít jsou pro vaše dobro, ať už tomu věříte nebo ne, tak se jim nebraňte.

RYBY

6 pentaklů, 5 holí, 5 pentaklů

Ryby by se měly v novém roce snažit především o rovnováhu. Nebude to klidný rok, budete se muset hodně snažit a ne všechny plány dopadnou podle vašich představ. Dřív, než na to začnete nadávat, zkuste se zamyslet nad tím, proč se to stalo. Všechno, co se totiž tento rok stane, bude v rovnováze, něco za něco. Problém je, že když o něco přijdete, hned vás nenapadne, za co to bylo vykompenzované. A tak se více snažte věřit tomu, že to s vámi vesmír myslí dobře, a že to všechno nakonec dobře dopadne.