Váhový výklad

05.02.2011 13:11

Pro váhy o vahách

PŘÍKLAD VÝKLADU:

1 - Siginifikátor tohoto znamení = KRÁLOVNA PENTAKLŮ

2 - Talent tohoto znamení = 13.SMRT

3 - Zápor tohoto znamení = 6 MEČŮ

Váhy je znamení, které když se konečně rozhodne, své činy uskuteční a to velmi dobře a precizně. Většinou se orientuje na praktické a materiální záležitosti, a rádo by působilo také tak. Pracovitost a snaživost je jejich důležitým prvkem a pomáhá jim bojovat s osudem.

Jeho talentem je věci dokončovat a už se k nim nevracet. Váhám sice konečné rozhodnutí vždy chvíli trvá, ale když už si jednu možnost vyberou, tak si zatím stojí a už se k ní nevracejí. Uzavřít minulost je jejich častým tématem a hodně se jím zabývají. Je pro ně důležité mít ve věcech jasno a pořádek, tedy i v životě.

Záporem tohoto znamení je uzavřenost a časté měnění směru. Neradi přijímají změny, neradi něco mění sami, vždy je to vytrhne z obvyklého stavu.

A zde je právě vidět ona váhavost, protože na jedné straně mají rádi věci uzavřené a vyřešené a a na druhé se pak ale neradi obracejí jinam, jiným směrem a nejraději by uvízli prostě někde mezi tím.

Slavnou váhou je např. Václav Neckář, který se krůček po krůčku pere se zákeřnou nemocí.

O VÁHÁCH

http://enoyka.blog.cz/0611/vahy-linda-goodman

Váhy při výkladu karet jsou poněkud obtížnějším klientem. Většinou mají problémy s výběrem mezi více možnostmi a působí tiše a uzavřeně. Pokud se ale rozmluví a přijmou pomoc a názor karet, pak jim to může pomoci i dlouhodobě do budoucna. Často se ale stává, že při výkladu pochopí správný směr a rozhodnou se pro jednu alternativu, ale než dojdou domů, je všechno opět na vážkách.

Osobní zkušenost se váhou je v klientovi, který dlouho vybíral mezi možnostmi, které měl, dostal odpovědi a rady, které na výběr potřeboval a stejně nakonec odcházel se slovy: „Asi je to tak dobře, ale na druhou stranu…“

Obdobu vah bychom v tarotu nalezli na kartě 8.Spravedlnost, která drží váhy v ruce a rozhoduje nejen o sobě, ale i o jiných. Cílem spravedlnosti je vyvážit dobro a zlo a dobře určit správné rozhodnutí.

Jakou zkušenost máte se váhami? Podělte se o ní.